Postuar mė parė nga Himitsu Zemra ime e ka mbaruar ushtrine para se te me njihte mua http://www.youtube.com/watch?v=pyh78...aynext_from=PL Kjo eshte nje kenge e cila eshte fiks per koken tende ahahaha Si mendon? mos me bej te kafshoj majen e hundes, se veshet ti bera shoshe lol...te thash njehere qe nuk i shoh dot keta vidjot ne youtube..apo nuk kupton :P Cfare thote kjo kenga se me bere kurioz..
Postuar mė parė nga Meriamun mos me bej te kafshoj majen e hundes, se veshet ti bera shoshe lol...te thash njehere qe nuk i shoh dot keta vidjot ne youtube..apo nuk kupton :P Cfare thote kjo kenga se me bere kurioz.. Ore me ler rehat veshet edhe hunden oj ky sikur ska ca te beje lol Po dhe une prandaj vendos video youtube sepse ti nuk i shikon dot lol Ke inat????
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside.... I'm Dying
Postuar mė parė nga Himitsu Ore me ler rehat veshet edhe hunden oj ky sikur ska ca te beje lol Po dhe une prandaj vendos video youtube sepse ti nuk i shikon dot lol Ke inat???? plasa nga inati, por skam cte bej...te kisha afer te tregoja une ty lol Nuk ma the per cfare flet kjo kenga?
Postuar mė parė nga Meriamun plasa nga inati, por skam cte bej...te kisha afer te tregoja une ty lol Nuk ma the per cfare flet kjo kenga? Edhe afer te me kishe nuk ksieh ca te me beje muahahaaha Sa qef me duket te bera me fiksime... U bere me fiksime?
Postuar mė parė nga Himitsu Edhe afer te me kishe nuk ksieh ca te me beje muahahaaha Sa qef me duket te bera me fiksime... U bere me fiksime? Shiko shiko do te me beje me fiksime..po une ka kohe qe jam me fiksime lol Fiksimi im kryesor eshte te kafshoj njehere ty...nuk jam kanibal, mos u tremb..mauauaahahaaah A beso qe ka vampira?
Postuar mė parė nga Meriamun Shiko shiko do te me beje me fiksime..po une ka kohe qe jam me fiksime lol Fiksimi im kryesor eshte te kafshoj njehere ty...nuk jam kanibal, mos u tremb..mauauaahahaaah A beso qe ka vampira? Besoj per thjesht faktin se jam vete vampir Cte shkrepi per vampira???
Postuar mė parė nga Himitsu Besoj per thjesht faktin se jam vete vampir Cte shkrepi per vampira??? pash nje film mbreme, prandaj.. ishte nje femer vampire shume sexy, po ce do qe i kafshonte te gjithe..lol ke kafshuar ndonje deri tani?
kush i permendi vampirat???
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
Postuar mė parė nga Meriamun pash nje film mbreme, prandaj.. ishte nje femer vampire shume sexy, po ce do qe i kafshonte te gjithe..lol ke kafshuar ndonje deri tani? Ncuq nuk kam kafshuar njeri Te pelqejne filmat horror?
Postuar mė parė nga Mau_kiko kush i permendi vampirat??? Ahahaah fol per mikun bej gati petanikun .. lol Pe paske kafshuar njeri ti pa e ke ate gojen e mbush me gjak ashtu???
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt