Postuar mė parė nga Himitsu Egjipit piramidat dhe japonia keto dy vende i kam fiksim.... Me duket mua apo kjo teme eshte nje lloj chit chat ?? eshte nje teme chit chati :P dhe cfare kenge te pelqen me shume?
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
hmmmmmmm Ketu bie era DASHNI burra...........................
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Postuar mė parė nga Mau_kiko eshte nje teme chit chati :P dhe cfare kenge te pelqen me shume? Nuk kam nje kenge ne vecanti por kjo me pelqen shume Po ty ???
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside.... I'm Dying
Postuar mė parė nga Meriamun vjen nga gjuha kineze..do te thote vaj kikiriku lol ma ca i prehni dhembet ju vampiret? me fresibel lol hahaa sidomos me gur fresibel
Postuar mė parė nga Himitsu Ah paska ardh perversi thashe se mos kishe humb do te te kerkoja ke njeres te humbur lol E ke besdi po te te theras pervers??? po te thosha qe e kam bezdi, ti do me thirrje per inat, prandaj qe me mire po them qe...se kam problem thirrem si te duash, vetem pervers nuk jam lol i futa nje te ngrene se me grine zorreet e bere mishin e qingjit?...apo po i fut nje tas pershesh
Postuar mė parė nga Himitsu Nuk kam nje kenge ne vecanti por kjo me pelqen shume http://www.youtube.com/watch?v=GKn3GGCbh_0 Po ty ??? shume kenge e bukur eshte... cfare do besh sot?
Postuar mė parė nga Aloe hmmmmmmm Ketu bie era DASHNI burra........................... te qekan zene hundet me duket lol ???
Postuar mė parė nga Meriamun po te thosha qe e kam bezdi, ti do me thirrje per inat, prandaj qe me mire po them qe...se kam problem thirrem si te duash, vetem pervers nuk jam lol i futa nje te ngrene se me grine zorreet e bere mishin e qingjit?...apo po i fut nje tas pershesh Eshte ne furre .. dhembet i mpreh me leter smerril lol Jeni te ftuar per dreke... Cila eshte pjata juaj e preferuar?
Postuar mė parė nga Mau_kiko shume kenge e bukur eshte... http://www.youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q cfare do besh sot? Fatkeqesisht do vazhdoj diten time routine Do rij ne shtepi e do merem me forumin... Po ti???
Postuar mė parė nga Himitsu Fatkeqesisht do vazhdoj diten time routine Do rij ne shtepi e do merem me forumin... Po ti??? do rri dhe ca ne forum dhe pastaj do dal se kam pune. a lexon ndopak libra?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt