Per ata qe nuk e kuptojne pergjigjen mund te thone keshtu : Do te me varrosnin !! E per ata qe e din se per qka eshte pyetja, une mendoj qe pergjigja duhet te jete pak me serioze dhe jo pergjigje e thjeshte, p.sh. une them keshtu : Pas vdekjes sime une do te shkoj atje ku thone qe jane Parajsa dhe Ferri, atje nga ku mund ta shikoj tere Planetin e Kalter, atje ku do te jetoj ne perjetesi !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Une mendoj qe per mos njohjen e kosoves ka gisht serbia,sepse shtetet myslimane jan miq te ngusht te rusis por edhe te serbis.
Lereni pollovrat dhe thuane te verteten,e din shtetet islame qe ne shqiptaret jemi popull me tri fe,ku pjesa myslimane u konvertua me dhun,nga armiku 500vjeqar dhe e din keta qe nje dit fare leht mund te kethehemi tek rrenjet tona.
Pastaj a na njeh a po jo myslimanet nuk qon shum pesh bile me me pyet mua as qe e kisha pranu ndonje njohje nga arabet.
Po pse mendon ashtu drenicak ??!!
ose per deklaratat e Hashim Thaēit qe tha,tani na njohen shtet me te rendesishme ne bote ,pra amerika e te tjeret mbrapa,keshtu qe shtet arabe qe ju paten premtuar njohjene pavarsis u ndalen nga kjo deklarat e ketij merhumi .akoma me konvertimin me dhun?nderroni diskun se ka ngec.
O i nderuari dallendyshi, te lutem mos perdor fjale banale ne forum e as ne kete teme, se nuk me pelqejne aspak, ok ?
E paski rroke nje tem qe veshtir se do i dilni ke krye,
Keto qe ju i flisni ketu jan vetem fjal djema, po me vjen keq qe e keni veshtire te mirekuptoheni.
Kaloni mire..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Mire shume e ke thene Roi !!
Te pershendes !!
Krijoni Kontakt