Postuar mė parė nga Linda5 Ty dua te shikoj ne onderr...por sa keq ,qe nuk shikoj endrra E njejta pytje dhe per ty xhamia Spo du me ta prish onderron ty .....njejte edhe un ty kisha desht met pa A pranon per nate te mire apo jo ???
Po pergjigjem une : du me pa silvester stalonen Ka ra shi andej nga ju ????
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga xhamia Spo du me ta prish onderron ty .....njejte edhe un ty kisha desht met pa A pranon per nate te mire apo jo ??? Naten xhamia edhe un te kam Postuar mė parė nga Izadora Po pergjigjem une : du me pa silvester stalonen Ka ra shi andej nga ju ???? JO Si e keni planin per diten e neserme????
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 Naten xhamia edhe un te kam JO Si e keni planin per diten e neserme???? nuk ka plan ....cfar te dali....... te pelqejne cokollatat?????
Postuar mė parė nga prenceedi nuk ka plan ....cfar te dali....... te pelqejne cokollatat????? Shum Po ty?????
Postuar mė parė nga Linda5 Shum Po ty????? ehhhhhhhh ku dreqin i kujtova tani............ te vjen per gjume????????
Postuar mė parė nga prenceedi ehhhhhhhh ku dreqin i kujtova tani............ te vjen per gjume???????? Jooooooo se kam flejt nja 3 ore gjum mbasdite Po ty te vjen gjum ?????
jo dhe shume............. je yll apo comete?
Postuar mė parė nga prenceedi jo dhe shume............. je yll apo comete? Te dyja ,simbas rastit Po ti????
???????????????????????.........bo.............??? ???????????????? preferon te verdhen apo blune.....???????
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt