Po, por duhet ta kuptojme se me lendimet muskulare sduhen rrezikime.Mund ti humbas 2-3 muaj nese rrezikon(si Iniesta, por fati tij ka qene se ska pasur kampionat gjate asaj kohe).Personalisht mendoj se do jete rezerv dhe nese osht nevoja do futet 30 minutat e fundit.
Messi dhe Ibra jan ne ? per ndeshjen e neserme kshtu ka then Guardiola ne konferenc per shtyp
http://sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=664396&idseccio_PK=803
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
neser fiton barcelona dhe dinamo kievi , interi ka me perfundu ne europa ligue ahahahahah
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Suksese Barces
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Fito Barcelona dhe nuk diskutohet 80%
Barazim 20%
Interi % 0.
Njish e saldume,per mua![]()
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Dhe Milan i pari eshte ne grupin e tij, duke rrahur Real Madrid, dhe jo duke barazuar me Dinamo Kieva e Rubin Kazana
Nejse, une mendoj se Barcelona do te jete koke grupi, megjithese ka ca jave qe po shfaqe shenja dobesie dhe po tregon qe nuk eshte me ai ekipi per tu mundur. Por besoj se Interin do e rrahe sepse Inter bazohet vetem te forca fizike e lojtareve qe ka dhe tek taktika, nga ana teknike dhe spektakli eshte cop cop. Prandaj dhe nuk i ecen ne Europe.
O Goldian, e di ti qe dhe une kam nje parandjenje sikur Kazani do kaloje grupin?
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ju a thashė edhe ju a pėrsėris :
49% Fiton Inter , 51% Barazim ! Kėtu do jemi ! Barēa NUK KA SHANCE !
Do shohim !
ku ta shohim kete ndeshjen? na eshte mbaruar abonimi hahahhahahaha.
ka ndonje adrese?
vari leshte
Krijoni Kontakt