Postuar mė parė nga xhamia Ke bo hile system , apo po tutesh me tregu moshen Jetoj ne Gjilan . Sa vjeqar jeni ? 42,ty s'te genjej se te kam xhan. Por pyeta Diten???????????? Jetoj ne BRD,xhamia.
Postuar mė parė nga SystemA 42,ty s'te genjej se te kam xhan. Por pyeta Diten???????????? Jetoj ne BRD,xhamia. baca system po dufka met thirr tasht a ??? hahahahhaa Ku eshte kjo BRD ????
Postuar mė parė nga xhamia baca system po dufka met thirr tasht a ??? hahahahhaa Ku eshte kjo BRD ???? kufizohet me austijen kush asht per juve shkrimtari ma i mire ?
Postuar mė parė nga xhamia baca system po dufka met thirr tasht a ??? hahahahhaa Ku eshte kjo BRD ???? Ja gjysh i thone nga neve, BRD eshte ne kerthize te BE-se. @Dita Kujtova se komunikoja me nje te njohur. Naten e mire te dyve.
Postuar mė parė nga busavata kufizohet me austijen kush asht per juve shkrimtari ma i mire ? carloz ruiz zafon dhe khaled hossein kush eshte kibri me i bukur qe keni lexuar?
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
Postuar mė parė nga busavata kufizohet me austijen kush asht per juve shkrimtari ma i mire ? Dan Brown Postuar mė parė nga Mau_kiko carloz ruiz zafon dhe khaled hossein kush eshte kibri me i bukur qe keni lexuar? Kam disa dhe te gjithe nga Dan Brown . Per antarin poshte meje : Si quheni ???
Postuar mė parė nga Mau_kiko carloz ruiz zafon dhe khaled hossein kush eshte kibri me i bukur qe keni lexuar? Sidarta - Herman Hesse (momentalisht me duket ma i bukuri ) si quhet gitaristi i grupit Black Sabbath ?
Tony Iommi! Kenga juaj e preferuar?
kush e ka radhen e pytjeve apo pergjegjes ..
E gz emrin . Kam plot por me se shumti kenga e Sonit " Te dua ty" Cilin film e pelqen ???? Oj dita mos i luj shkrimet moj
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt