Close

Rezultati i Sondazhit: Cilėt ekipe mendoni se do tė kalojnė grupin?

Votues
37. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Liverpool

31 83.78%
  • Lyon

25 67.57%
  • Fiorentina

14 37.84%
  • Debrecen

1 2.70%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Bash mire Liverpuli mbaroi, se kam mare inat, kot ekip dhe pretendojne per ligen e kampioneve.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Alex731 Lexo Postimin
    Bash mire Liverpuli mbaroi, se kam mare inat, kot ekip dhe pretendojne per ligen e kampioneve.
    Mos ngut kaq shpejt

Liverpooli, akoma nuk ka mbaruar, eshte pikerisht ne ate gjendje, te atij sezoni ku fitoi Ligen e Kampioneve, ku ne ndeshjen e fundit e mundi Olympiakosin 3-1 dhe eci tutje deri ne finale, dhe per ta mposhtur Milanin me skenar te Mrekullis se shtatė.

Lyon - 10 pik
    Fiorentina - 9 p
    Liverpool - 4

Nese lyoni ia nxjerr nje barazim, ne ndeshjen e radhes Fiorenites ne shtepi, dhe nese Liverpooli e mposht debreqenin dhe Fiorentinen me rezultat 3-0, ateher liverpooli kalon tutje, keshtu qe akoma asgje ska perfunduar , sepse nese i arin dy fitoret e fundit, liverpooli, dhe Fiorentina nxjerr nje barazim, Fiorentina dhe liverpool do ti ken nga 10 pike, por liverpool nese fiton 3-0 kalon si pasoj e ndeshjes direkte me fiorentinen e fund dhe une besoj se Liverpool, nuk do ndalet deri ne Finale si zakonisht, dhe ekipet si Juve dhe Inter, per liverpolin gjithnje kan qen stervitje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 06-11-2009 mė 09:49
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Mos ngut kaq shpejt

Liverpooli, akoma nuk ka mbaruar, eshte pikerisht ne ate gjendje, te atij sezoni ku fitoi Ligen e Kampioneve, ku ne ndeshjen e fundit e mundi Olympiakosin 3-1 dhe eci tutje deri ne finale, dhe per ta mposhtur Milanin me skenar te Mrekullis se shtatė.

Lyon - 10 pik
    Fiorentina - 9 p
    Liverpool - 4

Nese lyoni ia nxjerr nje barazim, ne ndeshjen e radhes Fiorenites ne shtepi, dhe nese Liverpooli e mposht debreqenin dhe Fiorentinen me rezultat 3-0, ateher liverpooli kalon tutje, keshtu qe akoma asgje ska perfunduar , sepse nese i arin dy fitoret e fundit, liverpooli, dhe Fiorentina nxjerr nje barazim, Fiorentina dhe liverpool do ti ken nga 10 pike, por liverpool nese fiton 3-0 kalon si pasoj e ndeshjes direkte me fiorentinen e fund dhe une besoj se Liverpool, nuk do ndalet deri ne Finale si zakonisht, dhe ekipet si Juve dhe Inter, per liverpolin gjithnje kan qen stervitje
    si skenarist qenke mire o fisnik !!! por te them edhe une nje skenar tjeter !!! sikur lioni te fitoi me debrecenin dhe te humbi me fiorentinen ??? eshte skenari me i shkurter dhe me i besueshem !!! liverpool eshte i skualifikuar !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    si skenarist qenke mire o fisnik !!! por te them edhe une nje skenar tjeter !!! sikur lioni te fitoi me debrecenin dhe te humbi me fiorentinen ??? eshte skenari me i shkurter dhe me i besueshem !!! liverpool eshte i skualifikuar !!!
    Lyoni ja nxorri Liverpoolit 3 pike ne anfield, ndersa ne fiorentine nuk po ja nxjerr nje barazim, kjo eshte pak e besueshme, fundi i fundit pasi e ka ne lojen e ardhshme lioni me fiorentinen dhe me nje barazim lioni e siguron qe ne gjiren e ardhshme fazen me tutje. Dhe nese mbesin baraz(fiorentina dhe lioni), ateher rreth 90% liverpooli e siguron plasmanin ne fazen e eliminimeve, sepse ne anfielld, liverpooli ja bene nje katershe qe ne pjesen e pare fiorentines dhe e kryn punen.

Keshtu verzioni im, ka mundesi te jet me reali se i joti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 06-11-2009 mė 15:49
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Mos ngut kaq shpejt

Lyon - 10 pik
    Fiorentina - 9 p
    Liverpool - 4

Fisnik nuk di nese je tifoz i Liverpulit, keto qe ke thene i kam pasur parasysh, por une mendoj qe zore se do arije pasi qe Fiorentina do mund Lionin dhe do humb me Liverpulin dhe lion do mund debreqenin, Lion ne pozitene pare dhe Fiore kalojne, dhe nuk besoj qe Lion do lejoje Liverpulin te kaloj meqe nuk e ndihmoji ne ndeshje direkte.

Thjesht Liverpuli per kete sezone mbaroi, le te shohe aty nga liga e Evropes nese arin dicka.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •