Postuar mė parė nga Linda5 Un ..ktej verdall Ke pi shum raki ????? Mbreme e teprova icik se u shtruam mire Mungonte nje si ty sinqerisht Kush do nje puthje ?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Mbreme e teprova icik se u shtruam mire Mungonte nje si ty sinqerisht Kush do nje puthje ? Mir e ke bo ,dhe te bofte mire sa her qe pin raki Un ...po ke faqja ..si skrapalinjt ..hahahahahahahahahahahahahahahahah Si ma keni kohen anej ?????
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Diell e vape... Cfare kenge po degjoni tani?
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Postuar mė parė nga Linda5 Mir e ke bo ,dhe te bofte mire sa her qe pin raki Un ...po ke faqja ..si skrapalinjt ..hahahahahahahahahahahahahahahahah Si ma keni kohen anej ????? Thenkju sikur ma nxore rakine KEtej eshte koha xham fare Po andej nga ty?
Postuar mė parė nga milanistja_el Diell e vape... Cfare kenge po degjoni tani? Tani spo degjoj asnje gje ...nani familja Po ti ēfar po degjon ????
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Thenkju sikur ma nxore rakine KEtej eshte koha xham fare Po andej nga ty? Koh e keqe ,me shi Ke shum pune sot????
Postuar mė parė nga Linda5 Koh e keqe ,me shi Ke shum pune sot???? Shyqyr zotit ketu ne skrapar jam rehat skam pune gjith diten sa andej ketej Ku je ti qe paska shi aty?
Po degjoj: Beyonce - Still In Love (Kissing You) Shume pune... eshte be mali me pune sa kur mendoj i lej fare nga pertesa Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Ku je ti qe paska shi aty? Ne shpi te vet eshte Vetem pini raki ju?
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Shyqyr zotit ketu ne skrapar jam rehat skam pune gjith diten sa andej ketej Ku je ti qe paska shi aty? Europ Po duhanin e pin ?????
Postuar mė parė nga Linda5 Europ Po duhanin e pin ????? E pi qe mos e pifsha o milaniste kush te ka len vetem ty qe deksha une jarebi Do vish ta kthejm ndonje got per qef ton?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt