Close
Faqja 30 prej 92 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 911
    ..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Pershendetje sofra .
    Cfare behet kendej ?
    taooooooooo ciuuuuuuuuuuu.
    Hajde flori hajde.Ja na merziten keto dembelet,na zhyten nga pislliku,jemi ber te bejm mundje doore me pluhrat

Mir ke qen ti ciuuuu ?Mir flm jam une
    Feel the pump √

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Huhhh,mos te lente perendia ne doren e ketyre dallavereve,se ca i ke ber vetes pastaj.

Moj ti tata Dhi,harrove ti qe eshte e treta kjo qe kam marr une,vetem se ato te tjerat me benin "burrin me musteqe" e kerkonin gjoja ndihme per punet e shtepis,e une ja u tregova vendin,eccccccccccccc ne sateme te shkosh.Kshu qe mos me ngatarro me ndonje pepino di m...armalata andej ti muve,more vesh?Lepe te me thuash.

Dhe ti labe,luj duart se qe kur ke ardhur ti na mbyti pislliku
    me marc te keqen , papappa si ato vjehrat e keqija je , mje kujt do i bihesh ne dere e mo me bertit si jevgu te shoqes
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga gesti_7 Lexo Postimin
    miredita te gjitheve.
    DJ thirru cunave te organizohemi se na vune para, po na vene te bejme punet nashi.
    Sot tapetet, neser laj rrobet me lavatrice, pasneser pa lavatrice se harxhojme korent...
    puuuuuu sa e ndritur e ardhmja. po ne si trima qe jemi futemi poshte krevatit dhe sna leviz gje qe aty deri sa te heqin fshesen nga dora
    Pse mo une do ua bej juve? U plaka une , me dhembim kryqet kjo nusja po na ka bere m..armalaten nuk po vjen te me ndihmoje me, juve keni ngelur. do shkojme apo jo ne evrope, epo bijte e mi evropa keto ka, burrat perpareset dhe grate celsat.

se harrova gesti, poshte krevatit eshte plot me merimanga lol

Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Huhhh,mos te lente perendia ne doren e ketyre dallavereve,se ca i ke ber vetes pastaj.

Moj ti tata Dhi,harrove ti qe eshte e treta kjo qe kam marr une,vetem se ato te tjerat me benin "burrin me musteqe" e kerkonin gjoja ndihme per punet e shtepis,e une ja u tregova vendin,eccccccccccccc ne sateme te shkosh.Kshu qe mos me ngatarro me ndonje pepino di m...armalata andej ti muve,more vesh?Lepe te me thuash.

Dhe ti labe,luj duart se qe kur ke ardhur ti na mbyti pislliku :d
    Ore sigifi, po mos mi kujto mua ti ato qe i ke thene ec, se mua s'me thua dot o lumadh, ke me moter, grave ua thua , mua jo. Gjej nje te vije te pastroje ne vendin tend, do te marr per shpi thuaj looool
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    po cke mi perla sa te marrim nucet tona ne shpi ne se pastaj ste leme me te prekesh gje me dore mo ca koke. duro dhe ca dhe do te vijne perforcime.
    Ajo kunata si duket i kishte reklama ato qe thoshte. Cudi se ne dhe skishim shume kerkesa, te lante, te shplante, te gatuante, te na bente pak freski me gjethe palme (kujdesss vetem palme se keshtu i duam) etj etj...

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    E kur do vije kjo dite e shenuar?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    ja duro dhe ca, si ben dhe ti, sa te na dali frika nga gruaja, pak vite duhen.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    A tju thot xhaxhi nje llafe?

Ti perla ik luj me kukulla prej balte,jevg levaniKurse ti fshatare nga Ura vajgurore,dil nje xhiro deri ne levan e pini ndonje turke,se di te shofi mir filxhan kjo harri-llovi-harri-qejfi

Shapa shapa aty ju,yttttttttt mos tju degjoj me zen o te gjora
    Feel the pump √

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Xhaxhi te te them e une nje fjale? Ik merr lopaten se s'ke sjelle akoma rrogen e gushtit e as te shtatorit, na ke lene pa buke, jezit

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Pershendetje vloras, si jeni sonte, si po ia kaloni ne kete temen e juaj !!??oree !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2009
    Postime
    28
    durimi eshte gjeja me e mir ne jet...

Faqja 30 prej 92 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •