Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-08-2009
    Postime
    5

Dhimbjet vaginale gjate aktit seksual

Te nderuar mjekė tė forumit dhe ju forumista,
    po shkruaj pėr herė tė parė dhe shpresoj se do tė gjeni kohė tė diskutoni pėr problemin tim,
    lidhja ime me tė fejuarin gati po shkatrrohet,
    gati se nuk mund tė kemi seks normal, dhe fajtorja jam unė,
    gjatė penetrimit kam dhimbje tė madhe nė vaginė saqė nuk mundem ta duroj aktin,
    disa herė mund tė shkojė pak mė mirė po prapė jam shumė larg orgazmit dhe dhimbja edhepse pak dobėsohet pas disa goditjeve, prapė ėshtė prezente dhe gati e pamundėson seksin normal. Nuk kam probleme tjera, deri nė momentin e penetrimit ēdo gjė ėshtė okej, pastaj shkatrrohet gjithēka.
    Ai ėshtė treguar shumė i durueshėm dhe i kujdesshėm me mua, mundohet nė tė gjitha mėnyrat ta zgjidhi preoblemin, e kemi viztuar edhe mjekun, ai thotė s'kam asgjė, as edhe ndonjė infekcion nuk kam, thotė se unė duhet tė lirohem. Unė nuk e di si tė lirohem, njihem pėr njė kohė tė gjatė me tė dhe nuk mendoj se aty qėndron problemi.
    Jam shumė e brengosur,
    s'di ku tė drejtohem dhe po e shoh se i fejuari im ka nisur tė bėhet shumė nervoz dhe kam frikė se durimi i tij do tė marrė fund, tė them tė drejtėn nuk e akuzoj shumė...
    Mos keni ndonjė ide pėr ēka bėhet fjalė,
    apo ēfarė duhet tė bėj,
    mos ndoshta duhet tė largohem vetė nga i fejuari dhe ta lė tė lirė,
    nuk mund ta besoj se s'jam e aftė (apo organizmi im nuk ėshtė i aftė), tė bėjė diēka qė e bėjnė tė gjithė, tė bėjė seks!!!???
    Ju lutem mos u tallni se pėr mua ėshtė njė temė shumė e ndjeshme.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Kam degjuar kohe me pare per nje rast te tille te flitej ne radio , per femer qe per arsye te tensionit , kontraktohej vetvetiu dhe marredheniet beheshin te pamundura .

A keni provuar me kellef , pasi duke qene i lubrifikuar mund te lehtesoje aktin ?

Si dhe mendoj se ne fillim vertete mund te kishe pasur veshtirsi po me kalimin e kohes eshte me teper ana psikologjike besoj qe e pengon se sa ana fizike , ( duke menduar qe i dashuri ka permasa normale ) , mendoj me teper se ne fillim eshte treguar i paduruar dhe te ka shkaktuar dhimbje e trupi yt ka nje sistem vetembrojtjeje qe eshte mekanik .
    Por qe varet shume edhe prej anes tende psikologjike e cila duhet te ndihmoje per ta ē'bllokuar vetem kur te ndjehesh e sigurte dhe e qete .
    Qe ngadale te mund ta kalosh kete bllokim me ndihmen dhe dashurine e partnerit qe thua se te do .
    Se ti e ben pershkrimin duke thene goditje , pra ngadale se s'je ne lufte me organin tim thuaji dhe nis te kryesh seks me te pasi ta kesh eksituar shume qe te mos zgjase . Kaq mund te them aq sa kuptoj une ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 03-08-2009 mė 16:40

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-08-2009
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Kam degjuar kohe me pare per nje rast te tille te flitej ne radio , per femer qe per arsye te tensionit , kontraktohej vetvetiu dhe marredheniet beheshin te pamundura .

A keni provuar me kellef , pasi duke qene i lubrifikuar mund te lehtesoje aktin ?

Si dhe mendoj se ne fillim vertete mund te kishe pasur veshtirsi po me kalimin e kohes eshte me teper ana psikologjike besoj qe e pengon se sa ana fizike , ( duke menduar qe i dashuri ka permasa normale ) , mendoj me teper se ne fillim eshte treguar i paduruar dhe te ka shkaktuar dhimbje e trupi yt ka nje sistem vetembrojtjeje qe eshte mekanik .
    Por qe varet shume edhe prej anes tende psikologjike e cila duhet te ndihmoje per ta ē'bllokuar vetem kur te ndjehesh e sigurte dhe e qete .
    Qe ngadale te mund ta kalosh kete bllokim me ndihmen dhe dashurine e partnerit qe thua se te do .
    Se ti e ben pershkrimin duke thene goditje , pra ngadale se s'je ne lufte me organin tim thuaji dhe nis te kryesh seks me te pasi ta kesh eksituar shume qe te mos zgjase . Kaq mund te them aq sa kuptoj une ...
    Faleminderit Daniel,
    po tė them tė drejtėn shumė ngadalė shkon gjithēka,
    dhe prapė e njejta pėrrallė...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    lubrifikant perdor ?

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Motra gjithe problemi yt eshte psikologjik.
    Mire te ka thene doktorri duhet te clirohesh. Kur te vendosesh te kryesh mardhenie me te fejuarin mos mendo as dhimbje e as gje tjeter por mendo vec gjera te bukura dhe n.q.s. ti vertet e dashuron te fejuarin tend kjo ndiesi do te te kaloje por ta dishe qe gjithcka eshte thjeshte ne mendien tende.
    Te uroj ta kaloshe sa me shpejt problemin tend.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-08-2009
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    lubrifikant perdor ?
    Po, po, perdor.

luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    E nderuar Fikomix,
    para se tė filloj tė ta spjeoj pak kėtė gjendje aq sa e lejojnė mundėsitė e mija, tė ta bėj me dije se nuk ėshtė diēka pėr tu ēuditur, dhe nuk je femra e vetme me kėtė problem, edhepse nuk ėshtė aq i shpeshtė. disfunkcionet seksuale nė vendin tonė (apo nė vendet nė zhvillim) janė tabu temė. Nėse askush nuk flet pėr kėtė, nuk don tė thotė se nuk ekzistojnė. Ato qė kanė probleme tė kėsaj natyre, i fshehin ato, ndėrsa ato qė nuk kanė, mbesin tė paditur pėr kėto gjėra.
    Nejse,
    disfunkcionet seksuale te femrat janė pak mė tė komplikuara se te meshkujt, pėr shkak se shpesh janė tė natyrės psikologjike e jo tė asaj fizike.
    Gjendja jote siē ti e pėrshkruan, quhet vaginizmus. Shpesh mund tė gjendet edhe si dispareuni (qė don tė thotė seks i dhimbshėm) por ėshtė term mė i pėrgjithshėm.
    Vaginizmus don tė thotė dhimbje gjatė aktit seksual qė mund tė definohet prej njė gjendje e pakėndshme e deri nė dhimbje tė forta dhe gėrē apo spazėm tė tėresishėm tė muskujve tė vaginės qė nuk e lejojnė asesi depėrtimin e penisit. Unė mendoj se ti je diku kah mesi, pasi thua se 'pas disa goditjeve' dhe 'dhimbje tė madhe'.
    Ėshtė njė gjendje vėrtet e pakėndshme qė mund tė sjell probleme tė natyrave tė ndryshme,
    por nuk ėshtė e pashėrueshme.
    Tė kėshilloj qė tė interesohesh nė lidhje me kėtė dhe tė lexosh literaturė nė internet apo literaturė mjeksore,
    besoj se je vajzė e zgjuar dhe nuk do tė lejosh qė ty tė tė mund problemi por ta mundėsh ti atė.
    Unė dyshoj se mjekėt e pėrgjithshėm mund tė tė ndihmojnė, po edhe gjinekologėt nuk do t'i kishin kushtuar rėndėsi, ndoshta edhe mund tė mos kenė ndėgjuar disa prej tyre.
    Unė e di se pėr shėrimin e vaginizmit ėshtė pėrfolur shumė,
    aq sa unė jam interesuar pėr disfunksionet seksuale tė femrave, ato mė mirė i trajtojnė seksologėt (qė nuk e di a do mund tė gjesh njė tė tillė nėse nuk je jashtė), mirėpo, ndihmon shumė nėse e mėson tė dashurin tėnd si tė veprojė me ty, qė tė jetė sa mė e padhimbshme. Ai doemos duhet tė jetė shumė i durueshėm, shumė i dashur dhe duhet tė mėsoni nga vetė puna juaj. Nėse diēka tė shkakton shumė dhimbje dhe pakėnaqėsi, mos e pėrsėritni (njė pozicion i caktuar, apo lubrifikant i caktuar), nėse diēka tė lehtėson apo vėren se tė bėn mirė apo tė eksiton, atėherė pėrsėriteni dhe praktikojeni mė shpesh. Kjo don tė thotė tė mėsosh nga problemi. E tėrė kjo normalisht se shkon shumė ngadalė por ka edhe rezultate.
    Mė vonė do ta postoj njė tekst nė lidhje me shėrimin vaginizmit, por mė duhet ta formuloj mirė se mė ėshtė derdhur mendja (kur thonė kėndej nga ana ime) dhe shumė sende mė vinė nėpėr kokė.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Ashtu siē kishte pyetur dhe regina ke pasur raport me mashkull tjeter me pare?
    Sigurohu qe s'ke ndonje problem vaginal.A sheh ndonje ndryshim ne ngjyre te lengu vaginal?(Nese ke raport oral me te fejuarin,pyete a ndjen ndonje shije ndryshe ai te organi yt,tip aciditeti ose gje te tille)
    A ke djegje te vagines apo kruarje ne gjendje normale,jo kur ke raport seksual?

Menyra me e mire eshte nje vaginoskopi per te pare mos ke ndonje tip kisti (cystis) vaginal te vogel qe te krijon probleme.Mund te jete ndonje tip infiamacioni ne muret e brendshme te vagines,qe nuk arrin te zbrazi dot ate lengun qe ne shqip quhet 'qelb'.Infeksioni mund te kete ardhur ndoshta ngaqe ke qene ne plazh ose pishina ne kete periudhe,dhe eshte kollaj te hasesh baktere sa te duash.Mund edhe qe te kesh ndonje tip herpes virusi,sepse ai eshte virus qe perseritet perhere dhe praktikisht eshte e pamundur ta eliminosh.Thjesht do marresh ilaēe here pa here.

Nese e ke thjesht psikologjike: provo njehere me 'dildo' ose si quhet ne shqip vibrator.Nese e perkedhel me kujdes pak nga pak,ndoshta me kalimin e kohes fillon merr konfidence.

Gjithesesi rruga qe duhet te ndjekesh eshte: provo njehere te eksplorosh vete (pa te dashurin),nese ke dhimbje,djegje.kruarje shko bej vagino-skopi se ta identifikojne direkt.Nese se gjen dot me vagino-skopi thuaji te te bej nje biopsi...dmth te vendosi nje tampon vaginal,dhe me pas ate materialin mukoz qe nxjerr nga vagina ta shohi ne mikroskop dhe aty ta gjen pa problem.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-08-2009
    Postime
    5
    Faleminderit shumė Safa dhe Xingaro,
    unė kam qenė te mjeku gjinekolog, i kam bėrė tė gjitha analizat pėr ndonjė infeksion dhe pėr cista. Ai tha se rezultatet janė shumė tė mira dhe nuk kam gjė pėrveē kandidės tė cilėn e kanė tė gjithė edhepse mua nuk mė ka bezdisur kushedi se sa. Pastaj mė bėri edhe vaginoskopi edhe biopsi pėr cistė dhe dyshonte pėr tumor. Ēdo gjė mirė doli. Tė them tė drejtėn kam hequr shumė se mezi e duroja atė instrumentin. Punonte me instrumentin mė tė vogėl dhe mezi po e kryente punėn, unė sa z'vdiqa nga turpi, jo nga ai pozicioni se hiē se kam gajle, por mė vinte turp nga dhimbja, ndjehesha si njė fėmijė i lazdruar qė ka nevojė pėr nja dy shuplaka tė mira.
    Ēdo gjė doli mirė, po pastaj ai tha qė mė mirė tė marr disa vaginalete se ndonjėherė infekcionet s'kanė simptome. I mora dhe ato, pa ndryshime. Pastaj tha se ndoshta himeni (apo ajo ēka ka mbetur nga ai)mė bėn problem se dhimbjen e kam tė pozicionuar nė hyrje tė vaginės, dhe duhet tė hiqet me operacion. Edhe atė e hoqa. Prapė asgjė. Unė i spjegoja se nuk e kuptoj dot nė ėshtė dhimbja e pozicionuar nė hyrje apo diku tjetėr, e ndjej nė tėrė vaginėn dhe nuk e kam asnjėfarė djegije apo kruarje apo ndryshim tė lėngut vaginal.
    Pastaj gjithēka mė ka ardhur nė majė tė hundės.
    Nuk dua mė tė shkoj te mjeku dhe nuk kam vullnet tė shkoj te ndonjė mjek tjetėr dhe prapė tė nisi gjithēka prej fillimi. Nuk jam ndonjė pesimiste apo qė dorzohem lehtė, po mundohem, po me tė vėrtetė ėshtė vėshtirė, pastaj kur mė kujtohet ajo dhimbja qė mė duhet tė duroj, me tė vėrtetė s'kam mė forca.

Nuk kam pasur raport me mashkull tjetėr, qė kur ka nsiur jeta ime seksuale po heq tė gjitha kėto, dhe as nuk dua tė kem marrdhėnie me dikė tjetėr.
    E nisa jetėn time seksuale me shumė shpresa dhe premtime, (unė isha ajo qė doja tė bėjmė seks), asnjėherė se kisha pritur kėtė.
    Nuk jam as e penduar, as e dėshpėruar, jam pak e brengosur pėr tė dashurin, po mendoj se kam njė problem qė mė duhet ta zgjedh.
    Unė nuk e di se SI.

luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    Pėrshėndetje Fikomix,
    sa i takon mjekut i ke bėrė gati tė gjitha.
    Mė vjen mirė dhe shyqyr Zotit qė ēdo gjė ėshtė nė rregull.
    Unė do tė tė kėshilloja, qė tė mos e lejosh vetveten qė tė heqėsh dorė nga jeta seksuale. Bėje zakon qė tė paktėn njė herė nė javė tė kesh seks, apo tė mundohesh tė keshė seks. Le tė jetė pa penetrim ndonjė herė, kalo veē me orgazmėn klitoriale, po mos e lejo qė tė biesh nė fazėn e neverisė ndaj seksit, se kjo do tė ishte njė problem plus pėr ty, pėrskaj tė gjitha kėtyreve qė i ke.
    Pastaj,
    kur ai tė depėrtojė, le ta bėjė kėtė ngadalė, le tė jetė vagina e lagur sa duhet, ti mundohu tė lirohesh aq sa ke mundėsi, duke paramenuar se ai nuk ėshtė duke tė bėrė asgjė apo nuk ėshtė duke depėrtuar. Mos mendo se sa dhimbje do tė keshė, thjeshtė liroi kėmbėt, muskujt, hiq frymė thellė dhe mėsohu tė lirosh muskujt e vaginės. Kur tė depėrtojė mirė, pėr njė kohė le tė qėndrojė pa lėvizur, ndoshta edhe njė minutė apo mė tepėr, do tė shohėsh se muskujt z'do tė mund ta durojnė tensionin e krijuar dhe lirojnė vetvetiu. Nėse mundesh ta durosh ritmin pastaj, vazhdoni aq sa ti mundesh tė durosh, nėse dhimbja bėhet e padurueshme, ndėrpreje mėnjeherė dhe dalja poashtu tė bėhet ngadalė. Do tė shohėsh se ēdoherė do tė zgjasė mė tepėr. Ti mos mendo aspak pėr tė, fokusohu te vtvetja dhe mundohu tė gjesh kėnaqėsinė nė vaginė, jam e sigurt se do tė tė vijė mirė, pastaj kėnaqėsia tė stimulon qė ta pėrsėrisish mė shpesh aktin, a dhimbja ėshtė vrasėsi i seksit.
    Para se tė bėsh seks, bėj njė banjo nė vaskė me ujė tė ngrohtė dhe aroma tė mira, apo lahuni tė dy bashkė. Pa tjetėr tė gjithė kėsaj duhet t'i paraprijė njė paralojė e mirė.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •