Without deviation from the norm, progress is not possible
O Spiro, ti e ke shume veshtire ti dallosh disa gjera.Mendohu kur flet se nuk po na thua ndonje gje te mencur.Nje here tjeter do te ti shpjegoj disa gjera se tani nuk kam kohe.T i je njeri ne rradhe te pare,je shqiptar dhe pastaj je edhe ortodoks ne emer,se ne realitet nuk e ke idene e ortodoksise.megjithate do te i shte humbje kohe te te shpjegoja kete te fundit,kur ti nuk dallon dot gjera te thjeshta elementare.
O Murik, te falenderoj per luajalitetin tend karshi meje. Po ketu nuk ka pune feja o Murik. Ketu eshte thjesht ceshtje e destinacionit te parave te buxhetit te shtetit.
Une nuk kam asgje kunder asaj vajze dhe ajo vajze ta gezoje bursen qe ka marre.
Po problemi eshte se ketu ikin pare kuturu...s`dihet se ku..
Postimet e mia jane ne favor ta taksapaguesve te shtetit me te varfer te evropes (ne fakt duhet te jesh ekonomist qe te me kuptosh)
Ti nga USA veshtire e ke t`i kuptosh ca gjera (persa i perket fese nuk jam dakord me nje percaktim tendin, por ketu nuk eshte vendi...)
kur te kesh kohe je i mirepritur
Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 27-08-2009 më 15:54
Duaje te afermin tend si veten
Ky eshte nje gjest human nga shteti shqiptar ,por dua te di ku se pse shteti i saj maqedonia nuk i siguron asaj burse kur dihet se qeveria maqedonase eshte formuar me koalicion me shqiptaret ,e keta nuk paskan pas mundesi me i siguru kesaj vajze nje burse??.po qfare qeveritar shqiptar jane ata bre.
Ilia spiroqaqis po ku e le orthodoksin dhe bamirsine qe ti ftyre qeni na flet?
ku e le humanizem dhe moralin, integritetin, dhe fjalet e JeZuesit qe ti rrac e poshter na flet?
thiken ne fyt e keni te paket o njerez zemer zeza dhe te pa shpirte, njerez qe vetem per te keq punoni
Me sa më duket ti qenke Ekonomist.Postimet e mia jane ne favor ta taksapaguesve te shtetit me te varfer te evropes (ne fakt duhet te jesh ekonomist qe te me kuptosh)
Ti nga USA veshtire e ke t`i kuptosh ca gjera (persa i perket fese nuk jam dakord me nje percaktim tendin, por ketu nuk eshte vendi...)
Do të ishte më mirë të keshë edhe njohuri tjera sado pak që mos i shohish gjërat vetëm nga njëra anë.
Të varfur janë vetëm popujt që sjanë të shkolluar,njerëzit e shkolluar sidomos me ndihmën e shtetit do të dijnë më së miri që ta japin kontributin e tyre.
Krijoni Kontakt