hahahahaha po me spidermanin i vene mire , se ka ca te kuqe, e ca blu , nuk i ngel qefi asnjeres parti![]()
hahahahaha po me spidermanin i vene mire , se ka ca te kuqe, e ca blu , nuk i ngel qefi asnjeres parti![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
edhe une e kam cike te gjat listen.
benevreket bliji cike te gjata se dua ti shkurtoj vet qe te nxjerr edhe nje pal dorashka.
perla po ti thuaja permasat mi dreqqq ska gje se vetem une do i di, sdo ja them njeriu.ose me bej cc dhe mua te mp qe do i dergosh elses. hehehehe
u kur u be dhe katunari i levanit........................ nuk ka mendere ku te rrije![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
me hengre,
B-A-B-R-R-U-J-A,
HEKALIIII,.
ca te bejme kemi pas nje baze amerikane ne fshat, dhe kishim internet qe para 90-es, dhe mesuam keto postat me kompjuter. merrnim dy kompjutera me dok word te ruajtura dhe i conim nje kopje te ai qe ishte TO dhe nje kopje te ai qe ishte CC.![]()
![]()
CC eshte karte krediti, mos na ngaterro me ate![]()
po mire mi cke ti se CC e elses eshte, mos e vri mendjen.![]()
Po sikur s'po me dalin llogarite mua. Elsaa ishte TO, ti ishte CC.
Hajde nxire nga portofoli tani![]()
moj po cc ta jap une se bosh e kam momentalisht. ma kthe ne fund te muajit, ska gje.
po ca paske qene dhe ti, o kompletohesh brenda vitit o ska.
pastaj elsa tha vete qe do na blinte gjera, ti cke qe nderhyn ne deshirat e tjetres.![]()
Krijoni Kontakt