Postuar më parë nga Apollyon E mban ti e mban po he Ps; spo them noj gjo qe nuk eshte e vertete.. un te verteten po them .. muwahhhhhhh Fjalet e teperta jan fukarallek ...
Postuar më parë nga WALCHIRIA Fjalet e teperta jan fukarallek ... Je tu mbo me ra n'dashni.. cte duhet ty qe do me tu qep mrapa kot! Se po u qepa un veshtire me u shkul mo >D
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Postuar më parë nga Apollyon Je tu mbo me ra n'dashni.. cte duhet ty qe do me tu qep mrapa kot! Se po u qepa un veshtire me u shkul mo >D 1 her folet, tashi ti ca halli ke ? Sme mban dot ??lol
Postuar më parë nga WALCHIRIA 1 her folet, tashi ti ca halli ke ? Sme mban dot ??lol Ah te mbajtme qe te bej. Ja se erdh shtatori
Postuar më parë nga Apollyon Ah te mbajtme qe te bej. Ja se erdh shtatori Te filloj te kem frike apo ???
Postuar më parë nga WALCHIRIA Te filloj te kem frike apo ??? Nuk ka nevoje te keshe frike, mjafto te mendosh per mua nja 5 min ne dite, mjaft i kam une, madje do isha jashtzakonisht i lumtur. E bo dot kaq?
Postuar më parë nga Apollyon Nuk ka nevoje te keshe frike, mjafto te mendosh per mua nja 5 min ne dite, mjaft i kam une, madje do isha jashtzakonisht i lumtur. E bo dot kaq? Ta bej 7 te ngel hatri ???
Eh, 7 eshte si "tamli maji pshesh" sic thone pleqt e vjeter
Postuar më parë nga Apollyon Eh, 7 eshte si "tamli maji pshesh" sic thone pleqt e vjeter Dmth quhet ??
Postuar më parë nga WALCHIRIA Dmth quhet ?? Si quhet i rob kur i bejn syte kshu --> Ja ashu quhet.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt