Une po flas per ate propagande antishqiptare dhe proserbe qe i kam pa/ndegjuar ne TV dhe i kam lexuar neper gazeta e TXT-te qe nga data 2. korrik 1990 e deri ne momentin kur i detyroj Amerika ta nderrojne politiken dhe ta bombardojne Serbine sebashku.
Dhe po flas per arsyetimet e tyre gjat bombardimeve dhe deri me sot, qe nje "njeri i qmendur" me emrin Sllobodan Milloshevic e detyroj NATO-n ta bombardojne Serbine, mikeshen e tyre te qmuar dhe popullin serb te mrekullueshem, te civilizuar dhe paqsore.
Dhe po flas per dokumentaret e tyre antishqiptare dhe proserbe ne TV te tyre qe me qellim e nderrojne viktimen me kriminelin (Shqiptaret jan kriminelet dhe problematiket ndersa serbet jan viktima) qe nga 1990 e deri me sot (se ma heret nuk iu ka interesuar qe ekzistojne dikund Shqiptaret), dhe ende na flasin per nje far "provinca jugore e Serbise" e populluar 80% nga musliman me race dhe me kulture aziatike, te cilet i kan perzene dhe jua kan djege shtepiat vendasve serbe te pafajshem nga tokat e te parve te tyre.
Serbet i paraqesin si njerz shum te civilizuar (i mesojne me heret ēka te flasin). Kur flasin per serbet sjellin ne ekran vende me te mira dhe serb me te bardhe me rroba te mira qe kan mundur te gjejne, ndersa kur flasin per Shqiptaret sjellin vendet me te keqe dhe Magjupt (Romt) me te zi qe kan mundur te gjejne neper Kosove dhe Shqiperi.
Afer ndonje xhamije, inēizojne magjup (Rom) te zi dhe analfabet qe flasin marrzira e budallalleqe, dhe i paraqesin si Shqiptar musliman shum te prapambetur me race dhe kulture aziatike, gjoja se keta dhe keshtu na qenkan Shqiptaret.
Dhe po flas per Wikipedian gjermane shuuum antishqiptare e proserbe, prosllavomaqedone dhe progreke.
etj. etj. etj.
Keto gjera jan shum te kjarta per secilin, por dikush nuk kupton se nuk e din gjuhen, dikush nuk kupton sepse nuk i intereson, dhe dikush edhe pse e din gjuhen nuk kupton asgje.
Krijoni Kontakt