Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Aww kush paska hy ne forum deksha un qe kisha 10 vjet pa e pa.

Pse i keq mi lal?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Aww kush paska hy ne forum deksha un qe kisha 10 vjet pa e pa.

Pse i keq mi lal?

Missed u 2 lol .

Pse i thua asaj mami shtriga re ?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Missed u 2 lol .

Pse i thua asaj mami shtriga re ?
    Po se sheh ca i jep femijes te haje? Sju plotesohet cdo deshire kalamajve se shife se ne ca niveli ka arrit ajo vajza vogel. Ajo normale qe do te haje, por duhet te jete "mami shtriga" qe duhet te kujdeset per te, ta coje ne ndonje vend e te kujdesen per obezitetin e saj, jo ti jape te haje nje fuqi me akullore, 8 kile cokollata e 20 hamburger ne moshen 5 vjec!

Po kur te shkoje nja 18 ajo (nese i arrin gjithmone) ? Tani ajo nese ka deshire qe ti vdese femija, atehere ti jape te haje edhe ndonje lope ne vakt, po prandaj e quaj edhe mami shtriga.

Where have u been anyway?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Po se sheh ca i jep femijes te haje? Sju plotesohet cdo deshire kalamajve se shife se ne ca niveli ka arrit ajo vajza vogel. Ajo normale qe do te haje, por duhet te jete "mami shtriga" qe duhet te kujdeset per te, ta coje ne ndonje vend e te kujdesen per obezitetin e saj, jo ti jape te haje nje fuqi me akullore, 8 kile cokollata e 20 hamburger ne moshen 5 vjec!

Po kur te shkoje nja 18 ajo (nese i arrin gjithmone) ? Tani ajo nese ka deshire qe ti vdese femija, atehere ti jape te haje edhe ndonje lope ne vakt, po prandaj e quaj edhe mami shtriga.

Where have u been anyway?
    O zot sa i mir qe je , ma ke shpjegu aq mir sa
    I was there , ka dy dit qe kam ardhur home , but am gonna be back .
    Si ma ke kaluar veren ??

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    O zot sa i mir qe je , ma ke shpjegu aq mir sa
    I was there , ka dy dit qe kam ardhur home , but am gonna be back .
    Si ma ke kaluar veren ??
    Ah kjo vere ka qene stres i gjalle, sja kam kalu hic mire, skam pas munsi me vajt ne dhermi sivjet, ndaj edhe skam bo hic plazh, 2 dit ktej 2 dit anej.. hajt me.

Ti mire ja kalove ktej?

Ps; paske qene ti ktej, edhe un duke mendu me vete cne qe po ben kaq vape!! Normale gjith kjo femer HOT paska qene ne tr, edhe spaskam dite gjo!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ah kjo vere ka qene stres i gjalle, sja kam kalu hic mire, skam pas munsi me vajt ne dhermi sivjet, ndaj edhe skam bo hic plazh, 2 dit ktej 2 dit anej.. hajt me.

Ti mire ja kalove ktej?

Ps; paske qene ti ktej, edhe un duke mendu me vete cne qe po ben kaq vape!! Normale gjith kjo femer HOT paska qene ne tr, edhe spaskam dite gjo!

Dhe un si puna jote , deshir kisha me shku nga jugu po mundesi hic fare , e kam bo pishinen telef dhe ne durres nja 4 her , e imagjino vet ca stresi i papare .
    Po kshu ne pergjithsi mire themi .

Ps. Isha isha , po sa inat me vjen qe ste takova pak , edhe mos u tall me fatkeqsin e botes lol...E me thua hot pale ..

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Dhe un si puna jote , deshir kisha me shku nga jugu po mundesi hic fare , e kam bo pishinen telef dhe ne durres nja 4 her , e imagjino vet ca stresi i papare .
    Po kshu ne pergjithsi mire themi .

Ps. Isha isha , po sa inat me vjen qe ste takova pak , edhe mos u tall me fatkeqsin e botes lol...E me thua hot pale ..
    Ti tani do qe mos ta marrin vesh forumistet se ca femre yll je!? Ne fakt mire e ke, sduhet me rene ne sy

ps; po per ty eshte e veshtire mos me rene ne sy ta dish.

Hajt sa kena kohe plot me u taku e me bo muhabet po he, nuk eshte se ske me ardh prap ti ktej.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ti tani do qe mos ta marrin vesh forumistet se ca femre yll je!? Ne fakt mire e ke, sduhet me rene ne sy

ps; po per ty eshte e veshtire mos me rene ne sy ta dish.

Hajt sa kena kohe plot me u taku e me bo muhabet po he, nuk eshte se ske me ardh prap ti ktej.

Sa i poshter qe je , po pse me ngacmon more cte kam ber , cme nxjerr namin kot me kot qe jam hot ha ha ha .
    Kur te vi ne shtator sdo rrim pa e pir nje kafe ...

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Uff gjith kte kohe qe me njeh edhe akoma se ke kuptuar qe un jam tip qe e them te verteten ashtu sic eshte? Nuk genjej dot edhe sikur te dua.. Kshu qe ate qe e ke , e ke edhe mbaje.

Skam faj un qe zoti eshte treguar kaq zemergjere me ty.

ps; rri se mke heq menjen aman..

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Uff gjith kte kohe qe me njeh edhe akoma se ke kuptuar qe un jam tip qe e them te verteten ashtu sic eshte? Nuk genjej dot edhe sikur te dua.. Kshu qe ate qe e ke , e ke edhe mbaje.

Skam faj un qe zoti eshte treguar kaq zemergjere me ty.

ps; rri se mke heq menjen aman..

Ah kjo e verteta na ka bo me fiksime ,me gjith keto qe me ke shkrujt i vit ka per te me shku mbare , po i gjo ke te drejt gjonat i thu ne sy per kete te kam qef se ste ma barku asnje gje .
    Po menjen pse ??? Ca di ti qe se dikam una ???

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •