-
Ne jete, cdo gje qe ben, te rikthehet. Apo!?
Kete vere me pickonin shume mushkonjat. Andaj une ju shpalla lufte. Bleva armen kunder tyre. Por, kur dilja jashte. Isha viktime. Me masakronin. Mirepo, dikush me tha qe duhej t'ju shpall paqe. Ate dhe bera. Tani vetem aterojne mbi trupin tim dhe nuk me ngacmoje.
-
-
Interesante si teme 
Mendo per nje moment sikur "arma" qe ke zbuluar te perdorej prej te gjitheve, pra te gjithe tju ofronin paqe mushkonjave. A do te kishte me kuptim koncepti mushkonje pa te pickuaren e saj ? Kam pershtypjen se jo...
Kjo demton larmishmerine ne toke dhe con drejt zhdukjes se nje gjallese ( bera ate krahasimin me zanat tani, qe kur nuk i beson me njeri pushojne se ekzistuari
)
Pra ti Zombi, ne menyre te pandergjegjshme, po jep levizjen e pare dhe shembullin negativ se si mund te cohet drejt zhdukjes mushkonjat.
Te rekomandoj tju shpallesh lufte ne menyre urgjente !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pratolini : 18-08-2008 mė 19:06
-
-
Pse te mos jetojme ne paqe me mushkonjat?...Kjo nuk do te thote detyrimisht, zhdukje!
Pratolini, te sugjeroj mos dalesh jashte sonte. Do te te kthehet Karma
-
-
Paqe me mushkonjat do te thote detyrimisht shfarrosje e tyre !
Vete ideja mushkonje ( do te thoshte Platoni ) eshte e tille qe nuk mund te konceptohet pa bezdisjen e pickimit qe ajo sjell. Pra nese une e bej mushkonjen mos te me pickoje, do te thote qe une e vras mushkonjen.
Kjo eshte karma-phala qe deshiron ti ?
Ps : Zombi, une eci aq shpejt sa mushkonjave ju del fryma duke me ndjekur dhe heqin dore shpejt
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pratolini : 18-08-2008 mė 18:55
-
-
Mushkonjat nuk kane vetem bezdine e pickimit. Ne mund te jetojme edhe me muziken shurdhuese qe na bejn tek veshi, meqe insition ti kemi prane! Por mushkonja eshte e tille vetem nga koncepti i njeriut. Ketu nuk jetojne vetem njerez. Mushkonja vazhdon te mbetet e tille sic eshte, me Floren dhe Faunen. Pra detyrimisht...
Mund te marrim dhe shembuj tjere. Jo domozdo karma ka te beje vetem me mushkonjat
-
-
-
-
zombi lere se nuk te kupton ai ku e ke fjalen ti!!!!!i duhet shume inteligjence,nuk te ndjek dot.
-
-
Kam lexu ni artikull, sum kujtohet ku, thojke qi njeri qi i ka mėrzi mickojat a qi osht nervoz, i lshon do njersė me ni erė qi e ngreh mickojėn.
-
-
i ē'regjistruar...
mendoj se ate qe e kerkon nga jeta ate edhe do ta gjesh.
gjithashtu secili veprim e ka arsyen e vet dhe arsyeja e bjen veprimin e radhes.
- Kur jemi te mushkonjat, tash vone e kam kuptuar per nje arme te re e cila ben pune si mbrenda si jashte.
-
-
Veprimet 'karmike' qe ne nderrmarim ne rrugen tone gjate ciklit te jetes percaktojne ne nje fare menyre drejtimin e se ardhmes.
Karma eshte gjithmone ne levizje dhe ndonjehere perpiqet te ndryshoj dhe te devijoj ligjet e paracaktuara nga natyra(Ti tenton te ndryshosh rrugen normale te veprimeve kundrejt mickonjes, me qellimin per te perftuar rezultate te reja qe 'mund' te bejne ndryshimin).
Pasojat mund te jene te ndryshme per njerez te ndryshem ose edhe per te njejtin person pergjate ciklit jetesor.
Ne kete menyre kjo force duke ndjekur linjen e saj, krijon eksperienca te pervetshme rezultati i te cilave eshte pikerisht ai qe percakton te ardhmen tone.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt