ju pershendes me nje patriot te atij te parit ahaha
ju pershendes me nje patriot te atij te parit ahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Silleni dhe ndonjė kėngė tė kėnduar nga Salih Berisha kėshtu kur ka qenė me shoqėri, mundėsisht edhe Bleonėn, Mimoza Shkodra, Adelina Ismajli, Ilir Shaqiri, etj.ju pershendes me nje patriot te atij te parit ahaha
Qė janė tė kėqinj kėta sipėr Shkumbinit tashmė u vėrtetua dhe shkencėrisht, vetėm na ka mbetur t'i shajmė. Madje tėrė forumi pajtohet me kėtė. Edhe ky shoqi im, e paska hapur temėn pėr tė sharė gegėt ė???
Pra krejt nė rregull qenka veē iu ka mbetur tė shani, pėr vetitė tė cilat mė sė shumti janė tė pėrhapura tek ēobaj si ju.
qa thu more shoku se nuk po te kuptoj une ty??????????
ku jan geget me poshte se tsket ore a je ne vete ti apo jo?????
geget i kan dhan startin kultures more po ku din ti gjo.........
po pse pakesh per ca malok ore po ashtu ka sa te duash dhe ne jug dhe ne mes te tiranes ,, se ju shkrepet disa injoranteve me bo kang do me than se gjith veriu qeka kot eee hajde mendje hajde...........
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Me celular ja paskan bere vidieoklipin ketij? lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Life's too short to remove USB safely.
Kujdes! Qeshet vetem me te huajt, jo me te tendin! Pavarsisht se ai eshte nje i djegur i deshperuar qe do te hyj ne boten muzikore me nje fytyr prej hajduti pulash, dhe nje ze qe mezi degjohet. Dhe te gjitha keto duke shpenzuar vetem 8.000 mij Lek te reja per te bere videoklipin. Dhe keto Lek i ka shpenzuar : 2.000 mij Lek per nusen, 2.000 mij Lek per dhendrin, dhe 4.000 mij Lek ka paguar veren dhe mezen ne restorantin ku eshte bere videoklipi. Se rrobat garant ja ka marr borxh ndonje shoku. Kurse si kamera ka perdorur celularin e fundit Nokia te komshiut. LOL! Ah se harrova, duhen edhe Lek per tekstin ne keto raste, por jam i bindur se ate e ka shkruajtur ai vet.![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Nuk e di pse talleni me fatkeqsin e te tjerve ...![]()
Se mos jane me mire te tjeret ne Shqiperi. Ai nivel eshte, me pak perjashtime. lol
Cfar MTV ky pash zotin? vėrtet MTV apo ja fusni kot?
Krijoni Kontakt