Endless,
Nga 20 postime qe te kam lexuar ty, 18 me kane dale postime idiote. A mos duhet te them nga kendej se ti je nje idiot?
Per keta cunat e Kanunit : o trima, lereni kanunin aty ku eshte, se sot Shqiperia ka nje kod penal. Nqs jeni historiane, atehere bukuri. Na sillni ketu ndonje studim mbi kanunin dhe kenaqemi duke e lexuar. Nqs jeni thjesht te ngazellyer nga nje varg Kanuni, atehere them se po ia keputni si per pasneser.
Zeushka ........nga 1-shi deri tek 10-ta , me jep nje numer sesa injorant je ti?
Ore pizevenk , ti shkul ato mystaqet une mer, fmi i keq .
Nuk eshte trimeri me shajt ne forum se ashtu njollos emrin e pjesetareve te familjes , nqs je geg i ndershem sic po na pretendon ti..... po shave te shajne i thone asaj fjale.......burri nuk shan mer burracak.
Jo. Perton t'i shkoqisesh keto shenja?Percarje?
Kjo teme eshte absurde nga vete natyra e saj.A nuk i dallon dot ti shenjat e narsicizmit idiotik?
Pertoj , bile shume .
next time, mbase .
naten e mire .
Une per vete nese lexoja postimet e ndonjerit dhe nga 20 postime te tij 18 me dilnin budalliqe, ne ate konkluzion do dilja; d.m.th qe ai eshte idiot. Po ce do se s'jam aq rrot k... sa te humbas kohe duke i lexuar 20 postime nje idioti se .![]()
Kot te pyes, pse mendon se une jam idiot plak? Ose me sakte, pse te jane dukur ato 18 postimet e mia idiote?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 20-08-2009 mė 03:33
Without deviation from the norm, progress is not possible
Jo, jo, ti the se gruaja shqiptare ėshtė bagėti. E unė po tė kėrkoj nenin dhe paragrafin nė kanun ku thuhet se gruaja shqiptare na qenka bagėti. E ta them edhe njė herė:Kjo ėshtė pjesa pėr ēka unė shpreha mendimin tim rreth tė metave tė Kanunit, dhe normalisht qė nuk e mohova dhe as e mohoj se ai ėshtė vlerė si ne pėr komb, dhe ėshtė bėrė fjalė pėr shekullin e pesmbėdhjetė,
nuk e kuptoj mėnyrėn tuaj tė tė shprehurit,
Si mund tė jetė kafshė, ajo qė nuk prekej me dorė, kur meshkujt derdhnin gjakun lumė???
Nuk kanė marrė pjesė nė ato kuvendime, u tha mjaft qartė. Nana osht tjetėr fis e djali tjetėr fis.fjala ishte pėr atė pse femrat nuk kanė marrė pjesė nė ato kuvendime,
Psh unė jam shkrel, e nana jem osht hot, atėherė nana jem smund tė falė gjakun tem, as daja jem smund tė fal gjakun tem.
Ti o maksut hokubeti, ēa ke kundėr nėse tė ofendojmė ty. Mos qenke femėr ti??se keni problem tė ofendoni ne bisedat tuaja sidomos kur bėhet fjalė pėr femrat.
A e sheh nivelin e kuptueshmėrisė tėnde, OOOOOOOO IIIIII SHKREEETTĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖZija per tė dekun tė shpis (per burrnim, por jo per gra.) do tė mbahet nji vjetė.
1255. Nė drekė do tė gatuej bukė grueja e vźjė.
1256. Grueja me burrė nuk młnd tė gatuej nė drekė, as me qitė ujė duervet, as me qitė raki e as bukė me thye.
§.1257. Po ju desht grues me burrė tė gjall me gatue nė drekė, nė darsem nuk młnd tė gatuej.
§.1258. Grueja e vźjė nuk młnd tė gat¬uej nė darsem, as nuk młnd tė qesė ujė duervet, as raki, as me thye bukė, as me veshė e me iu afrue nuses.
A e sheh sa budallė je??????????? Po bahet fjalė pėr BESTYTNI - SUPERSTITION !!!!!!!!!!!!!!
A nuk e ke vėrejtė???
Nenet qė ke sjellė ti, 90% nuk kanė tė bajnė me atė qė ke thėnė.
NDAJI EDHE NJĖHERĖ VETĖM ATO QĖ KANĖ LIDHJE ME ATĖ QĖ THE.
=Testim;2374005]Jo, jo, ti the se gruaja shqiptare ėshtė bagėti. E unė po tė kėrkoj nenin dhe paragrafin nė kanun ku thuhet se gruaja shqiptare na qenka bagėti. E ta them edhe njė herė:
Ēmimi, qi nepej per varza a gra, tash 50 vjetė e andej, perbahej prej 50, 100, 200 mije 400 groshėsh.
Ēmimi i kanus sė vonė perbahet prej 1500 groshve, aq sa ban gjaku i grues.
Gruaja ėshtė shitur dhe blerė tamam si njė kafshė...
Grueja shqyptare farė trashigimit s’ka te prindja, as mė plang, as nė shpi, - kanuja e xen gruen si nji tepricė nė shpi.
Edhe kafshėt kanė pasur tė njejtin status,
janė mbajtur sa janė mbajtur, kur s'janė dashur mė, janė shitur, dhe askush nuk u ėshtė pėrgjegjur pėr kėtė.
Si mund tė jetė kafshė, ajo qė nuk prekej me dorė, kur meshkujt derdhnin gjakun lumė???
Po nuk prekej me dorė se nuk lan gjak,
gjaku i saj nuk vlen aspak,
ajo nuk vlen si njeri, nuk krahasohet gjaku i saj me gjakun e burrit,
jeton apo s'jeton gruaja, punė e madhe:
dhe nuk ėshtė e vėrtetė se aspak nuk prekej me dorė dhe se ka jetuar njė jetė tė mbrojtur dhe pa frikė:
b) b) me rrahė e me lidhė gruen e vet, kłr tė mbrrījė me i a perbuzė fjalen e urdhnit.
Me rrahė burri gruen, nuk bie nė faj kah kanuja, e as prindja s’mund t’a kerkojn tė rrahmen.
Pak tė duken kėto?
– Gjaku i grues s’bahet krahas me gjak tė burrit; pra, tepricen e gjakut tė burrit do t’a perligjin prindja e grues.
Sikurse janė nė detyrė prindja me dhanė arsye per ēdo punė tė ligė qi tė bajė nė derė tė burrit a kuejdo bija e tyne, ashtu ēmimin e gjakut tė saj.
Nuk kanė marrė pjesė nė ato kuvendime, u tha mjaft qartė. Nana osht tjetėr fis e djali tjetėr fis.
Psh unė jam shkrel, e nana jem osht hot, atėherė nana jem smund tė falė gjakun tem, as daja jem smund tė fal gjakun tem.
Po e qartė, po as nė fis tė vet ajo nuk ka pas tė drejtėn e fjalės:
Vajza, edhe nė mos pasėt prindt, ajo s’ka tager me mendue per Martes tė vet, tagri asht nė dorė tė vllazenve a tė kusherijve.
Vajza s‘ka tager:
a) me zgjedhė fatin e vet; do tė shkojė per ate, per tė cilin t’a fejojn;
b) m’u perzie nė shkuesi as nė fejesė;
c) as nė kėpucė as nė petka.
Kanuni e pėrcakton qartė kush janė pjesmarrėsit e kuvendimeve, aty nuk bėjnė pjesė gratė,
nuk ka tė drejtė gruaja tė pėrzihet nė AZGJĖ. Nuk ia lejon kanuni.
Ti o maksut hokubeti, ēa ke kundėr nėse tė ofendojmė ty. Mos qenke femėr ti??
O Zot i Madh,
o more njeri, unė kur them tė ka humb rruga nė oborr ti idhnohesh.
Po kush ėshtė Maksut Hokubeti more?
Po a nuk e sheh emrin SAFA, sipas tė gjitha rregullave mė tė thjeshta gramatikore, qė i dinė edhe fėmijėt e klasės sė parė, tregon se ėshtė emėr i gjinisė femrore. Unė femėr jam ,o ti...
Pastaj e kemi pasur edhe mė herėt kėtė muabet me ty. dhe edhe atėherė tė spjegova njėmijė e njėqind herė se femrė jam, po kjo ėshtė edhe njė tregues i qartė se ti lexon vetėm vetveten...
A e sheh nivelin e kuptueshmėrisė tėnde, OOOOOOOO IIIIII SHKREEETTĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ
A e sheh sa budallė je??????????? Po bahet fjalė pėr BESTYTNI - SUPERSTITION !!!!!!!!!!!!!!
A nuk e ke vėrejtė???
Kjo qetra s'ia vlen tė komentohet.
.[/QUOTE]
Krijoni Kontakt