aloe leri dhe ti bla blat se ashtu si e ke thene ne firmen tende liria e shumte eshte droge
cdo njeri ka boten e tij un jame i ketij mendimi dhe pike ju i lini te lira se diten e dyte te marteses shumica po ndahet
aloe leri dhe ti bla blat se ashtu si e ke thene ne firmen tende liria e shumte eshte droge
cdo njeri ka boten e tij un jame i ketij mendimi dhe pike ju i lini te lira se diten e dyte te marteses shumica po ndahet
Sdo kete nevoje te me thoje pse ti do ta mbash ne krevat apo une se sdo i them gje. Puna vet. Femijet nuk mbahen me diktature. Femijet keshillohen derisa rriten, e kur jane te rritur marrin vendimet e veta. Une do ti jepja mendim, jo vendim.
Gjithesesi, kur te bohet goca ime aq e modhe do vi te te pergjigjem prape.![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Rrini mire ti Xhevo edhe Aloe, se ka per tju rraf Zeidi.aloe leri dhe ti bla blat se ashtu si e ke thene ne firmen tende liria e shumte eshte droge
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
shi shi apolloni me gjith tullen e tij te ndritur erdhi te na vej ne loj ec aty ora 4 e sabahut ne shqiperi rakin akoma se mbaruan me fjet
Pse mo Zorro, kush po te ve ne loje?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
O Zeid ti nuk po njeh veten tėnde, pretendon tė njohėsh bashkėshortin e gocės vetėm me njė tė parė. Po ato femra qė kanė vajtur prostitute duke ja prezantuar babait dhe duke marrė miratimin e tij. Ik o ditė zi se tė ka ikur vakti me kohė dhe tė ka ngelur sahati nė kohėn e patriarkalizmit.
Ok, te them te drejten jam pak e shokuar nga ca pergjigje ketu. Se pari nuk po flitet qe babai ta gjej burrin, por e gjen vete, dhe kuptohet qe para se djali te propozoj nje cift flet per martesen, cfare mendojne rreth saj, nese jane gati per nje hap te tille apo jo, etj...etj. Atehere edhe vajza shkon ju thote prinderve per kete djale. Nuk e kuptoj se si kerkimi i dores se vajzes nga babai i saj nuk qenka i rendesishem. Ai ne radhe te pare po respekton ate vajze duke e bere ate gje dhe pastaj te atin e saj. Burri sot eshte, neser mund t'i tregosh deren, por babai eshte baba.
I kerkohet babait,vetem dora e vajzes,se tja kerkosh edhe mamas,nuk ka lezet.
Nuk e mohoi njeri kėtė, po hedhim poshtė iden e Mr. Zapatės qė del me shpatė tė madhe. Kjo qė servirėt ju ėshtė mėse e vėrtet, dhe nuk ka tė bėj me prapambetje po me diēka tė bukur, qė funksionon nė atė familje.
Unė jam kundėr qė ti jap unė verdiktin final sime bije, se nuk mė pėlqen nga flokėt apo se ėshtė pak zeshkan apo bardhosh. Kėto mė duken idiotėsira dhe budallalliqe me okė.
Krijoni Kontakt