Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 77
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    E t'mar dreqi barkun tate,e

Gjyshi im,rahmet paste,thoshte gjithmone:
    -Nje mashkull i mire,eshte si tartufi.Duhet te kesh nje nuhatje te forte dhe duhet te germosh thelle per ta gjetur.Ndersa nje femer e mire,mund te quhet e tille vetem pasi te kete gjetur mashkullin ne fjale...

Mund te vereni ne kete thenie disa nota maskilizmi,por po t'i referohemi kohes ne te cilen ka jetuar...Megjithate ne thelb,mendoj se kjo thenie me teper se maskiliste,eshte mjaft realiste.
    Aman shprehje koti ,po kush te lente atehere ta gjeje aman ,keshtu sipas kesaj teorie i bie qe tartufi te ishte femra se ate e kerkonin hahaha ,(ta hodha )
    Shoku Tanku ,ne kemi fjalen e bukur shqipe ''bashkeshort'',te bie shorti i perbeshket per te jetuar me dike.

Ps ,.Shpresoj qe mos te me fshihet pergjigja ,sa nja 5 here mi kane fshire pergjigjet per ty shoku Tanku .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Sa per informacion,ne kohen e gjyshit tim nuk njihej as tartufi e as makaronat spageti por dicka te perafert e ka thene ai,jam i bindur une

Persa ju perket shorteve,ato jane te manipulueshme ashtu si te gjitha lojerat e fatit...

Ndersa ne lidhje me post scriptum-in,te shkrova te me shkruaje ne privat pasi mesa kuptoj,(sepse nuk kam arritur te lexoj asnje nga shkrimet e tua),me siguri duhet te kesh qene jashte teme perderisa te jane fshire kaq shume shkrime.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    besome,himitsu!ne kete aspekt,pjesa me e madhe e meshkujve jane idiote prandaj respektoni veten ne qofte se nuk doni te humbisni...
    A te desss, ke filluar te sillesh mire Keshilla jote vlen dhe eshte e drejte, por ajo qe me "shqeteson" mua eshte se keshtu ne plan te pare nuk del askush (mashkull) me tabele ne koke "hey une jam idjot" por te japin pershtypjen e njeriut me te mire qe mund te ekzistoje. Hiqen si qingja e ne fund dalin uqer
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    A te desss, ke filluar te sillesh mire Keshilla jote vlen dhe eshte e drejte, por ajo qe me "shqeteson" mua eshte se keshtu ne plan te pare nuk del askush (mashkull) me tabele ne koke "hey une jam idjot" por te japin pershtypjen e njeriut me te mire qe mund te ekzistoje. Hiqen si qingja e ne fund dalin uqer
    Po ju mos u perpiqni te shikoni briret apo dhembet kanine o perla se ato nuk mund te shihen me sy te lire.
    A do te me besoje ti sikur te pranoja ne sy te te gjitheve se jam nje kryeidiot?Nuk besoj se do te me besoje!Por ja qe eshte e vertete pasi nisur nga statistikat,une konsiderohem nje mashkull terheqes nga mese 80% e femrave te forumit: ))

Ja pra SaS,shikoje dhe admiroje nje njeri i cili nuk ka frike te pranoje se eshte nje idiot

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pershendetje,anetare te nderuar!Ka kohe qe me mundon nje pyetje te ciles nuk i kam gjetur pergjigjie.Si shpjegohet fakti qe sa me idiot te jete nje mashkull,aq me terheqes duket ne syte e nje femre?

p.s: Do t'ju lutesha anetareve te seksit te bukur,ne rastin me te mire' te mos e keqkuptojne pyetjen time dhe ne rastin me te keq',te mos e keqinterpretojne ate.

Bashkebisedim te kendshem!
    Nuk i duam idiot por te forte qe t'na mbrojne (se nga kush se di as vete, interesante lol) .........mbase ketyre vajzave idiotsine qe sheh ti, ato e shohin si te forte?

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Pershendetje,anetare te nderuar!Ka kohe qe me mundon nje pyetje te ciles nuk i kam gjetur pergjigjie.Si shpjegohet fakti qe sa me idiot te jete nje mashkull,aq me terheqes duket ne syte e nje femre?

p.s: Do t'ju lutesha anetareve te seksit te bukur,ne rastin me te mire' te mos e keqkuptojne pyetjen time dhe ne rastin me te keq',te mos e keqinterpretojne ate.

Bashkebisedim te kendshem!
    O tanku, po kur e ke vene re kete mor burr, se u bera kaq dhe s`kam degjuar dicka te tille. Mos eshte ndonje mode e re e femrave a si?? Nje idiot te jete interesant? Po godet indirekt femrat me duket.
    Duaje te afermin tend si veten

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Nuk i duam idiot por te forte qe t'na mbrojne (se nga kush se di as vete, interesante lol) .........mbase ketyre vajzave idiotsine qe sheh ti, ato e shohin si te forte?
    E ke nje fare te drejte,po ta mendosh holle,brishtesia e ka nje fare lidhje me naivitetin,ashtu sikurse trimeria,e ka nje fare lidhje me budallallikun:-)

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    O tanku, po kur e ke vene re kete mor burr, se u bera kaq dhe s`kam degjuar dicka te tille. Mos eshte ndonje mode e re e femrave a si?? Nje idiot te jete interesant? Po godet indirekt femrat me duket.
    Idiotesia ne vetvete ka gjithmone dicka interesante,Ilia.

Une e kuptoj qe ti do shoke ne llogoren tende dhe perpiqesh te keqinterpretosh shkrimet e mia per te me vene kunder femrat,por nuk besoj se ke per t'i a arritur qellimit ne qofte se ka dicka per te cilen jam i bindur,ajo eshte dashamiresia qe ushqen antarsia femerore e ketij forumi per mua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    kjo edhe mua me ka ren ta kuptoi kshtu po kjo ''rregull' vlen tek vajzat e pa pjekura tek ato qe e kan hup rrugen ne mjegull.Tek njerzit e matur kjo reqet as qe vje ne shprehje per mendimin tim.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Idiotesia ne vetvete ka gjithmone dicka interesante,Ilia.

Une e kuptoj qe ti do shoke ne llogoren tende dhe perpiqesh te keqinterpretosh shkrimet e mia per te me vene kunder femrat,por nuk besoj se ke per t'i a arritur qellimit ne qofte se ka dicka per te cilen jam i bindur,ajo eshte dashamiresia qe ushqen antarsia femerore e ketij forumi per mua
    njerezit shpeshhere keqkuptohen edhe kur jane balle per balle, pale me ne internet.
    megjithate nxitoj te te sqaroj se ne asnje menyre nuk dua te hedh femrat kunder teje, ne nje kohe qe edhe vete nuk jam kunder femrave. Fakti qe bashkesia femerore ushqen dashamiresi ndaj teje eshte e dukshme sepse ti e meriton.

Dhe pervec tyre, edhe une vete jam nje dashamiresi yt dhe kete e kam shprehur.

Eshte ne ndergjegjen tende te me besosh apo jo per c`ka po te them.
    Mendova se nuk do me keqkuptoje. Une po te isha ne vendin tend nuk do ta beja, por tema ishte e tille sa s`kish si te te mos te shkonte ne mend dicka e tille.

S`e kuptoj dot s`e c`interes mund te zgjoje nje idiot tek nje femer?

A...a, mos ke lexuar romanin "Idioti" te Dostojevskit, por ne ate rast kjo shprehje eshte thene ne menyre alegorike, ku idiot paraqitet nje njeri i ndershem, i pershpirtshem, mireberes,..pra njeri me virtyte, ...dhe quhet "idiot", sepse nuk i pershtatet shoqerise ku jeton.

Ne kete rast jam dakord me ty.
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •