Postuar mė parė nga SaS u frymezova nga shekspiri !!! pyetje e veshtire e vlla ??? sdi ke te zgjedhesh Postuar mė parė nga milanistja_el Per mua s'eshte pyetje e veshtire... po te fut pak nepsin LooL dhe une si Mau_kiko do pergjigjesha... Kur eshte hera e fundit qe keni thene te dua? para tre javesh ca keni ndermend te beni neser?
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
Postuar mė parė nga Mau_kiko ca keni ndermend te beni neser? pune gjithe diten Ju ēfare do beni neser?
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Postuar mė parė nga milanistja_el pune gjithe diten Ju ēfare do beni neser? pune edhe une... paskemi te njejtin itenerar sa kohe ke qe jeni tifoze e milanit?
Postuar mė parė nga Mau_kiko pune edhe une... paskemi te njejtin itenerar sa kohe ke qe jeni tifoze e milanit? Qe nga 90 me treshen hollandeze e do jem deri ne vdekje Ju per ke ekip beni tifo?
Postuar mė parė nga milanistja_el Qe nga 90 me treshen hollandeze e do jem deri ne vdekje Ju per ke ekip beni tifo? Per te madhin dhe te vetmin MILAN Po ne kombetare dhe ne europian beni tifo ndonje skuader futbolli?
Postuar mė parė nga Mau_kiko Per te madhin dhe te vetmin MILAN Po ne kombetare dhe ne europian beni tifo ndonje skuader futbolli? Gjermane deri ne vdekje dhe ketu Po ju?
Postuar mė parė nga milanistja_el Gjermane deri ne vdekje dhe ketu Po ju? Ketu na ndryshojne preferencat, kam qene dhe do te mbetem tifoz i Frances. Sa vjece jeni?
25 Sa here jetojme brenda nje jete?
La vita č bella...
Postuar mė parė nga [era] 25 Sa here jetojme brenda nje jete? shume here !!! pse ne kete dileme ti erushe ???
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Pikerisht se shikoj shume variante qe nuk me duket ndonjehere sikur po heci ne nje vije te drejte, por si shume rruge qe hapen e hapen e hapen pa pushim C'thote shkolla?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt