Esht rruga e vetme per ti mposhtur sllvet dhe greket
Per te par te kaluaren e perbashket si popull ilir
Nuk ka vlera
ju s'hani pyk hiq!
harruat ju qa u bani kroati bosancit?
Nuk ban aleance Kroacia me shqiptart kunder serbit,harrojeni!
Kroacia ka dy rruge,te krijoje nej fryme vellazerore me shqiptaret dhe te shkeputet keshtu nga sllavizimi,ose te pranoje mendjemadhesine serbe,dhe te mbesin qytetare te dores se dyte si perpara nen Jugosllavi!
Ata i kane thene PO tashme vellazerimit me shqiptaret!
Nuk them qe nuk luajne rol interesat e perbashketa,zaten jemi ne globalizem,nuk mud te shkembejme lesh e lekure dhish me njeri-tjetrin si ne kohen e Skenderbeut!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Fatkeqsisht ne luften e fundit te Kosoves, Austria dhe Gjermania jan treguar shum ma antishqiptare dhe proserbe se Francezet miqt e vjeter te Serbeve.
po kush na degjon neve. kush minister politikan kryeminister i lexon keto forume. jam shum dakort qe shqipria te ket aleanc me kroatet te jemi kundra sllaveve greekve dhe turqeve edhe arabve.
shqipria e shqiptarve. ska pun as greku as turku as arabi as sllavi me shqiptaret.
sa per vllehet un kam baban e babait tim vllah (maman e babait myzeqare) ( dhe maman e kam myzeqare puro). nuk e di as vet ca origjine kan vllehet, kam degjuar qe jan romak te vjeter qe kan ngelur na ballkan kur roma ka pasur fuqin. Para Shqiperia.
Krijoni Kontakt