Close
Faqja 7 prej 44 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 433
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Po jo more Homer, nuk eshte puna qe ky/kjo eshte zhgenjyer nga ndonje geg, tjeter kund i djeg ketije/kesaj, por lere te shfryhet, se s'ja vare askush ketije/kesaj.
    Me ate ne fund ke te drejte, se nuk eshte edhe aq mendje ngushte, shih sa mire din te perqaje duke e luajtur rrolin e nje tosku viktime.

Ps.: Lere mos u mer me te, se ky/kjo knaqet kur ti flet dikush.
    Ik o **** se nuk po e luan kush rolin e Toskut viktim. Dhe jam ky une jo kjo, nese nuk me beson bjere na nje kusherire a na nje gje ta provoj peder.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Endless,

Nga 20 postime qe te kam lexuar ty, 18 me kane dale postime idiote. A mos duhet te them nga kendej se ti je nje idiot?

Per keta cunat e Kanunit : o trima, lereni kanunin aty ku eshte, se sot Shqiperia ka nje kod penal. Nqs jeni historiane, atehere bukuri. Na sillni ketu ndonje studim mbi kanunin dhe kenaqemi duke e lexuar. Nqs jeni thjesht te ngazellyer nga nje varg Kanuni, atehere them se po ia keputni si per pasneser.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Se di, nuk i njoh mire Tosket dhe per keto qe i the ti s'paskam ndegjuar deri sot, te vetmet qe i kam ndegjuar deri sot per Tosket jan dinakeria, tradhtia, mashtrimi dhe kokorisja si pulat ... dhe pasiqe une nuk i njoh aq mire Tosket dhe ndoshta kam mendim te gabuar per ta, me mire do te ishte per te gjith neve ta hapesh ti nje teme ekstra per mentalitetin e Toskeve, qe ne ti njohim mire e drejt, sesa te hyshe ketu e ta prishesh temen duke mos thene absolutisht asgje hiq.

Besa, kur e lexova kete asgjehiqin absolut nga ti, mu kujtua Shqiperia e mjere e vitit 1997 dhe rritja e popullsise Greke me te madhe qe nga viti 1990 ... se di as une pse mu kujtuan keto keshtu papritmas.
    Zeushka ........nga 1-shi deri tek 10-ta , me jep nje numer sesa injorant je ti?

ēka po lype, "lolipop" ?

m'vjen keq se nuk mundem te te jap (une hetero a) ... por ti mos u ndal, vazhdo e lyp, se kush e lype edhe e gjane.
    Ore pizevenk , ti shkul ato mystaqet une mer, fmi i keq .
    Nuk eshte trimeri me shajt ne forum se ashtu njollos emrin e pjesetareve te familjes , nqs je geg i ndershem sic po na pretendon ti..... po shave te shajne i thone asaj fjale.......burri nuk shan mer burracak.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Nuk late teme pa mbjelle percarje.
    Percarje?
    Kjo teme eshte absurde nga vete natyra e saj.A nuk i dallon dot ti shenjat e narsicizmit idiotik?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Percarje?
    Kjo teme eshte absurde nga vete natyra e saj.A nuk i dallon dot ti shenjat e narsicizmit idiotik?
    Jo. Perton t'i shkoqisesh keto shenja?

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Pertoj , bile shume .

next time, mbase .

naten e mire .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Pertoj , bile shume .

next time, mbase .

naten e mire .
    Kisha bindjen. Qe te flihet gjume.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    Endless,

Nga 20 postime qe te kam lexuar ty, 18 me kane dale postime idiote. A mos duhet te them nga kendej se ti je nje idiot?

.

Une per vete nese lexoja postimet e ndonjerit dhe nga 20 postime te tij 18 me dilnin budalliqe, ne ate konkluzion do dilja; d.m.th qe ai eshte idiot. Po ce do se s'jam aq rrot k... sa te humbas kohe duke i lexuar 20 postime nje idioti se .

Kot te pyes, pse mendon se une jam idiot plak? Ose me sakte, pse te jane dukur ato 18 postimet e mia idiote?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 20-08-2009 mė 03:33
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Kjo ėshtė pjesa pėr ēka unė shpreha mendimin tim rreth tė metave tė Kanunit, dhe normalisht qė nuk e mohova dhe as e mohoj se ai ėshtė vlerė si ne pėr komb, dhe ėshtė bėrė fjalė pėr shekullin e pesmbėdhjetė,
    nuk e kuptoj mėnyrėn tuaj tė tė shprehurit,
    Jo, jo, ti the se gruaja shqiptare ėshtė bagėti. E unė po tė kėrkoj nenin dhe paragrafin nė kanun ku thuhet se gruaja shqiptare na qenka bagėti. E ta them edhe njė herė:

Si mund tė jetė kafshė, ajo qė nuk prekej me dorė, kur meshkujt derdhnin gjakun lumė???

fjala ishte pėr atė pse femrat nuk kanė marrė pjesė nė ato kuvendime,
    Nuk kanė marrė pjesė nė ato kuvendime, u tha mjaft qartė. Nana osht tjetėr fis e djali tjetėr fis.

Psh unė jam shkrel, e nana jem osht hot, atėherė nana jem smund tė falė gjakun tem, as daja jem smund tė fal gjakun tem.

se keni problem tė ofendoni ne bisedat tuaja sidomos kur bėhet fjalė pėr femrat.
    Ti o maksut hokubeti, ēa ke kundėr nėse tė ofendojmė ty. Mos qenke femėr ti??

Zija per tė dekun tė shpis (per burrnim, por jo per gra.) do tė mbahet nji vjetė.

1255. Nė drekė do tė gatuej bukė grueja e vźjė.

1256. Grueja me burrė nuk młnd tė gatuej nė drekė, as me qitė ujė duervet, as me qitė raki e as bukė me thye.

§.1257. Po ju desht grues me burrė tė gjall me gatue nė drekė, nė darsem nuk młnd tė gatuej.

§.1258. Grueja e vźjė nuk młnd tė gat¬uej nė darsem, as nuk młnd tė qesė ujė duervet, as raki, as me thye bukė, as me veshė e me iu afrue nuses.
    A e sheh nivelin e kuptueshmėrisė tėnde, OOOOOOOO IIIIII SHKREEETTĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ

A e sheh sa budallė je??????????? Po bahet fjalė pėr BESTYTNI - SUPERSTITION !!!!!!!!!!!!!!

A nuk e ke vėrejtė???

Nenet qė ke sjellė ti, 90% nuk kanė tė bajnė me atė qė ke thėnė.

NDAJI EDHE NJĖHERĖ VETĖM ATO QĖ KANĖ LIDHJE ME ATĖ QĖ THE.

luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    =Testim;2374005]Jo, jo, ti the se gruaja shqiptare ėshtė bagėti. E unė po tė kėrkoj nenin dhe paragrafin nė kanun ku thuhet se gruaja shqiptare na qenka bagėti. E ta them edhe njė herė:

Ēmimi, qi nepej per varza a gra, tash 50 vjetė e andej, perbahej prej 50, 100, 200 mije 400 groshėsh.
    Ēmimi i kanus sė vonė perbahet prej 1500 groshve, aq sa ban gjaku i grues.

Gruaja ėshtė shitur dhe blerė tamam si njė kafshė...

Grueja shqyptare farė trashigimit s’ka te prindja, as mė plang, as nė shpi, - kanuja e xen gruen si nji tepricė nė shpi.
    Edhe kafshėt kanė pasur tė njejtin status,
    janė mbajtur sa janė mbajtur, kur s'janė dashur mė, janė shitur, dhe askush nuk u ėshtė pėrgjegjur pėr kėtė.

Si mund tė jetė kafshė, ajo qė nuk prekej me dorė, kur meshkujt derdhnin gjakun lumė???

Po nuk prekej me dorė se nuk lan gjak,
    gjaku i saj nuk vlen aspak,
    ajo nuk vlen si njeri, nuk krahasohet gjaku i saj me gjakun e burrit,
    jeton apo s'jeton gruaja, punė e madhe:
    dhe nuk ėshtė e vėrtetė se aspak nuk prekej me dorė dhe se ka jetuar njė jetė tė mbrojtur dhe pa frikė:

b) b) me rrahė e me lidhė gruen e vet, kłr tė mbrrījė me i a perbuzė fjalen e urdhnit.

Me rrahė burri gruen, nuk bie nė faj kah kanuja, e as prindja s’mund t’a kerkojn tė rrahmen.

Pak tė duken kėto?

Gjaku i grues s’bahet krahas me gjak tė burrit; pra, tepricen e gjakut tė burrit do t’a perligjin prindja e grues.
    Sikurse janė nė detyrė prindja me dhanė arsye per ēdo punė tė ligė qi tė bajė nė derė tė burrit a kuejdo bija e tyne, ashtu ēmimin e gjakut tė saj.

Nuk kanė marrė pjesė nė ato kuvendime, u tha mjaft qartė. Nana osht tjetėr fis e djali tjetėr fis.

Psh unė jam shkrel, e nana jem osht hot, atėherė nana jem smund tė falė gjakun tem, as daja jem smund tė fal gjakun tem.

Po e qartė, po as nė fis tė vet ajo nuk ka pas tė drejtėn e fjalės:

Vajza, edhe nė mos pasėt prindt, ajo s’ka tager me mendue per Martes tė vet, tagri asht nė dorė tė vllazenve a tė kusherijve.
    Vajza s‘ka tager:
    a) me zgjedhė fatin e vet; do tė shkojė per ate, per tė cilin t’a fejojn;
    b) m’u perzie nė shkuesi as nė fejesė;
    c) as nė kėpucė as nė petka.

Kanuni e pėrcakton qartė kush janė pjesmarrėsit e kuvendimeve, aty nuk bėjnė pjesė gratė,
    nuk ka tė drejtė gruaja tė pėrzihet nė AZGJĖ. Nuk ia lejon kanuni.

Ti o maksut hokubeti, ēa ke kundėr nėse tė ofendojmė ty. Mos qenke femėr ti??

O Zot i Madh,
    o more njeri, unė kur them tė ka humb rruga nė oborr ti idhnohesh.
    Po kush ėshtė Maksut Hokubeti more?
    Po a nuk e sheh emrin SAFA, sipas tė gjitha rregullave mė tė thjeshta gramatikore, qė i dinė edhe fėmijėt e klasės sė parė, tregon se ėshtė emėr i gjinisė femrore. Unė femėr jam ,o ti...

Pastaj e kemi pasur edhe mė herėt kėtė muabet me ty. dhe edhe atėherė tė spjegova njėmijė e njėqind herė se femrė jam, po kjo ėshtė edhe njė tregues i qartė se ti lexon vetėm vetveten...

A e sheh nivelin e kuptueshmėrisė tėnde, OOOOOOOO IIIIII SHKREEETTĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ

A e sheh sa budallė je??????????? Po bahet fjalė pėr BESTYTNI - SUPERSTITION !!!!!!!!!!!!!!

A nuk e ke vėrejtė???

Kjo qetra s'ia vlen tė komentohet.

.[/QUOTE]

Faqja 7 prej 44 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •