no comment
perfekt ,u kenaqa atmosfere e papershkruar
flas per veten , e di se ka disa debila qe tallen
e dine ata kush jane
Zoti na pranoft agjerimin
amiiiiiiiiiiiiiiiin
no comment
perfekt ,u kenaqa atmosfere e papershkruar
flas per veten , e di se ka disa debila qe tallen
e dine ata kush jane
Zoti na pranoft agjerimin
amiiiiiiiiiiiiiiiin
Uroj qe ta keni te leht agjerimin e ketij muaji te nxeht dhe te gjatė, qe padyshim perveq qe eshte muaj sakrifice eshte muaj poashtu edhe i kenaqesive te shumta shpirterore.
Une poashtu si agjerues, kam pershtypje te atilla qe agjerimi i ketij muaji i parashikuar si i veshtire nga shume kush, na ka befasur me kenaqesi te mbeshtjellura me lehtesi.
Pershendetje me Selam
Gimi3
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 29-08-2009 mė 10:52
Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .
Pershendetje.
Une kisha nje pyetje, ( mos e merrni per tendencioze apo dashakeqese ju lutem , s'ka asgje te tille). Kerkova pak neper internet, por pa rezultat. Keshtu vendosa t'ua drejtoj juve.
Gjate muajit te shenjte te Ramazanit nga cili orar orientohen muslimanet qe banojne ne USA, Kanada, Australi? Dmth orari i cili duhet te zgjohen ne mengjes per te bere lutjen e pare dhe koha kur bejne lutjen e fundit ne darke, llogaritet sipas orarit te Mekkes apo thjesht me kohen kur lind edhe perendon dielli neper keto shtete?
Me falni per nderhyrjen, eshte thjesht kuriozitet i imi e asgje me shume.
Ju uroj te gjitheve nje agjerim te lehte e Zoti ua pranofte ate.
Elegance is an attitude.
Jo vetem shtetet qe i ke permendur me larte,por te gjitha shtetet,biles edhe te gjitha qytetet e kane " kohen e vet " .Askund dielli nuk linde dhe nuk perendon ne kohe te njejte.Pra edhe kohet e faljes si dhe te agjerimit jane te ndryshme.Keto veprime pra nuk behen simbas Mekkes,por simbas vendit ku jeton.
Shpresoj te kem ndihmuar pak.
Edhe unė kam njė pyetje, nuk e di si do ta merrni, po nuk ėshtė aspak dashakeqe. Mund tė kem treguar arroganc nė lidhje me kėtė besim po nuk tregon se nuk dua tė di gjėra tė reja.
I lexova shum gjėra qė ndalohen nė muajin e shenjtė tė Ramazanit. Do citoja kėtė pjesė qė ta lidhė mė mirė me pyetjen qė do tiu drejtojė:Mbas ēeljes sė iftarit mė pas mund tė kryesh mardhėnie seksuale me bashkėshorten!Kodi:“Fillojeni agjėrimin kur ta shihni hėnėn e re (tė ramazanit), si dhe ndėrprene agjėrimin kur ta shihni hėnėn e re (tė shevvalit).”
P.s Dua njė pėrgjigje serioze pasi nuk po tallem apo po tė luaj me temperamentin e ndokujt kėtu nė forum.
Shiko, kjo ska lidhje me iftar, kur thot henen e re te shevalit e ka fjalen qe mbaroj i tere muaji i Ramazanit.Kodi:“Fillojeni agjėrimin kur ta shihni hėnėn e re (tė ramazanit), si dhe ndėrprene agjėrimin kur ta shihni hėnėn e re (tė shevvalit).”
Pas Iftarit e deri ne mbarim te syfyrit te lejohet gjithēka qe te eshte ndaluar gjat agjerimit.
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli
Po e aktivizoj perseri kete temen rreth opinioneve rreth ramazanit.
Ramazani i ketij viti me ramazanin e kaluar dallojn per nga koha e agjerimit diku rreth 10 minuta me shume kete vit, keshtu qe nuk eshte ndonje dallim i madh prej vitit te kaluar.
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
po me shkon shum mire...deri tani spo ndikon asgje...per mua eshte pak me thjeshte sepse nuk punoj pra skam mundje....
p.s x ata qe punojne zoti jua letoft!
Une po agjeroj kete muaj dhe ajo cfare po bej eshte "MOVIE" (pra po shoh vetem filma) ne fakt do mundohem, jam zgju n'10 dhe po shoh filmin e 3 tani.
Dakort .... por kam nje problem se tanime kam quar ne stomak mbi 1kg peshtyme? me jep dikush nje pergjigje ?
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Krijoni Kontakt