Postuar mė parė nga Meriamun uaau origjinal si drane prej kopliku, pantallonat poshte e fundin lart ahaa booh pyetjen e bera kot lol po te kerkoj dicka a ma jep? (mos te shkoje mendja per keq lol, nuk jam cun i keq ) Varet se cfare do te kerkosh pastaj do te te them nese je cun i mire apo nese je cun i keq Ju pelqejne motot????
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside.... I'm Dying
Postuar mė parė nga Himitsu Varet se cfare do te kerkosh pastaj do te te them nese je cun i mire apo nese je cun i keq Ju pelqejne motot???? Po si jo shume bile.. A ke deshire te besh nej gjiro???
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar mė parė nga Roi Po si jo shume bile.. A ke deshire te besh nej gjiro??? Te bej nje xhiro, po... Te thyj koken, jo... Cilin antar te F/SH keni takuar???
e ce du ta takoj...qe te me xbuloj..... a su lodhet tu shkru gjithe diten?
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Postuar mė parė nga Aloe e ce du ta takoj...qe te me xbuloj..... a su lodhet tu shkru gjithe diten? Sjam lodh jam duke shty merzine Sa vjet jeni????
Postuar mė parė nga Himitsu Sjam lodh jam duke shty merzine Sa vjet jeni???? jam 25 cfare shenje horoskopi je? lol
Postuar mė parė nga Meriamun jam 25 cfare shenje horoskopi je? lol Gaforrja... Ti?
peshkaqeni a te pelqejne unazat ?
Postuar mė parė nga Meriamun peshkaqeni a te pelqejne unazat ? Vetem ajo e fejeses te tjerat i kam si te pakuptimta... Do me dhurosh nji ti??? LOL
Postuar mė parė nga Himitsu Vetem ajo e fejeses te tjerat i kam si te pakuptimta... Do me dhurosh nji ti??? LOL te jap nje unaze bakri lol pse qeke e fejushme ti?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt