Himitsu fshihemi qe te humbim gjurmet Postuar mė parė nga tutankamon beqo je??? tutankamon te shteti jam beqo... po te zemra jam busy Po ti qe do vish pas beqo jo?
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
po poooooooooo a te kruhet hunda?
Postuar mė parė nga Meriamun po poooooooooo a te kruhet hunda? Jo pse ty te ha?
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside.... I'm Dying
me ha icik maja po ty te ha? lol
Postuar mė parė nga Meriamun me ha icik maja po ty te ha? lol Ne te ha kruaje Te vjen keq kur te theras pervers?
Postuar mė parė nga Himitsu Ne te ha kruaje Te vjen keq kur te theras pervers? thirrem si te duash se kam problem lol pyetjes time nuk iu pergjigje muahahaaa Del shpesh te pish kafe me shoqerine?
Postuar mė parė nga Meriamun Del shpesh te pish kafe me shoqerine? Aq sa duhet... jo shume shpesh, s'kam kohe jo per gje. Cfare do t'i thonit personit qe poston pas jush?
Postuar mė parė nga Meriamun thirrem si te duash se kam problem lol pyetjes time nuk iu pergjigje muahahaaa Del shpesh te pish kafe me shoqerine? Po sigurisht po... Kush tha qe nuk ju pergjigja pyetjes tende???
Postuar mė parė nga Himitsu Po sigurisht po... Kush tha qe nuk ju pergjigja pyetjes tende??? Jo per gje po sta kam ber akoma pyetjen Ketu ne forum e pi kafen me shoqerine?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
EkOnOmIsTi po, te pakten na kalon lodhja punes Te pelqeu kafja?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt