Tek shoh tv, bej cudi vertet se te gjitha kengateret tona te nderuara kur kendojne jane gati te zhveshura komplet! Se kuptoj perse sherben?
Jepni mendimin tuaj.
Dito.
Tek shoh tv, bej cudi vertet se te gjitha kengateret tona te nderuara kur kendojne jane gati te zhveshura komplet! Se kuptoj perse sherben?
Jepni mendimin tuaj.
Dito.
Sherben per terheqje vemendje te publikut. Dmth me shum vemendje qe kushtohet ne to, me shum sukses kane ato edhe fitim.
Ka ikur koha e kengetarve te medhenj dhe sdo ti gjejm me ata...me keta te rinjt njeri me Amerikan e Europian se tjetri! Pervec qe nuk krahasoen kurre me me kengetaret e famshem Shqiptare e vetmja menyre qe mund te duken te mire esht veshja, pamja, dhe terheqja e syrit nga publiku!
E kam pershtypjen se kengtaret tona mundohen me shume t'a joshin publikun me body-n e dukjen e tyre, se sa me zerin e kengen. Amatere hesapi.......
Kane qef me kopju perendimin te shkretat ..puna eshte qe per karakterin e popullit Shqiptar , kjo nuk e pranueshme
Ca thua moj Evelyn shqiperija po kopjon perendimin per lakuriqesi apo perendimi po kopjon shqiperine?:-) Dhe sa per karakterin e popullit shqipetar mund te flisnim mbase 10 ose 15 vjet me pare tani ska ngel gje.Postuar më parë nga Evelyn
Kengetaret shqipetare dalin ne skene pothuajse te xhveshura sepse eshte e vetmja gje qe mund te terheqe publikun sepse menyra se si kendojne as nje kengetar amator nuk kendon ashtu keshtu te pakten qe publiku te kenaqi syte kur skenaq veshin.
Bukurija dhe Lakuriqesija jane 2 gjera te kunderta po qe te dyja te terheqin vemendjen po njesoj. lol
Ka dal moda ashtu po nuk dini gje ju![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
te kane bere syte. nuku jane te zhveshura ato po he.Postuar më parë nga Dito
Summertime, and the livin' is easy...
Kengetaret tona te Zhveshura?Nuk eshte e vertet.I thone 1 llafi: Po nuk pate koke ke kembe.Per kengetaret tona te Rrojne kembet se Zeri dhe Koka jane Opcione te panjohura.
Është e vërtetë kjo gjë, po s'është ndonjë gjë që më shqetëson dhe aq sepse megjithatë të gjithë artistët janë kopje e njëri-tjetrit, por, ajo që më shqetëson më së shumti është se, rinia (edhe femrat edhe meshkujt) na është hutuar nga ato dhe kështu është krijuar një haos në shoqërinë shqiptare- njerëyit kopjojnë këngëtarët/et. Mirë do ishte të ishin të zhveshur vetëm këngëtaret, po çka të bëjmë me njerëzit/rininë se?!Postuar më parë nga Dito
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
Krijoni Kontakt