Close
Faqja 33 prej 44 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 433
    i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Infinity po me vjen mire qe nuk jam vetem, qe po dalloj dicka te tille. Flm qe i ve ne dukje ketij problemet qe ka me diturine e kufizuar...
    hahaha je ka bo sikur muti i thate qe i tha ***** te njome....ik se osht ka te vjen era...ti me kte infinitin....

Homza,kur na vjen miku ne shpi(kjo tem asht e jona)munohena mos me i ra kres fort,,,,biles i lshojm edhe vendin e nderit!

respekte!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    hahaha je ka bo sikur muti i thate qe i tha ***** te njome....ik se osht ka te vjen era...ti me kte infinitin....

Shhhhhttttt se mesa po shikoj te mbeti ky qe po thua ne fytyre..... Keshtu eshte kur mburresh shume.

Sikur edhe nje fije gjaku Labi te kishe nuk do e kishe bere ate gjoks aq grope.....hahhahahhahahhahah
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga OROSHI Lexo Postimin
    Homza,kur na vjen miku ne shpi(kjo tem asht e jona)munohena mos me i ra kres fort,,,,biles i lshojm edhe vendin e nderit!

respekte!
    smund ti duroj tipat injorant si Aulona mor shoki...se krejt te pa sojshem nuk jena jo.

Na bej nje nder te gjitheve dhe mos shkruaj me ne kete teme sepse e tregove qarte qe ti jashte malesise se Tropojes, je nje 0. Po si nuk dine shqiptaret per Rrapo Hekalin mor debil, apo i ngaterron te gjithe me injorancen tende. Ben mire te mos shkruash nick-un tim se me vjen ndot kur imagjinoj qe po e ul veten te flas me nje si ty. Dhe sa per djeni, ben mire qe mos te permendesh as trimat e veriut sepse thjesht ju ul vlerat qe kur nje si puna jote u shkruan emrat.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Shhhhhttttt se mesa po shikoj te mbeti ky qe po thua ne fytyre..... Keshtu eshte kur mburresh shume.

Sikur edhe nje fije gjaku Labi te kishe nuk do e kishe bere ate gjoks aq grope.....hahhahahhahahhahah
    une flas per treven nder me fisniket ne Shqiperi, Tropojen legjendare,...labet e dime gjith si jane labet.

une te bona nje krahasim midis teje dhe ati infinitit,,,ste pelqeu ehh? bojme dhe tjere.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Na bej nje nder te gjitheve dhe mos shkruaj me ne kete teme sepse e tregove qarte qe ti jashte malesise se Tropojes, je nje 0. Po si nuk dine shqiptaret per Rrapo Hekalin mor debil, apo i ngaterron te gjithe me injorancen tende. Ben mire te mos shkruash nick-un tim se me vjen ndot kur imagjinoj qe po e ul veten te flas me nje si ty. Dhe sa per djeni, ben mire qe mos te permendesh as trimat e veriut sepse thjesht ju ul vlerat qe kur nje si puna jote u shkruan emrat.
    o budall i pa toke dhe pa dhe...me thuaj zonen nga je mor drru stomi....pse sflet me vendlindje ktu...po vini e flisni me kode ++ 355....

njerez fekale si puna jote une paguj taksen komunale qe ti pastrojne.

o budall i pa toke dhe pa dhe...me thuaj zonen nga je mor drru stomi....pse sflet me vendlindje ktu...po vini e flisni me kode ++ 355....

njerez fekale si puna jote une paguj taksen komunale qe ti pastrojne.
    Mos do te thuash qe je ti ai qe pastron fekale? Por une ty mor injorant nuk te merrja as per te pastruar nevojtoret e qytetit se mund t'i ndytesh me teper. Qepe te thashe dhe boll ndyte cdo teme me injorancen tende te pashtershme.

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

une flas per treven nder me fisniket ne Shqiperi, Tropojen legjendare,...labet e dime gjith si jane labet.

une te bona nje krahasim midis teje dhe ati infinitit,,,ste pelqeu ehh? bojme dhe tjere.

Ca di ti, nuk di asnjgje! Nuk ta shau njeri Tropojen, je ti ai qe po shan te tjeret, nga padituria qe ke. Ca karahsimi, tani te tere per ty po dalin budall, vetem ty te kemi te zgjuar. Shyqyr per ty se do kishim humbur te gjithe si Shqiptar. Ta pacim borxh o Homze Tropojani per diturine qe po na jep, pa ty do kishin vdekur te gjithe.....

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    smund ti duroj tipat injorant si Aulona mor shoki...se krejt te pa sojshem nuk jena jo.
    LMAOOO kush eshte injorant, une qe te pergjigjem per ata heronj qe thua ti, apo ti qe nuk di asnje nga ata qe i njef edhe bota..hahhahaha

Faqja 33 prej 44 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •