Postuar mė parė nga Linda5 Ne degen e katunaris Ku keni qen me pushime te veres???? Ne Sarande dhe ne Shtepi Cila eshte gjella e preferuar
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
E kam then me siper lol na merzitet me te njejtet pyetje. A je ne shkolle te larte ?
Postuar mė parė nga Meriamun E kam then me siper lol na merzitet me te njejtet pyetje. A je ne shkolle te larte ? PO (se behet nje her pyetja nuk do te thote se te gjith kan shijet e atj qe eshte pergjigjur njeher) A jeni Arrogant
Postuar mė parė nga unejsa Jam ne vit te fundit te fakultetit te Edukimit Po ju studioni ??????????? Po ne FIEK. Postuar mė parė nga unejsa PO (se behet nje her pyetja nuk do te thote se te gjith kan shijet e atj qe eshte pergjigjur njeher) A jeni Arrogant Sbesoj Nga cili qytet jeni ??? PS Linda mos e prano me goj tonde qe je katunare hahahahahahahhaha
Postuar mė parė nga unejsa Ne Sarande dhe ne Shtepi Cila eshte gjella e preferuar Patriote me pelqejne patllixhanet e mbushura (imambajėlldi) ēfar filmash te pelqejn me teper????(te huaj,shqiptar)
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Me pelqejn 2 palet. Te huajt me pelqejne keta qe dalin te ri , kurse shqiptar ata te moqmit Ncilin vit te studimit te katunaris je ?? hahahha
Postuar mė parė nga xhamia Po ne FIEK. Sbesoj Nga cili qytet jeni ??? PS Linda mos e prano me goj tonde qe je katunare hahahahahahahhaha Le e rrit ne Shijake Nga cili qytet jeni me origjin
Postuar mė parė nga Linda5 Patriote me pelqejne patllixhanet e mbushura (imambajėlldi) ēfar filmash te pelqejn me teper????(te huaj,shqiptar) Horror Cila muzit te nevrikos me shume
Postuar mė parė nga unejsa Horror Cila muzit te nevrikos me shume Metalika se oneps dot hic.... Lloji i muzikes qe ju pelqen?
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside.... I'm Dying
Postuar mė parė nga unejsa Horror Cila muzit te nevrikos me shume Hard rock dhe gjitha llojet e renda te rockut. Cili personalitet te pelqen me se shumti ???
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt