Close
Faqja 8 prej 44 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 433
    i/e regjistruar Maska e Gega i vogel
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    32
    Endlles cka ke mor qe trazohesh pa te drejt mor derri i mberthyer,si ske turp me i perfshi te gjithe geget ne nje nivel te tille pse ofendon o idiot une njof shume burra te mire te cilet jane tosk ,njof edhe nga ata te kqinjt por nuk po i ceku me emra sepse me vie te viell nga marrinat e tyre as qe kam ndermend ti thrras ne emer , ti njef vetem tipat si ty, bythlepirsa se edhe vete je i njejt ti ske pas pun me gege te verrtet se ta luajn kapakun e kokes po hec bahu.
    Juve tu rroj Vasil Bollano bashk me Nanon e ca bythlepirsa tosk , minoritar grek ce kan perbaltur toskenin .
    Endlles ju nuk jeni rrot .... po jeni , jeni nje pleher ce perqani kombin .

Rroft Shqiptaria .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gega i vogel : 20-08-2009 mė 10:27

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Gruaja ėshtė shitur dhe blerė tamam si njė kafshė...
    Po tamam ashtu!!! Lloj lloj psikopati anti-shqiptar, ka mundėsi tė lexojė kanunin, dhe t'a interpretojė sipas qejfit.

Mos e paqe ditė, kjo pagesė ėshtė kaucion, nė rast se djali divorcon vajzėn, ato para humbin, kėshtu qė nė martesėn e dytė djali do tė paguajė sėrish. Po tė sihte pa lekė, atėherė djemtė do tė martoheshin e ndaheshin nga njėzetė herė dhe do tė shkaktonin tollovi nė moralin shoqėror.

Edhe kafshėt kanė pasur tė njejtin status,
    janė mbajtur sa janė mbajtur, kur s'janė dashur mė, janė shitur, dhe askush nuk u ėshtė pėrgjegjur pėr kėtė.
    Oj kafshė, a janė shitur vajzat pse nuk janė dashur mė, apo janė martuar sepse kanė mbushur moshėn??? Kaq debill qenke???!!!

Po nuk prekej me dorė se nuk lan gjak,
    gjaku i saj nuk vlen aspak,
    Hej oj kafshė, a rrejte boll?! Qysh aspak?!
    Ku ėshtė neni i Kanunit qė thotė se gruaja nuk vlen aspak??? Qysh nxirrej gjaku kur vritej njė grua pa faj???

b) me rrahė e me lidhė gruen e vet, kłr tė mbrrījė me i a perbuzė fjalen e urdhnit.

Me rrahė burri gruen, nuk bie nė faj kah kanuja, e as prindja s’mund t’a kerkojn tė rrahmen.

Vajza, edhe nė mos pasėt prindt, ajo s’ka tager me mendue per Martes tė vet, tagri asht nė dorė tė vllazenve a tė kusherijve.
    Vajza s‘ka tager:
    a) me zgjedhė fatin e vet; do tė shkojė per ate, per tė cilin t’a fejojn;
    b) m’u perzie nė shkuesi as nė fejesė;
    c) as nė kėpucė as nė petka.
    A e thotė Kanuni tė njajtėn gja edhe pėr mashkuj a veē pėr femna?? Kqyr pak, se nuk lexohet Kanuni tuj i pas mendtė e hutit.

Kjo qetra s'ia vlen tė komentohet.
    Nuk thashė me komentue, po shikoje se ēka tė kam thanė. Edhe pėrmbaju atyre qė tė kam thanė se je gabim. Po i lexon gjanat si po ti do qejfi.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Gega i vogel Lexo Postimin
    Endlles cka ke mor qe trazohesh pa te drejt mor derri i mberthyer,si ske turp me i perfshi te gjithe geget ne nje nivel te tille pse ofendon o idiot une njof shume burra te mire te cilet jane tosk ,njof edhe nga ata te kqinjt por nuk po i ceku me emra sepse me vie te viell nga marrinat e tyre as qe kam ndermend ti thrras ne emer , ti njef vetem tipat si ty, bythlepirsa se edhe vete je i njejt ti ske pas pun me gege te verrtet se ta luajn kapakun e kokes po hec bahu.
    Juve tu rroj Vasil Bollano bashk me Nanon e ca bythlepirsa tosk , minoritar grek ce kan perbaltur toskenin .
    Endlles ju nuk jeni rrot .... po jeni , jeni nje pleher ce perqani kombin .

Rroft Shqiptaria .
    Haha, lexoji postimet e mia me me kujdes dhe do te shikosh qe ne asnje moment un s'i kam perfshire Geget ne nje nivel. Me acarojne tipat qe flasin ne tym gjate debatit me ty, pa i lexuar/kuptuar fare postimet e tua( dhe ketu ne kete forum ka shume trungjer te tille). Kaq kisha per kete teme une.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Zeushka ........nga 1-shi deri tek 10-ta , me jep nje numer sesa injorant je ti?
    ti me siguri po don te lavdrohesh qe ta paskan mesuar numrin 1 ?

d.m.th njishin e paske msue, eh q'atina rrumullakit qe e paske ēkarravite mas njishit i thojne Smth_Poetic, veq valla une kur e qela temen dhe kur e postova filmin, se di qe e preka dikund xerron qe u lajmrove ti ...

Ore pizevenk , ti shkul ato mystaqet une mer, fmi i keq .
    Nuk eshte trimeri me shajt ne forum se ashtu njollos emrin e pjesetareve te familjes , nqs je geg i ndershem sic po na pretendon ti..... po shave te shajne i thone asaj fjale.......burri nuk shan mer burracak.
    hehehe

dhe tash papritmas na fillove te na flasish per burreri ... burrni me llojin tand dhe te atije shokunt tand nuk ka, se u pa shum mire ne postimet e juaja te para se ēfar burrash jeni e se sa burreni keni ... burri flet burrnisht me burra, e jo me rjepca e rrugaqa ... dhe ti kapadai kso sarkazma si n'postimin e pare dhe keto fjale t'ni rrugaqit qe i the n'postimin e dyte shko thuja babes tand qe nuk t'ka edukue qysh duhet, e jo mue, se ti me kso fjale t'thmive veq po m'detyron me ra edhe une n'at nivelin tand t'ult e me tu pergjegj me fjale t'pahjeshme.

Besa ajo thenja jote "po shave te shajne i thone asaj fjale.......burri nuk shan mer burracak" vlene edhe per ty, more burre e trim i madh i internetit, e jo veq per mua burracakun, pra mos shaj se t'shajne, pikerisht ashtu siē the ti ... perveq nese je budalle, atehere une ta leshoj udhen ty pa ta kthye t'shamen hiq.

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Percarje?
    Kjo teme eshte absurde nga vete natyra e saj.A nuk i dallon dot ti shenjat e narsicizmit idiotik?
    Ti je i vetmi qe po i sheh keto shenja ... andrra je tu pa ... dhe ti si burre e trim i madh qe po kallxohesh, nuk ban me u bazue n'ato andrrat e tua e me prishe temen ktu palidhje si naj thmi i lagt, se nuk t'ka hije ty si ni burre e trim i madh qe na qenke ... apo jo ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 20-08-2009 mė 12:23

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    Endless une bera vetkritike per vehten se edhe une jam gege ,por ti mos shfrytezo fjalet e mija per te njollosur geget se as ju tosket nuk jeni me te mire se ne ,jemi nje brum te njejte te keqijat dhe te mirat i kemi te njejta ndoshta ne dallohemi me shume sepse ne jemi edhe shumice,por me mire eshte te mbyllet kjo teme se te ēdo popull ka te mire e te keqinj klm

Vetepermbahuni burra!
    Gjithsesi Kanuni asht nji veper historike,prandaj edhe i perket historise,edhe labet kane kanunit e tyne!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Zeus me fal se s'dua te hyj ne keto tema qe nuk i kuptoj .Vec vidion e pare pashe dhe te fundit se s'kam kohe me shume sot ,por nje gje me ben pershtypje mua ketu :Po kur merret vendimi per pajtimin e gjakut nuk mund te jete ndonje grua plake (burrneshe )sepse ata qe jane vrare jane dhe bij nenash apo jo ?!

Asnje gje kundra thjesht kurjoziteti .

S'ka cfare te te beje pershtypje ketu. Femra nuk vritet, prandaj nuk merr pjese as ne faljen apo marrjen e gjakut.

Femra ka (pasur) obligim ti kryeje te gjitha punet e shpise, e edhe ato te burrave, derisa nuk ka (pasur)/nuk i eshte dhene bese familjes (sipas asaj qe e di une).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 21-08-2009 mė 11:35

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Femra ka (pasur) obligim ti kryeje te gjitha punet e shpise, e edhe ato te burrave, derisa nuk ka (pasur)/nuk i eshte dhene bese familjes (sipas asaj qe e di une).
    Bile beleja a kan ni mnyrė e mirė pėr miju ik punėve tė fushės e me ja lan grave, veē kta e kan ba tė pa burrat.

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Femra nuk vritet, prandaj nuk merr pjese as ne faljen apo marrjen e gjakut.
    Nė gjak marrje merr pjes fakultativisht, por nuk ėshtė e detyruar. Ka pasur raste qė kanė luftuar edhe femrat. E gjaku i femnės nė luftė njehet baraz me gjak mashklli.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Bile beleja a kan ni mnyrė e mirė pėr miju ik punėve tė fushės e me ja lan grave, veē kta e kan ba tė pa burrat.

Jo, nuk ka lidhje kjo me te pa burrat, mirepo ka qene forme jetese e rregulluar me kanun ne rast se familja ka qene ne gjak. Meshkujt jane ndeshkuar me burgun shtepiak, ne rast te vrasjes, perderisa familja apo fisi i demtuar nuk u ka dhene bese se mund te levizin te lire apo perderisa me ndermjetesimin e pleqnareve (apo dikujt tjeter) nuk eshte vendosur tu falet gjaku. Ata burra qe kane qendruar ne kullat e tyre nuk eshte se kane qene frikacak, mirepo kane respektuar kodin ndeshkues te kanunit.

Femrat nuk kane qene pjese e kodit te gjakmarrjes dhe kane qene te lira te levizin edhe jashte shtepise dhe askush nuk ka guxuar ti demtoje ato. Prandaj ato i kane kryer te gjitha obligimet e familjes. Bile, sipas asaj qe me eshte thene femrat e dy familjeve ne hasmeri nuk i kane prishur as marredheniet fqinjesore apo miqesore. Dhe, nese e marrim periudhen kur ka dominuar kanuni, mund te them se femra nuk eshte mbrojtur askund me mire, duke pasur parasysh se ne pjeset e tjera te Evropes ato digjeshin ne turra te druve.

Faqja 8 prej 44 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •