Ashtu e? Aty ishte qendra e sigurimit te shtetit ne kohen e xhaxhit ?![]()
Ashtu e? Aty ishte qendra e sigurimit te shtetit ne kohen e xhaxhit ?![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Po ti 50 kg njeri je (me rroba te lagura) masen S merr ajo, e di vete, ishalla mos te kerkoje andej nga sektori femrave![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
jo jo se 5 kg me peshojne vetem guret qe mbaj neper xhepa, keshtu qe vete 55.
edhe te femrat po kerkoi do iki pastaj ose ne skoci ose ne japoni se ka plas moda andej sipas konrrenspondentes tone ne azi amle.
nejse nga elsaa e pres nje pale benevreke me lupenin (ose me zorron) te sektori i femijve se me bejne.![]()
hahahahahahahahahhaha me tha qe ti ka gjet nje pale me spidermaninapo ke frike nga merimangat lol
Dhe une qe po kerkoja nga sektori i femijeve![]()
meqe ma kujtuat ,, lini porosite dhe masat .... lol
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Une e kam cik te gjate listen
Dua nje fustan te kuq si ai i joti, kepuce te kuqe n38 me 10 cm tak , cante te kuqe, gjyslyqe me skelet te kuq, te tjerat ti them ne privat loool
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Po per 1 janar vishet nje gje e kuqe per fat, sikur te vishem kok e kembe me te kuqe, ku i dihet ..............![]()
Krijoni Kontakt