Close
Faqja 23 prej 44 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 433
    i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Duke qenė rritur nė Ibrik Tepe, s'ka pas kohė me njoft ai gjithė Shqipėrinė, po ka fol i ndikum nga politika e ēastit, siē ma merr menja.
    mos dija tek te mencurit nodh rralle ama kur ndodh eshte e trashe sa lisi 800 vjecar qe nyjet nuk e lan te kalbej asnjehere.

per Tropojen sic e thash me siper, vetem Drenica mund te flet per ne...njerzit e ktyre dy trojeve kan qene gjihtnje pishtar dhe bajraktar te lirise dhe mbrojtjes se atdheut.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    se mos kerkoni dhe ju me u bo republike me vete??? si Shkodra

keni dhe meshtetjen e Sales.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    se mos kerkoni dhe ju me u bo republike me vete??? si Shkodra

keni dhe meshtetjen e Sales.

shifen cfar humori ka mor shifeni.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    shifen cfar humori ka mor shifeni.
    ky humori na man gjall.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ky humori na man gjall.
    hahahahahahahaha

po ste merr vesh kush se per ca po qesh mor shok,,,,nejse

kjo teme sic e thash, eshte pak a shum ekocentriste qe njerzit te thojne jo vendlindja ime eshte kshu e jo ashtu....une smund te them se kush tjeter perpos Tropojes eshte me e mire apo inteligjente se ne,,,eshte krejtesisht lehte ti besh avokatine Tropojes,,,trevat tjera te hapin thaset e tyre.

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    e kisha lexu kte me pare por kto qe ka thene per disa treva e sidomos per |Tropojen nuk qendrojne fare fare/////vend me te vogel se Tropojen ne gjith Shqiperine nuk gjen,,,ama me njerzit qe ka prodhu ajo treve nuk krahasohet asnje treve mbare Shqiptare, pervec motres sone Drenices.

Ne Tropoj, asnje here nuk na e ka permbyt kush buken qe i kemi dhon ne sofer....kjo dihet boterisht, nga na ka dale fan noli me kto konkluzone nuk e di as une dhe as ti,,dhe aq me pak do ta dinte pikerisht ai.

nejse, na edhe pak do jemi ekocentrista, ta them pak me ne stilin tend ---- me ngreh prej vetes burrnesh....apo jo???

Ahhh e shikon pra, ti po e di sesi je, apo si i keni traditat dhe kutluren nga rajoni jot, dhe as i ve ne dyshim mbasi kam miq Tropojan ne realitet, mirepo kur fillon e flet per te tjeret ne ere atehere njerezit do gjejne sikur edhe ganimet me te vogla ti hedhin ne sy, sepse cdo gje eshte reciproke. Pa disktuim qe nuk ka vend pa derra dhe pa problemet e tyre, por qe te pergjithesosh ti apo disa te tjere rajonet e Shqieprise qe nuk te pelqejne ty nuk eshte aspak e drejte. Sepse ashtu si ti qe di traditat e rajonit tend, ashtu edhe une jam mbi 1000% krenare dhe e vetedijshme sesi jane traditat e rajonit tim, mbasi edhe pse larg atedheut per kaq kohe ato jane qe na mbajne gjalle me frymen dhe traditat tona mijera vjecare pervec gjuhes. Se mos di ti c'fare kane prodhuar te tjeret, mentaliteti yt mesa po shof eshte vetem c'fare paska prodhuar Tropoja e jo Shqiperia. Duhet ta zgjerosh pak me teper diturine.

Ne kemi boll ekstremistat grek dhe serb qe na sulmojne, nuk kemi nevoje te kemi edhe paterjotet tane, nga ksuhdo treve apo rajon te jene ata te bejne me keq.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 31-08-2009 mė 20:54
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga OROSHI Lexo Postimin
    Aristidh Kolia ka folur shume per geget,lexoje me mire!Dhe ai qe ia ngriti emrin Aristidhit ishte Kolec Traboini!
    Arvanitasit nuk ishin vetem nga Jugu,,,,

Kjo eshte mese e vertete. Aristidh Kolia biles kur ishte puna per Luften e Kosoves doli edhe ne televizion dhe debatonte me Grekerit. Mirepo disa nuk duan te edukojne veten me tutje, ka rendesi te kepusin fjalen, pa le te dali ku te dali.

Edhe kjo eshte nje tjeter e vertete, nqs analizon mbiemrat e Arvanitasve pervec atyre qe ishin vendas ata te tjeret qe kishin emigruar here pas here, nje pjese kane mbiemra gege.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 31-08-2009 mė 20:54
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    ate strofen per tropojanet te vjersha e nolit e kan shtu tashi vone. orogjinali nuk eshte ashtu.

Nuk besoj qe Fan Noli ka pasur mundesi te njohe Malsine e Gjakoves(Tropojen),sepse tropojanet as nuk ishin njerez qe kane emigruar,dhe as nuk kane pasur ndonje veprimtari politike te rendesishme ne kohen e Fan Nolit!
    I vetmi bashkekohes i Fan Nolit ishte Bajram Curri,por B.Curri ishte nje perkrahes i Fan Nolit?

Per krahinat e tjera Noli i ka rene pikes,,,pak a shume!Gjithsesi flitet per nje periudhe te kaluar 100 vjeēare!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Ahhh e shikon pra, ti po e di sesi je, apo si i keni traditat dhe kutluren nga rajoni jot, dhe as i ve ne dyshim mbasi kam miq Tropojan ne realitet, mirepo kur fillon e flet per te tjeret ne ere atehere njerezit do gjejne sikur edhe ganimet me te vogla ti hedhin ne sy, sepse cdo gje eshte reciproke. Pa disktuim qe nuk ka vend pa derra dhe pa problemet e tyre, por qe te pergjithesosh ti apo disa te tjere rajonet e Shqieprise qe nuk te pelqejne ty nuk eshte aspak e drejte. Sepse ashtu si ti qe di traditat e rajonit tend, ashtu edhe une jam mbi 1000% krenare dhe e vetedijshme sesi jane traditat e rajonit tim, mbasi edhe pse larg atedheut per kaq kohe ato jane qe na mbajne gjalle me frymen dhe traditat tona mijera vjecare pervec gjuhes. Se mos di ti c'fare kane prodhuar te tjeret, mentaliteti yt mesa po shof eshte vetem c'fare paska prodhuar Tropoja e jo Shqiperia. Duhet ta zgjerosh pak me teper diturine.

Ne kemi boll ekstremistat grek dhe serb qe na sulmojne, nuk kemi nevoje te kemi edhe paterjotet tane, nga ksuhdo treve apo rajon te jene ata te bejne me keq.

degjjo ktu se ti kur rri pa fol edhe mund te te marr per njeri te zgjuar, por ama kur flet behesh kontradiktore edhe me veten tende ne kto 6 fjali qe ke shkru siper....diku thua qe une jam 1000% krenare dhe e vetdijshme sesi jan traditat e vlores tende dhe ne krahun tjeter mua me thua po mire mos je edhe aq Tropojan duhesh te jesh me shum Shqiptar.

Une pike se pari jam Tropojan, pastaj jam gege pastaj jam Shqiptar,,,se po i hym kshu me pergjithsime ca ka sikur te zgjerojme paksa kufirin dhe ta qujam veten ballkans....apo euroatlantikas?

Krahasimet qe insitoj une qe te behen midis gegeve dhe toskeve,,, nuk duhen marre si percarje vetem nje i dobet, mjeran apo inferojr i merr si te tilla....tema te nderthuret ne kte menyre, une flas per Tropojant qe i kan ndryshu faqen e kombit dhe qe jan me bollek,,ti flit per Vlonjatet.....dhe ne fund ti meson nga une e une nga ti....pra kjo teme le te sherbeje si mesim per gjith ne dhe jo si ndarje percarje apo vetmohim sic bente nje nate something poeticv,,,ku thoshte une me mire jam toske dhe i pushtuar nga greku qe me jep dije dhe zhvillim sesa te jem SHqiptar dhe i prapambetur.

eh pra shoqja ime me e mire, kjo teme le te sherbej qe te zhvillohesh si njeri, sepse me njerez te zhvillum ne ndertojme SHqiperine tone....jemi dakord?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 01-09-2009 mė 17:28

Faqja 23 prej 44 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •