Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    Citim Postuar mė parė nga lirikk Lexo Postimin
    ------------------------------------
    mi e krymb je ti moj jevgjite e ndyrė jo un te gjith edijn ket

ti e meriton me te shkye per kembesh deri te goja moj e degjeneruar
    si bretksoen moj brshka e pa vlerė por ket nuk e bej un se nuk merrem me mij femra si ti
    fundrrrinė me
    fyytyrė qelbi e zgjebe qenje e poshter e pa vlerė e pa karakter

shko e bjer ne greminė aty e ke vendin
    Hahahahaha...ke me? Shiko, je qe je, a s'ma qendis nje poezi me ato vargjet e tua te ndritura. He mos me zhgenje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Hahahahaha...ke me? Shiko, je qe je, a s'ma qendis nje poezi me ato vargjet e tua te ndritura. He mos me zhgenje.
    ti je nje qenje e poshter dhe e pa denjė per mua provokatore e mendjes labile dhe nje rrugaqe provokuese e pa vlerė

ty te shkruaj poezi ma parė i shkruaj ndonje mize femer qe shkon neper plehra-
    ti je nje gjeloze e fundosur ne plehun tend te shpirtit dhe urren vargun e
    kosovarfrve nga gjelozia e krisur

e shpirtit te vogel tamam si glaca e pules aq e ke ose sa m....... i mizes aq ke shpoirtė ti moj vogelsirė ti dhe te gjith ata qe me kan perqesh mua dhe vargjet e mia
    e kan bė nga qyrrat debile qe i kan ne tru si njerz te deshtuar endacak rrugaq qe jan te pa kulturė dhe jarget e tyre ushqyese

vetem gjelozia primitive esht si te pa shkollė e te pa karakter qe jan dhe qe urrejn fe tjera e njerz te regjioneve tjera thjesht jan barbar shpellorė qe duan vetem shpellen e vet e

ulurimene vet bizare ndersa gjithqka qka esht jashta shpelles se vet e urrejn qka duket ne hapsira tjera sepse jan te smurė te tillė jeni ju diagnostifikim preciz esht ky i imi sepse i njoh njerzit un moj e shemtuar

q tė ka bė ty liriku e vargu i tij per veq se shpirtit te semur plot myk qe e ke q faj te pat ty liriku moj mendjezezė

ti je nje qenje e poshter dhe e pa denjė per mua provokatore e mendjes labile dhe nje rrugaqe provokuese e pa vlerė

ty te shkruaj poezi ma parė i shkruaj ndonje mize femer qe shkon neper plehra-
    ti je nje gjeloze e fundosur ne plehun tend te shpirtit dhe urren vargun e
    kosovarfrve nga gjelozia e krisur

e shpirtit te vogel tamam si glaca e pules aq e ke ose sa m....... i mizes aq ke shpoirtė ti moj vogelsirė ti dhe te gjith ata qe me kan perqesh mua dhe vargjet e mia
    e kan bė nga qyrrat debile qe i kan ne tru si njerz te deshtuar endacak rrugaq qe jan te pa kulturė dhe jarget e tyre ushqyese

vetem gjelozia primitive esht si te pa shkollė e te pa karakter qe jan dhe qe urrejn fe tjera e njerz te regjioneve tjera thjesht jan barbar shpellorė qe duan vetem shpellen e vet e

ulurimene vet bizare ndersa gjithqka qka esht jashta shpelles se vet e urrejn qka duket ne hapsira tjera sepse jan te smurė te tillė jeni ju diagnostifikim preciz esht ky i imi sepse i njoh njerzit un moj e shemtuar

q tė ka bė ty liriku e vargu i tij per veq se shpirtit te semur plot myk qe e ke q faj te pat ty liriku moj mendjezezė
    Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii s'paska bere poezi. O Xhelo, he mo dhe ti mos u bej kaq i ngurte nga shpirti po na qendis nja dy vargje ashtu si di ti. He...he...tani se mezi te kemi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    bla bla bla e pa vlerė je ti nuk ja vlenė as te pjerdhet per ty se le ma te flitet eme humb kohė me ty dil e bredh rrugve si e ke zakon

bla bla bla e pa vlerė je ti nuk ja vlenė as te pjerdhet per ty se le ma te flitet eme humb kohė me ty dil e bredh rrugve si e ke zakon
    Uaaaaaaaaaaaaaaaaaa Xhelua nuk i shkruaka vete ato poezite se nuk po di ca te shkruaj. O Xhelo, pa ec dhe hapju popullit, kujt ja ke vjedh ato thesare qe ke sjell ketu eeeeeee?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    te gjith ata qe e kan fyer xhelon jan te vegjel nga mendja e dija e shoirti jyn thejsht rrugaq te pa edukatė disa prej tyre mundoheshin me shkrue vargje se sa te terbuar jan nga kompleksi i vogelsis njoh shum njerz me smundje prandaj nga pervoja jetsore u bėra
    ekspert
    per njohjene shpirtrave te ndryshem ka gjithfar lloj specie kjo botė jam bindur ne nje diqka se secili i paska defektet e veta un e pranoj se jam pak gjaknxehtė aq por shyqyr qe nuk kam te meta tjera idiotike e flliqare siq po e shoh se kan disa -
    ka njeri qe vertet mund ta kryej shkollen te behet edhe biznesmen por ka te meta katatstrofale te rrezikshme kishte njeri qe mund te behet edhe profesor i lartė por te ket disa te meta te ndyra qe nuk ta merr mendja

ka njeri qe mund te behet edhe shkrimtar por ka smundje smire e gjelozije shpirtvogelsi kriminale

poshtersia nuk paska fund per ket u binda vet edhe akademiku i paska te metat e veta un ekam pranuar se paku publikisht jam pak gjaknxehtė nuk permbahem kjo esht emta e ime deh nuk u duroj tradhtarėt e dinaket te pa beset qe kam aq neveri ne ta sa qe ma nxisin gjaknxehtesin

si flaka si furra me prush kjo esht e meta ime dhe emeta e ime esht qe nuk i zgjedhi shum njerzit me qdo njerin mundohem me ken i thjesht por shum kush qe ma do te miren me ka then qdo kuj mos i fol se secili nuk e meriton sepse njerzit kan te meta ti nuk e din nuk enjeh qfar te metash ka dhe kan pas te drejt por un me qense kurr nuk kam ken mendjemadh me esht dukur mendjemadhsi ti injoroj njerzit por shum kush e meriton injorimin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Uaaaaaaaaaaaaaaaaaa Xhelua nuk i shkruaka vete ato poezite se nuk po di ca te shkruaj. O Xhelo, pa ec dhe hapju popullit, kujt ja ke vjedh ato thesare qe ke sjell ketu eeeeeee?
    -------------------

Jo moj shpirtvogel ti me gjith ata shpirtvegjlit tjerė te ndyrė sepse ky milet

nuk do te ishte kshtu ne ket gjendje katastrofe
    per gjynah ne mes te europes ne ket gjendje qe te tallet nji botė me te
    po te mos ksihte kaq shum gjeloza e mendjecekt e mendjezi si ti
    un nuk vjedhi po r ti ngordh nga inati e smira
    un askend nuk e kopjoj as emitoj per veq se te tjeret disa mundohen te me emitojn mua

jam ne fjendje per dy sekonda aty per aty ta krijoj vargun pa u menduar hiq vetem me nje te shikuar nese zoti ma ka dhuruar ket prirje ti je kunder
    talentit dhe zotit prandaj zoti nuk elen ket milet me ec para se ka shum smirzi
    e gjeloza te smurė pra

ja pra edhe vargjet

infinity sa nje gogel
    uh sa je moj mendjeveogel

por si e vogel a vogelsira
    ti je maskė mbi dhe mė pshtira
    s tė len driten me e pa smira

ja pra per disa sekonda ta krijove
    miooj shpirtė vampire e gjelozisė

nuk ka skhu askun qe ta krijon per disa sekonda qdo lloj vargu
    prandaj ngordhni nga gjelozia
    e smundja se smira do te rrokullis ne greminė te gjithve se zoti i ka inatė smirzijtė dhe do ti permbys her do kur do ndersa un nuk jam smirzi gjithmonė
    kerkoj dritė per trurin e shpirtin

jam kunder errsires
    ngrodhni o te semurė nga smira barbare smira esht vesi ma barbar mbi dhe

me te meta primitive fatale jeni me aq sa kam pa jam rrenqethur nga shpirti i juaj i zi
    te pa edukim jeni ne kohen e dingli majmunit primitivo bizare mizore
    te kohes se para gurit te pa zhvilluar

prandaj e urreni poet xhelal ferizin ju

as titullin poet nuk ja duroni
    as vargun un j njoh pa ju pa se qka mendoni se zoti ma ka dhuruar prirjen nga e cila ju po ngordhni nga smira e ngushtė shpelloror fidmnore barbare

o te hendikepuar gjeloz barbar ju nuk keni as dashuri kombtare as civilizim elementar/ jam befasuar ne nje numer aq te madh primitivesh qe ma par kurr nuk kisha besaur deri sa u binda vet se nga qfar motivesh te urrejn por kjo me ka ndihmuar te motivohem per vargje te reja me e qit komplet zgjyrin e shpirtave ndytsirė mbi siperfaqe te civilizimit le ta sheh bota se qka ka ne mes te europes sa shum berllog ka

te pa formim kulturor e shpirtror je ti dhe te gjith ai numer i madh fyesish qe i keni be poet xhelal ferizit eprovokime nga ma te ndyrat duke e treguar se sa te ult e te pa njerz jeni ju

e anti civilizues batrbar te mallkuar -

e dyftyrsh e kam kuptuar hiken tuaj ti flet per shembull per mshiren deri sa je mizore flet per liri deri sa ja plot smirė etj u zbulua shpirti i juaj dyftyrsh dyftyrshi esht i pa kulturė
    ju jeni smirzi shum larg civilizimit me shekuj e shekuj

prandaj bota neveritet nuk do me n a pa me sy se na njoften se qfar malli jem i ne edhe ndaj afrikanve kan ma shum rrrespekt se ndaj nesh te merremi vesh pra kjo esht ma se e vertetė sepse ne hamė njerii tjetrin te tjeret jo-

ju ne vend se te me perkrahnit me nje te kaluar qe rrallė kush e ksihte me plot vuajtje e perndjekje nga armiku neper dekada duke u peprjekur nat e dit pa shperblim per kombin ju me keni poshtruar ma shum se serbi -
    jeni treguar me te kqi se ai
    e se greku qi duheni kuj ju o te mjerė te mjerė vertet te pa kuptim t
    nuk ekisha besur se del kaq numer i madh ismirzijve kunder meje po nuk jam vetem un ne pyetje por sa esa kundershtime barbare njeri me tjetrin i kam pa neper forume me esht ftofur jeta vertet sa te pa edukuar e smirzi te pa civilizim barbar thjesht barbar e shkuar barbarit te egersisis smirėzezo mjrane primitive i urrej priitivet smirzi
    e te pa civilizuar te pa kulturė

Allahu ta shperblefte gjithe ate mund per shkrirjen e talentit tend ne ate gjene qe ke shkruar. Je sinqerisht nje ikone e krijimtarise boterore dhe mbas ketij postimi te fundit, jam mese e sigurte. Ika njehere une se filloi "Lulekuqe mbi mure" ketej. lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712

Allahu ta shperblefte gjithe ate mund per shkrirjen e talentit tend ne ate gjene qe ke shkruar. Je sinqerisht nje ikone e krijimtarise boterore dhe mbas ketij postimi te fundit, jam mese e sigurte. Ika njehere une se filloi "Lulekuqe mbi mure" ketej. lol
    --------------------

ik dhe permirsou ne drejtim te civilizimit e formimit njerzorė
    e kulturorė lene smiren barbare lene at batardhizem antinjerzorė hudheni largojeni sepse ajo nuk i shrben kultures por esht antinjerzore adhruojeni mirsinė dhe jepjani hakun vleres

mos u beni dyftyrsh dhe prookatorė te ult

sepse nuk mund te ecni drejt civilizimit pa dyshim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Por se smira nuk ėsht fe
    autorė xhelal ferizi
    ėsht nje e ndyrė hije mbi dhe
    ajo ėsht nje hije ferri
    simbol varri e hije terri

edhe mundet me ju thye
    por se s' duhet me e ushqye

se ushqim duhet per shpirtė

mendjendritur e cak te dlirtė

duhet varg me pi magjik
    te diamantit qė ai lirk

e nxjerr drejt prej vet burimit
    shpirtit gurrė tė bardhė rimimit

edhe pse smirzijtė e pshtyjnė
    nuk i lėnė nė atdhe tė hyjnė

vargjet e arta tė lirikut
    sepse i nxitė hilja e amrikut

me pėrbuzė me pshty me sha
    ruso greku bashk me shkja

por se shpirtin ju ta dlirni
    mendjes tuaj prore ti thirrni

jo lirikun ta mohoni
    jo me djaj ju tė vallzoni

e jo hije kahdo qorre
    por si hija ne gropa e vorre

qe te shtrini mbi atdhe
    per me i vra ju komb e fe

prandaj shpirtin bėje art
    zemer vlerė si yllė i lartė

qe ta shndritė zemren si diell
    tė gjerė e teėbardhė sa i kaltri qiell

--------------
    autori xhelal ferizi liriku shqiptarė qe numer i madh i bashkatdhetarve smirzi
    e gjelozuan me smirė pa arsyey dhe e poshtruan neper forume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angert : 12-09-2009 mė 03:07

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •