Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    no comment

perfekt ,u kenaqa atmosfere e papershkruar

flas per veten , e di se ka disa debila qe tallen

e dine ata kush jane

Zoti na pranoft agjerimin

amiiiiiiiiiiiiiiiin

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Uroj qe ta keni te leht agjerimin e ketij muaji te nxeht dhe te gjatė, qe padyshim perveq qe eshte muaj sakrifice eshte muaj poashtu edhe i kenaqesive te shumta shpirterore.

Une poashtu si agjerues, kam pershtypje te atilla qe agjerimi i ketij muaji i parashikuar si i veshtire nga shume kush, na ka befasur me kenaqesi te mbeshtjellura me lehtesi.

Pershendetje me Selam

Gimi3
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 29-08-2009 mė 10:52
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Pershendetje.

Une kisha nje pyetje, ( mos e merrni per tendencioze apo dashakeqese ju lutem , s'ka asgje te tille). Kerkova pak neper internet, por pa rezultat. Keshtu vendosa t'ua drejtoj juve.

Gjate muajit te shenjte te Ramazanit nga cili orar orientohen muslimanet qe banojne ne USA, Kanada, Australi? Dmth orari i cili duhet te zgjohen ne mengjes per te bere lutjen e pare dhe koha kur bejne lutjen e fundit ne darke, llogaritet sipas orarit te Mekkes apo thjesht me kohen kur lind edhe perendon dielli neper keto shtete?

Me falni per nderhyrjen, eshte thjesht kuriozitet i imi e asgje me shume.

Ju uroj te gjitheve nje agjerim te lehte e Zoti ua pranofte ate.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Pershendetje.

Une kisha nje pyetje, ( mos e merrni per tendencioze apo dashakeqese ju lutem , s'ka asgje te tille). Kerkova pak neper internet, por pa rezultat. Keshtu vendosa t'ua drejtoj juve.

Gjate muajit te shenjte te Ramazanit nga cili orar orientohen muslimanet qe banojne ne USA, Kanada, Australi? Dmth orari i cili duhet te zgjohen ne mengjes per te bere lutjen e pare dhe koha kur bejne lutjen e fundit ne darke, llogaritet sipas orarit te Mekkes apo thjesht me kohen kur lind edhe perendon dielli neper keto shtete?

Me falni per nderhyrjen, eshte thjesht kuriozitet i imi e asgje me shume.

Ju uroj te gjitheve nje agjerim te lehte e Zoti ua pranofte ate.

Jo vetem shtetet qe i ke permendur me larte,por te gjitha shtetet,biles edhe te gjitha qytetet e kane " kohen e vet " .Askund dielli nuk linde dhe nuk perendon ne kohe te njejte.Pra edhe kohet e faljes si dhe te agjerimit jane te ndryshme.Keto veprime pra nuk behen simbas Mekkes,por simbas vendit ku jeton.

Shpresoj te kem ndihmuar pak.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Edhe unė kam njė pyetje, nuk e di si do ta merrni, po nuk ėshtė aspak dashakeqe. Mund tė kem treguar arroganc nė lidhje me kėtė besim po nuk tregon se nuk dua tė di gjėra tė reja.

I lexova shum gjėra qė ndalohen nė muajin e shenjtė tė Ramazanit. Do citoja kėtė pjesė qė ta lidhė mė mirė me pyetjen qė do tiu drejtojė:
    Kodi:
    “Fillojeni agjėrimin kur ta shihni
    hėnėn e re (tė ramazanit), si dhe ndėrprene agjėrimin kur ta shihni
    hėnėn e re (tė shevvalit).”
    Mbas ēeljes sė iftarit mė pas mund tė kryesh mardhėnie seksuale me bashkėshorten!

P.s Dua njė pėrgjigje serioze pasi nuk po tallem apo po tė luaj me temperamentin e ndokujt kėtu nė forum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Edhe unė kam njė pyetje, nuk e di si do ta merrni, po nuk ėshtė aspak dashakeqe. Mund tė kem treguar arroganc nė lidhje me kėtė besim po nuk tregon se nuk dua tė di gjėra tė reja.

I lexova shum gjėra qė ndalohen nė muajin e shenjtė tė Ramazanit. Do citoja kėtė pjesė qė ta lidhė mė mirė me pyetjen qė do tiu drejtojė:
    Kodi:
    Mbas ēeljes sė iftarit mė pas mund tė kryesh mardhėnie seksuale me bashkėshorten!

P.s Dua njė pėrgjigje serioze pasi nuk po tallem apo po tė luaj me temperamentin e ndokujt kėtu nė forum.
    Kodi:
    Shiko, kjo ska lidhje me iftar, kur thot henen e re te shevalit e ka fjalen qe mbaroj i tere muaji i Ramazanit.
    Pas Iftarit e deri ne mbarim te syfyrit te lejohet gjithēka qe te eshte ndaluar gjat agjerimit.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Kodi:
    Shiko, kjo ska lidhje me iftar, kur thot henen e re te shevalit e ka fjalen qe mbaroj i tere muaji i Ramazanit.
    Pas Iftarit e deri ne mbarim te syfyrit te lejohet gjithēka qe te eshte ndaluar gjat agjerimit.
    Shum faleminderit. Nuk e dija, prandaj dhe unė kėrkova njė spjegim, kur tė diskutoja nė rrethin shoqėror mos tė dija ēfarė tė thoja.

Agjerim tė lehtė tė gjithė Muslimanėve.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Po e aktivizoj perseri kete temen rreth opinioneve rreth ramazanit.

Ramazani i ketij viti me ramazanin e kaluar dallojn per nga koha e agjerimit diku rreth 10 minuta me shume kete vit, keshtu qe nuk eshte ndonje dallim i madh prej vitit te kaluar.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    po me shkon shum mire...deri tani spo ndikon asgje...per mua eshte pak me thjeshte sepse nuk punoj pra skam mundje....
    p.s x ata qe punojne zoti jua letoft!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Une po agjeroj kete muaj dhe ajo cfare po bej eshte "MOVIE" (pra po shoh vetem filma) ne fakt do mundohem, jam zgju n'10 dhe po shoh filmin e 3 tani.

Dakort .... por kam nje problem se tanime kam quar ne stomak mbi 1kg peshtyme ? me jep dikush nje pergjigje ?
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •