Te nderuar mjekė tė forumit dhe ju forumista,
po shkruaj pėr herė tė parė dhe shpresoj se do tė gjeni kohė tė diskutoni pėr problemin tim,
lidhja ime me tė fejuarin gati po shkatrrohet,
gati se nuk mund tė kemi seks normal, dhe fajtorja jam unė,
gjatė penetrimit kam dhimbje tė madhe nė vaginė saqė nuk mundem ta duroj aktin,
disa herė mund tė shkojė pak mė mirė po prapė jam shumė larg orgazmit dhe dhimbja edhepse pak dobėsohet pas disa goditjeve, prapė ėshtė prezente dhe gati e pamundėson seksin normal. Nuk kam probleme tjera, deri nė momentin e penetrimit ēdo gjė ėshtė okej, pastaj shkatrrohet gjithēka.
Ai ėshtė treguar shumė i durueshėm dhe i kujdesshėm me mua, mundohet nė tė gjitha mėnyrat ta zgjidhi preoblemin, e kemi viztuar edhe mjekun, ai thotė s'kam asgjė, as edhe ndonjė infekcion nuk kam, thotė se unė duhet tė lirohem. Unė nuk e di si tė lirohem, njihem pėr njė kohė tė gjatė me tė dhe nuk mendoj se aty qėndron problemi.
Jam shumė e brengosur,
s'di ku tė drejtohem dhe po e shoh se i fejuari im ka nisur tė bėhet shumė nervoz dhe kam frikė se durimi i tij do tė marrė fund, tė them tė drejtėn nuk e akuzoj shumė...
Mos keni ndonjė ide pėr ēka bėhet fjalė,
apo ēfarė duhet tė bėj,
mos ndoshta duhet tė largohem vetė nga i fejuari dhe ta lė tė lirė,
nuk mund ta besoj se s'jam e aftė (apo organizmi im nuk ėshtė i aftė), tė bėjė diēka qė e bėjnė tė gjithė, tė bėjė seks!!!???
Ju lutem mos u tallni se pėr mua ėshtė njė temė shumė e ndjeshme.
Krijoni Kontakt