Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 132
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Këngëtaret të zhveshura!

Tek shoh tv, bej cudi vertet se te gjitha kengateret tona te nderuara kur kendojne jane gati te zhveshura komplet! Se kuptoj perse sherben?

Jepni mendimin tuaj.

Dito.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Sherben per terheqje vemendje te publikut. Dmth me shum vemendje qe kushtohet ne to, me shum sukses kane ato edhe fitim.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ka ikur koha e kengetarve te medhenj dhe sdo ti gjejm me ata...me keta te rinjt njeri me Amerikan e Europian se tjetri! Pervec qe nuk krahasoen kurre me me kengetaret e famshem Shqiptare e vetmja menyre qe mund te duken te mire esht veshja, pamja, dhe terheqja e syrit nga publiku!

E kam pershtypjen se kengtaret tona mundohen me shume t'a joshin publikun me body-n e dukjen e tyre, se sa me zerin e kengen. Amatere hesapi.......

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Kane qef me kopju perendimin te shkretat ..puna eshte qe per karakterin e popullit Shqiptar , kjo nuk e pranueshme

me, my self and i. Maska e infinit
    Anëtarësuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga Evelyn
    Kane qef me kopju perendimin te shkretat ..puna eshte qe per karakterin e popullit Shqiptar , kjo nuk e pranueshme
    Ca thua moj Evelyn shqiperija po kopjon perendimin per lakuriqesi apo perendimi po kopjon shqiperine?:-) Dhe sa per karakterin e popullit shqipetar mund te flisnim mbase 10 ose 15 vjet me pare tani ska ngel gje.
    Kengetaret shqipetare dalin ne skene pothuajse te xhveshura sepse eshte e vetmja gje qe mund te terheqe publikun sepse menyra se si kendojne as nje kengetar amator nuk kendon ashtu keshtu te pakten qe publiku te kenaqi syte kur skenaq veshin.
    Bukurija dhe Lakuriqesija jane 2 gjera te kunderta po qe te dyja te terheqin vemendjen po njesoj. lol

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ka dal moda ashtu po nuk dini gje ju
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Tek shoh tv, bej cudi vertet se te gjitha kengateret tona te nderuara kur kendojne jane gati te zhveshura komplet! Se kuptoj perse sherben?

Jepni mendimin tuaj.

Dito.
    te kane bere syte. nuku jane te zhveshura ato po he.
    Summertime, and the livin' is easy...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Kengetaret tona te Zhveshura?Nuk eshte e vertet. I thone 1 llafi: Po nuk pate koke ke kembe.Per kengetaret tona te Rrojne kembet se Zeri dhe Koka jane Opcione te panjohura.

Citim Postuar më parë nga Dito

Jepni mendimin tuaj.

Dito.
    Është e vërtetë kjo gjë, po s'është ndonjë gjë që më shqetëson dhe aq sepse megjithatë të gjithë artistët janë kopje e njëri-tjetrit, por, ajo që më shqetëson më së shumti është se, rinia (edhe femrat edhe meshkujt) na është hutuar nga ato dhe kështu është krijuar një haos në shoqërinë shqiptare- njerëyit kopjojnë këngëtarët/et. Mirë do ishte të ishin të zhveshur vetëm këngëtaret, po çka të bëjmë me njerëzit/rininë se?!
    Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lajme nga bota e muzikës shqiptare!
    Nga Fiori në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 02-08-2023, 08:02
  2. Genti Lako
    Nga megiru në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 19-10-2022, 08:03
  3. Femrat në xhungllat e afrikes të zhveshura jan të prapambetura apojo?
    Nga dallendyshi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-05-2009, 18:45
  4. Më duhen numra telefoni për këngëtaret...
    Nga DURIMI në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-01-2007, 15:25
  5. Kalendar me miss-et gjysëm të zhveshura...
    Nga Alesia në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 14-10-2003, 20:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •