Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    po ik ore se i ka pagu noj dollar Sales... per 1000$ Sala te jep nusen e jo bursen...

Jo mo re, sa i zgjut qe qenke mo dreq. haha Po si mo do merrte ryshfet ai nga nje person qe eshte ekspozuar ne Media, aq me shume qe eshte edhe studente qe kerkone burse. Ne thame eshte cik si ko.qe Sala, po jo dhe kaq mo dak. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Hajde merre vesh kete milet ketu ne forum, duket qe nuk i njohin mire shqiptaret.

Nese ke minimumin e kultures, duhet te dish kush eshte taksapagues ne Shqiperi dhe perse paguhen taksat, tatimet doganat, te gjitha jane nga xhepi i shqiptareve te Shqiperise.
    Ajo shkupjanja ja paguan maqedonise or trim.

Vellai yt (nese ke ) a ta jep rrogen ty ta prishesh???
    O Spiro, ti e ke shume veshtire ti dallosh disa gjera.Mendohu kur flet se nuk po na thua ndonje gje te mencur.Nje here tjeter do te ti shpjegoj disa gjera se tani nuk kam kohe.T i je njeri ne rradhe te pare,je shqiptar dhe pastaj je edhe ortodoks ne emer,se ne realitet nuk e ke idene e ortodoksise.megjithate do te i shte humbje kohe te te shpjegoja kete te fundit,kur ti nuk dallon dot gjera te thjeshta elementare.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    O Murik, te falenderoj per luajalitetin tend karshi meje. Po ketu nuk ka pune feja o Murik. Ketu eshte thjesht ceshtje e destinacionit te parave te buxhetit te shtetit.
    Une nuk kam asgje kunder asaj vajze dhe ajo vajze ta gezoje bursen qe ka marre.
    Po problemi eshte se ketu ikin pare kuturu...s`dihet se ku..
    Postimet e mia jane ne favor ta taksapaguesve te shtetit me te varfer te evropes (ne fakt duhet te jesh ekonomist qe te me kuptosh)
    Ti nga USA veshtire e ke t`i kuptosh ca gjera (persa i perket fese nuk jam dakord me nje percaktim tendin, por ketu nuk eshte vendi...)

kur te kesh kohe je i mirepritur
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 27-08-2009 më 15:54
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Ky eshte nje gjest human nga shteti shqiptar ,por dua te di ku se pse shteti i saj maqedonia nuk i siguron asaj burse kur dihet se qeveria maqedonase eshte formuar me koalicion me shqiptaret ,e keta nuk paskan pas mundesi me i siguru kesaj vajze nje burse??.po qfare qeveritar shqiptar jane ata bre.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Ilia spiroqaqis po ku e le orthodoksin dhe bamirsine qe ti ftyre qeni na flet?
    ku e le humanizem dhe moralin, integritetin, dhe fjalet e JeZuesit qe ti rrac e poshter na flet?

thiken ne fyt e keni te paket o njerez zemer zeza dhe te pa shpirte, njerez qe vetem per te keq punoni

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Postimet e mia jane ne favor ta taksapaguesve te shtetit me te varfer te evropes (ne fakt duhet te jesh ekonomist qe te me kuptosh)
    Ti nga USA veshtire e ke t`i kuptosh ca gjera (persa i perket fese nuk jam dakord me nje percaktim tendin, por ketu nuk eshte vendi...)
    Me sa më duket ti qenke Ekonomist.
    Do të ishte më mirë të keshë edhe njohuri tjera sado pak që mos i shohish gjërat vetëm nga njëra anë.

Të varfur janë vetëm popujt që sjanë të shkolluar,njerëzit e shkolluar sidomos me ndihmën e shtetit do të dijnë më së miri që ta japin kontributin e tyre.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •