Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 107
    ***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    po ata 4 qe po ja fusnin njeri tjetrit ne sume cfare ishin? astronaute?
    Ahahah astronaute ne punime e siper ahahahaahah

Saura ku i gjen ato barxaleta qafsh mu

Teme e shpif, njeres te shpif, felliqesira, fekale, diote, njeres pa moral....
    Prisni njeres se keta nuk kane qene asgje...sa gjera kane per te pa syte e shqiptarit tani me kete ligjin qe aprovoi Sala juaj i nderuar kjo do jete asgje para cdo gjeje...
    Na felliqi traditat dhe moralin tone me ligjin qe k aaprovuar ai qe vetem nje pike e cila nuk qe e domosdoshme per te hy ne europe.. ishte kunder diskriminimt por jo qe te aprovohet ky ligj dhe ne kete menyre...

Kam per te ik nga Shqiperia qe ne momentin e pare qe do me jepet mundesia dhe do kthehem ne momentin qe do me thone qe Sala ka ngrit patkonjte drejt diellit

Ptuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Jazek ju qofte atyre qe i perkasin kesaj specie.. se jeni turpi i qenies njerezore
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    mos ka qene Sala me Ilir Meten se bashku me Edi Ramen dhe Erjon Veliaj dhe prandaj nuk jane bere publike emrat
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Shtetasit Tahir Luga, 27-vjeç nga fshati Zallbastar i Tiranës dhe Ismail Matrakulla 23-vjeç po nga Tirana, të dy me arsim fillestar, janë kapur duke bërë seks kundrejt pagesës prej 500 lekësh me shtetasit me inicialet D.D dhe R.Sh nga Durrësi. Dy të ndaluarve iu gjetën në cilësinë e provës materiale 2.400 lekë dhe 22 prezervativë.
    mire me keta qe shiten b.... po meret policia ..........po me ata dy te tjeret qe D.D dhe R.SH qe tallen k.... c'ndodhi????????............apo nuk e kap ligji ne shqiperi bleresin.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Sa u hap fjala per ligjin e Sales direkt keta... Sa rob te shpifem.

Po ishalla me keto qe po ndodhim nuk behemi shume te keqinj, sic bene ketu ne Itali qe rrafen per vdekje edhe dy burra qe po hecnin per hesap te vet e qe nuk ishin gay aspak LoL
    La vita è bella...

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    O ju thaftë ajo në mes të këmbëve o ipotenta, llumb i shoqëris. Ju djegshin me benzinë atje në burg. Ptuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu flliqësira, fekale të kësaj toke.
    Mosss i paskan fut ne burg??? Deri tani po kritikonim se e kishin lire cmimin 500 leke... ne burg i bie ta kapin falas sapunin.... po do kene ushqim perdite. Aikido me vjen keq te te komunikoj se s'ka per t'i djeg njeri... apo nuk jane per burgjet shqiptaret barsaletat me sapuna? LoooL

Sa per temen, sado qe ne ta mohojme dhe te mos e pranojme se ne shoqerine shqiptare ekziston dhe fenomeni i gayve dhe i lesbikeve... realiteti eshte i kundert. Nuk dua ta mendoj se çfare do te ndodhe kur te aprovohet ligji... kur pa u aprovuar shohim skena te tilla ne publik...
    Ndryshuar për herë të fundit nga milanistja_el : 30-08-2009 më 10:33
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    T'kene te ma japin mu ate ven nja 1 jave po nuk i griva ne rende mishi ksi soj viktimash mos me thoshin ne ymer. Edhe mishin e grime ja jepshja atyne qenve te Lushnjes qe po sulmojne njerez.

E ka fajin ai Sala qe do me i dhone te drejta ktyne kallom thithsave.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    T'kene te ma japin mu ate ven nja 1 jave po nuk i griva ne rende mishi ksi soj viktimash mos me thoshin ne ymer. Edhe mishin e grime ja jepshja atyne qenve te Lushnjes qe po sulmojne njerez.

E ka fajin ai Sala qe do me i dhone te drejta ktyne kallom thithsave.
    Sala e ka ngrene per vete kallomin nga BE se ishte e vetmja menyre qe mund te pershpejtonim procesin e futjes ne BE........."Bullshit "te gjitha keto,nuk ka per t'u aprovuar ne parlament kjo gje mos ta genjejne shume veten homot dhe lezbiket se ne shqiperi ne fakt ta harrojne martesen
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga naqeta Lexo Postimin
    Po ti nje dite kritikove nje antare te forumin ,per diskrimin te tyre ?
    Paske nderu mendjen ,me thene te drejten kur te lexova dhe une mendova per ju qe ishit ashtu.
    Une nuk diskriminova njeri por u habita prej postimit te atij,po eshte e vertete qe e kritikova per diskriminimin qe i bere se para se te jemi gay apo,lezbike jami njerez.anyway,akti i tyre nuk pelqeu fare se nuk behet ne sy te te gjitheve se jane **** nga trute nuk kemi se cfare t'i bejme

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Sala e ka ngrene per vete kallomin nga BE se ishte e vetmja menyre qe mund te pershpejtonim procesin e futjes ne BE........."Bullshit "te gjitha keto,nuk ka per t'u aprovuar ne parlament kjo gje mos ta genjejne shume veten homot dhe lezbiket se ne shqiperi ne fakt ta harrojne martesen
    sala do te fusi ne europe shqiperine sepse shqiperia do kete favore te medhaja nga ky bashkim. asnjeri nuk e kundershton kete dhe e di qe shqiperia ka per te perfituar nga ky bashkim.

europa do te mesoje shume gjera nje prej tyre eshte a i zbaton te drejtat e njeriut qe psh. qytetaret dhe biznesmet gay te mos persekutohen ne shqiperi

a ka prove me te kulluar se ti shqiperi zbaton te drejtat e njeriut se legalizimi i martesave te homoseksualeve? sala kete e di dhe une them se prandaj kerkon te martohet me ilir meten.

kallamin mund ta haje sala mbase nga ilir meta ose ilir meta ka per ta ngrene kallamin nga sala.

kjo do ishte e bukur

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    sala do te fusi ne europe shqiperine sepse shqiperia do kete favore te medhaja nga ky bashkim. asnjeri nuk e kundershton kete dhe e di qe shqiperia ka per te perfituar nga ky bashkim.

europa do te mesoje shume gjera nje prej tyre eshte a i zbaton te drejtat e njeriut qe psh. qytetaret dhe biznesmet gay te mos persekutohen ne shqiperi

a ka prove me te kulluar se ti shqiperi zbaton te drejtat e njeriut se legalizimi i martesave te homoseksualeve? sala kete e di dhe une them se prandaj kerkon te martohet me ilir meten.

kallamin mund ta haje sala mbase nga ilir meta ose ilir meta ka per ta ngrene kallamin nga sala.

kjo do ishte e bukur
    Ti e di qe ky ligj eshte vetem sa per t'u bere servila te evropes,eshte vetem nje fasade e madhe se Sala e din mentalitetin shqiptare qe gayt nuk do pranohen kurre por ai,cfare nuk ben robi per pushtet edhe veten e ul

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •