Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    shoku tanku pershendetje
    na ke mungu ne forum
    kjo teme eshte interesante dhe shume e diskutushme ne cdo bisede
    une e kam provu vet nje fakt kur njoha njeren(thjesht njohje nuk u lidhem)NJEKOHESISHT PELQEHEJ DHE NGA TE TJERE une u solla shume normal me te (sic meson njeriu ketu jashte te sillet me femren )duke respektu takimet me te padasht me ra ne sy
    filluam me me shpesh them e doja me gjithe shpirt hala sot mendoj disi per te
    u lidhem por bana nje gabim qe ndoshta do me talli dhe ju ketu i kerkova te interesohej pak me shume per gjimnazin(ishte gjimnaziste asajkohe) dhe te mos mendonte gjithe diten ca do vesh sot e ca do vesh neser.i thashe do bejme cdo gje zyrtare e do vije tek une
    por te lutem meso pak dhe gjuhen qe ta kesh me te lehte
    SJAM SHERBETORJA JOTE ME THA TE BEJ CTE DUASH TI
    mu me vijne meshkujt rrotull
    ti ske makine dhe don me mdhan mend mu -me tha
    une du nje qe ka makine dhe ka lek qe me siguron jeten e jo ty qe me ve kushte!!!!

u lidh e u feju me "nje te pasur"shume me i pasur se une shume me cool se une shume me gangstier se une mujin e pare e pati super
    sot ska maru hala gjimnazin vitet ikin ........................................
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e ed-durrsaku
    Anėtarėsuar
    11-01-2009
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    ju falenderoj per pergjigjet,kavir,arkia,endles dhe ed durrsaku...une nuk e di nese di te me thote kush nga ju,a perpiqemi mjaftueshem ne meshkujt te kuptojme natyren femerore,megjithese kjo i perket nje teme tjeter...
    Shoku Tanku, pyetje me vend! A perpiqemi ne meshkujt te kuptojme natyren femerore? me thene te drejetn, per mendimin tim ne meshkujt jemi shume te thjeshte nga mendja, dhe themi gjerat e fundit ne fillim dhe te parat ne fund. Nuk kemi arritur akoma te kuptojme se cfare e ben te lumtur nje femer. Te pakten, flas per veten time, mendoj qe duhet bere me shume per ti kuptuar gocat, nese kemi deshire qe relacionet tona te jene te sukseshme.
    Mirekuptimi dhe toleranca jane celsat e nje marrdhenie. Edhe kur kujtojme se jemi tolerante ne te vertete nuk tolerojme aq sa duhet, dhe kur relacioni nuk funksionon ja hellim fajin gocave,hm, me perpara duhet te kuptojme gabimet tona.
    Tung

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Mesa di un cdo tenxhere gjen kapakun e vet.
    Nqs nuk ndodh kshu atehere lidhja nuk zgjat.

Nuk do ndo nje filozofi te madhe. Ashtu si ka meshkuj idjot, ka dhe femra te tilla.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    dashuria nuk shikon mencurin lol...aman kot eshte te diskutosh pse lidhet dikush me nje idiot, mbase ne syt e saj/tij personi nuk eshte idiot...pra preference personale
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Si shpjegohet fakti qe sa me idiot te jete nje mashkull,aq me terheqes duket ne syte e nje femre?
    Me e lehte per tu perdorur !

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    ne fakt ai qe te do te shan thon...apo te rref? nje nga kto te dyja
    Nuk ka shume rendesi. Dhuna ndonjehere eshte treguesi kryesor i dashurise......
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Nuk ka shume rendesi. Dhuna ndonjehere eshte treguesi kryesor i dashurise......
    Mao nese ndonje dite do te bie ne dashuri me ty do te te vras fare qe te te tregoj se pa ty nuk jetoj dot
    Dhuna treguesi kryesor i dashurise thote.... Je ne vete? Kush eshte ai budalla person qe ti pelqeje ta keq trajtojne??? Mu po me the nje fjale behesh hasem e jo ma po te me prekesh qofte dhe nje fije floku qe te zhduk nga dynjaja....Mos eshte dhe kjo tregues dashurie?
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    hahahah o Himitsu, mos e merr llaf per llaf ate qe kam shkruajtur. mua me frymezuan disa parafoles te mite, te cilet filluan ta shprehnin dashurine ne menyra te ndryshme dhe te reja. prandaj shkruajta qe dhuna ndonjehere eshte treguesi kryesor i dashurise...

Citim Postuar mė parė nga Himitsu Lexo Postimin
    Mau nese ndonje dite do te bie ne dashuri me ty do te te vras fare qe te te tregoj se pa ty nuk jetoj dot
    jo, kaq shpejt tashi, e the llafin e pare te fundit. ne fillim nje shikim i eger, pastaj nje shpulle si pa dashje. pastaj me kalimin e kohes vjen nje grusht shkarazi, pastaj kamzhiku, shkopi i gomes dhe sende te tjera. vrasja eshte finalizimi, treguesi qe per ate person dashuria eshte aq e thelle sa edhe ta vrasesh nuk te ben pershtypje... lol
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Te gjitha postimet qe ishin jashte teme, me ofendime dhe me fjalor jo te paster u fshine!
    Nqs nuk doni qe t'iu fshihen postimet respektoni rregullat e ketij Forumi dhe mbi te gjitha njeri tjetrin!

Ps : Tanku urime per temen!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 29-08-2009 mė 09:26
    "Carpe Diem"

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk behet fjala per idjot... por per nje njeri qe eshte pak i shkathet, dmth i hedhur. Gjithashtu edhe disi shakaxhi, sepse nuk kalohet koha vetem me muhabete intelektualesh.

gjithsesi edhe keto karakteristika shakaxhi e tip i hedhur, te terheqin per momentin, sepse nqs vazhdon vetem kshu muhabeti, atehere behet bajate e normalisht kerkohet dicka me shume, shikohet sukoja e mendjes... jane me te vertete shaka momentane ato qe flet, apo ia fut kot me budallalleqe perhere.

Nuk duhet te harrojme ama qe tenxherja gjen kapakun, prandaj cfare kerkon gjen
    La vita č bella...

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •