Normale qe po? Mau_KiKo qenke mashkull ti mer? LoL
La vita č bella...
Postuar mė parė nga Mau_kiko nuk e di, mendoj se cfare do te thoshte bebi o ta dinte se do kishte nje baba si puna ime A besoni se ekziston limturia?? egziston po te dime ta krijojme.. ju pelqejne studimet?
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar mė parė nga Mau_kiko nuk e di, mendoj se cfare do te thoshte bebi o ta dinte se do kishte nje baba si puna ime A besoni se ekziston limturia?? Kam thene qe eshte shume e paaritshme Cfare simbolizon per ty fjala "NENE" ?
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside.... I'm Dying
Postuar mė parė nga [era] Normale qe po? Mau_KiKo qenke mashkull ti mer? LoL pse per cfare me dije???? lol Postuar mė parė nga maryp egziston po te dime ta krijojme.. ju pelqejne studimet? me pelqejne per cfare deshironi te vazhdoni studimet?
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
Juridik Sa universitete, mastera, doktorata e specializime duhen per tu bere dikushi pa miq?
Postuar mė parė nga Mau_kiko nuk e di, mendoj se cfare do te thoshte bebi o ta dinte se do kishte nje baba si puna ime A besoni se ekziston limturia?? Po si jo more lumturija eshte ne gjdo dite te re qe e jetojm... Mendon se duhet Dashuruar vetem nje her apo me shume???
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar mė parė nga [era] Juridik Sa universitete, mastera, doktorata e specializime duhen per tu bere dikushi pa miq? Eshte veshtir te pergjigjem ne kete pytje, Mendoj se edhe 100 ti kesh kot pa miq. A ja vlen qe gjithmon te varesh nga dikush?
Postuar mė parė nga [era] Juridik Sa universitete, mastera, doktorata e specializime duhen per tu bere dikushi pa miq? asnje, dikushi mund te behemi VETEM me deshiren dhe vullnetin tone. cfare eshte realizimi per ty?
Postuar mė parė nga Roi Po si jo more lumturija eshte ne gjdo dite te re qe e jetojm... Mendon se duhet Dashuruar vetem nje her apo me shume??? njeriu deshiron te dashurohet nje here te vetme, por ja qe ne jete gjerat jane ndryshe. a jeni pesimiste?
Postuar mė parė nga Roi Eshte veshtir te pergjigjem ne kete pytje, Mendoj se edhe 100 ti kesh kot pa miq. A ja vlen qe gjithmon te varesh nga dikush? pamvaresia nuk ka cmim!!!! si kaluan pushimet?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt