.... ma nxiu jeten me ze akull gjithmone dhe me duhet ta pastroje shpesh,a di njeri si ta evitoje kete gje,do te thoshte gje e madhe per mua.
.... ma nxiu jeten me ze akull gjithmone dhe me duhet ta pastroje shpesh,a di njeri si ta evitoje kete gje,do te thoshte gje e madhe per mua.
Discover me like emptiness.......
Frigoriferi nuk duhet hapur shpesh sidomos tani nė verė dhe vetėm pėr pak sekonda.
"Atdheu mbi gjithēka."
Zogu I
a e dini pse frigoriferi nuk duhet hapur shpesh?
sepse per ate moment qe ai hapet harxhon aq energji ne kembimin e dy llojeve te ajrit(te brendshem dhe te jashtem) sa i duhet te punoje 10 min per ta zevendesuar,dhe ne vere ku ndryshimi i temperatures eshte shume me i madh atehere si rrjedhoje dhe energjia qe harxhon eshte akoma me e madhe
Persa i perket akullit do te thoja shihi gradimin pasi gradimi ndryshon ne varesi te stineve
Ti u duke ne jeten time
si hijet e pikave te shiut
Ti u zhduke nga jeta ime
si hije e rrjedhshme me pike ne fillim
S`eshte cudi qe ndonjehere
te ndiejme dhe gabim
.......................................
o complimenti asgje
e kisha ndermend te blej nje frigorifer meqense kshillat i ke falas dote vij ta blej nga ti .
bli nje te ri
p.s.
s'e kam me te talluar po me vertete.
Mua para ca muajsh mire qe me zinte frigoriferi akull, por m'i ngrinte dhe gjerat qe vija poshte , jo ne zonen e akulit, keshtu desha s'desha mora nje tjeter, pasi u merzita duke shkrire ushqimet gjithnje para se t'i haja
Pra Dime,
ai frigoja jot po jep shenja te keqia!
tim
une kam shume njohuri nga frigoriferet , por ama per te shitur shes lavatrice))))))))))
po tu desh lavatrice hajde se do navasim ndonje gje per miq....
nqs ngulmon ,,o frigorifer o bjer e vdis ,, do te thoja qe je rast i pashprese lal
Dime
mire e tha Eni lal , ben vaki qe mund ta kesh dhe te prishur dhe nuk eshte faji as i joti dhe as i frigoriferit .............mos u be kurnac bli i te ri se nuk u ba qameti .
Ti u duke ne jeten time
si hijet e pikave te shiut
Ti u zhduke nga jeta ime
si hije e rrjedhshme me pike ne fillim
S`eshte cudi qe ndonjehere
te ndiejme dhe gabim
.......................................
ooooooooooooooooooooooopa shprese cfare eshte shpresa?????????
thua te jete bere per tu hedh poshte frigoriferi Eni? Jo mua nuk mi ngrin gjerat poshte vetem friza ma ben kete gje,me vajti ne mendje dhe mua te bleja nje tjeter po thashe te pysja njehere se ......babin nga Gjirokastra e kam![]()
Discover me like emptiness.......
ore ju paska kam halli i frigoriferave hihihihihihihihi!!!!
Demegeni..............pse nuk e ul temperaturen e frigoriferit se mos e ka te larte..........shnet
* x 0 and case closed!
Krijoni Kontakt