Tani sapo kam diplomuar. Po bej praktike! Vetura juaj?
Kembet Qfare dege ke mbaru ???
Postuar mė parė nga diita Tani sapo kam diplomuar. Po bej praktike! Vetura juaj? po e juaja?
une nuk kam. Cka te nervozon?? P.S Mjekesin!
Postuar mė parė nga prenceedi Rakia pija me e paster ...................uji i bekuar A keni frike........? Nga pija jemi te kundert.....preferoj pije te tjera Vetem nga Avjoni ....nga te tjerat gjera nuk kam frike A e pini duhanin ????
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 Per mua kan qen...Sander Prosi,Robert Ndrenika,Timo Flloko,Ndrek Luca,Mirush Kabashi,Serafin Fanku..ka dhe te tjere,qe nuk po me kujtohen per momentin E kam then dhe me lart ,por po e jap prap pergjigjen ...patllixhane te mbushura(imambajėlldi) Kush Shtet ju pelqen me teper ne Europe shqiperine Ku eshte vendi i cili do deshironit te ishit tani?
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
Postuar mė parė nga diita une nuk kam. Cka te nervozon?? P.S Mjekesin! Njerzit qe jan me dy fytyra Kur keni festuar ditelindjen per here te fundit????
Postuar mė parė nga diita une nuk kam. Cka te nervozon?? P.S Mjekesin! Kur hup Barcelona , kur bi prej provimit e shum tjera Nga cili qytet je ???
Postuar mė parė nga Mau_kiko shqiperine Ku eshte vendi i cili do deshironit te ishit tani? Ktu ku jam ,Deutschland.........por si Shqiperia nuk ka esht vendi jon ēfar sporti preferoni me teper????
Hokej Sa vjeqar/e je ??
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt