Postuar mė parė nga Linda5 Ku ne Skrapar ēfar pini raki apo ujė te bekuar???? Ne fakt cfare do qe bejm e kemi te bekuar sepse na mbulon nje mal i bekuar Do kishe deshire te pije raki me mua?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga [era] Po jemi se jemi me mire le te zgjedhim mal, me lart LoL Cfare te pelqen te besh me shume ne kohen e lire? Me shiku TV Cilen pije preferon ???
Postuar mė parė nga Aloe shume gjera per kohen e lire..... kola apo pepsi? Pepsi... Pse nuk e mbani radhen e pyetjeve por e beni lemsh arapi?
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside.... I'm Dying
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Ne fakt cfare do qe bejm e kemi te bekuar sepse na mbulon nje mal i bekuar Do kishe deshire te pije raki me mua? Pse jo???? Vap apo shi ne Tirane????
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
ne vlore jam une diell po fresk buk gruri apo babanace?
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Postuar mė parė nga Aloe ne vlore jam une diell po fresk buk gruri apo babanace? Do preferoja mish e raki Linda per ke do e ngrejm nje dolli ?
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Do preferoja mish e raki Linda per ke do e ngrejm nje dolli ? Per ne te dy ēfar ju pelqen me teper,Sporti apo Muzika????
Postuar mė parė nga Linda5 Per ne te dy ēfar ju pelqen me teper,Sporti apo Muzika???? PS. Ok per shendetin ton dhe per gjith ata qe na duan Me pelqen jashtzakonisht sporti sidomos futbolli dhe juventusi Te pelqeu rakija ?
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi PS. Ok per shendetin ton dhe per gjith ata qe na duan Me pelqen jashtzakonisht sporti sidomos futbolli dhe juventusi Te pelqeu rakija ? Po me pelqeu...nga sporti qenkemi te dy me nje ekip Kush ju pelqejn me teper ...Bjondet apo Brunet
Postuar mė parė nga Linda5 Po me pelqeu...nga sporti qenkemi te dy me nje ekip Kush ju pelqejn me teper ...Bjondet apo Brunet I pelqej me shume cilsite femres se sa ngjyren e flokeve se kam problem ate Ku do kishit qef te ishit tani?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt