Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Mua nuk mė intereson asgjė nė kėtė mes, thjesht mė erdhi shumė inat qė paska kėrku 'azil politik'. Shqipėria ėshtė ē'ėshtė, po s'ėshtė kurrė vend nga mund tė gjesh shkaqe apo arsye pėr tė kėrku azil politik nė ndonjė vend tjetėr.

Pėr kėtė arsye, uroj me gjithė zemėr qė ta kthejnė nė Shqipėri.
    Shiko, une as nuk e njoh dhe as me intereson, por po flas per faktin se kur lexova qe ka kerkuar azil politik, thjesht po mendoja se per cfare arsye. Zakonisht ose me sakte 99% te hereve, cunat shqiptar nxirrnin si arsye luften PD-PS, deri sa u mesuan dhe gjyqtaret dhe s'po ja jepnin me asnjerit. Ne rastin e nje nene me nje femije te vogel, mbi c'baze kerkoi ajo azil politik?!

Gjithsesi eshte problem i tyre dhe uroj qe t'ja dalin mbane.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    shiko kur te dali neser ajo duke veshur rroba me flamurin amerikan te qendisur ne to. bile edhe underwear-at me flamurin amerikan .

per dynja , njeriu e shet shpirtin.....shpresoj ta marri ate qe kerkon.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Me ate lekure qe paska e ka shume te veshtire te ia arrije qellimit ,ishalla ia del.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Nqs eshte kthyer nga apelimi pergjigja per depertim edhe Obama e ka te zorshme mbajtjen e Hertes ne ShBA.Good luck .Iku koha e genjeshtrave ku ne shqiperi te vrasin ,presin komunistet .Nuk hane me buk keto gjera dhe keta e kane kuptuar por s'kane c'far te beje .

Biles ,biles me sa kam degjuar te gjithe ata qe kane depertime dhe rrine te fshehur i vene neper shtepija i marrin dhe i fusin ne burg pastaj i kthejne per ne shqiperi .Me sa me thane ka hyre ne fuqi ligji qe nuk mund te marresh dot patent apo ta rinovosh ate pa pasur nr pune .Keshtu qe ............??!!!! Veshtire shume per ata qe jane pa documenta .Do zoti ben ndonje leshim Obama .......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Nuk do ja deshiroja asnje njeriu te njejten gje dhe me vjen keq per kete vajzen....
    Keq eshte por ameriken ligjet e mbajne gjalle.
    Dyndje e madhe nga e gjithe bota keto kohe per ne Usa.Para se te bini kullat ishte e lehte per dekumentat dhe nuk te ngacmoni i kishe apo jo, tani nqs te thot ik ,ik se dhe ne vrim te miut te gjejne .Ka dhe nga ata qe fshihen por te rrish gjithe jeten me frike kjo per mua nuk eshte e arsyeshme .

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Kjo vajze si shume te tjere do ta kete shume te veshtire per te mos thene te pamundur te qendroje ne U.S nese ka mare deportimin.
    Na pelqen apo s'na pelqen ne ketu sistemet jane te ndare dhe pasi ke hyre ne sistemin e drejtesise vetem Gjykata mund ta ndryshoje ate vendim askush tjeter, jo se nuk mund te dale dikush per ate vajze por ka ketu me shume se 10 milion njerez qe kane perafersisht te njejten kerkese.

Sa per Azilin politik, funksionon pasi jam vete nje deshmitar. Duhet te ekzagjerosh, te tregosh historite e te tjereve sikur te kane ndodhur ty por nuk eshte aq absurde, kete vit ishin zgjedhjet dhe mjaft veta u vrane, u rrahen, etj.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Nuk do ja deshiroja asnje njeriu te njejten gje dhe me vjen keq per kete vajzen....
    ballkanweb
    vetem me kete deklarate sikur na e prishi pak megjithate hallall po iu realizua deshira

http://www.youtube.com/watch?v=kMU_DZofuWQ&hl=it
    Hmmmmm...nuk e di se cfare ka dashur te realizoj me kete video, megjithate mund te bente shume me teper se aq. Ato qe ka shprehur ajo nuk jane asgje e vecante, thjesht duket si nje femije qe e kane vene perpara kameres dhe i thone "Ec fol per veten tani". S'ka bere ndonje Speech class kjo e shkreta?!

Gjithsesi ka te drejte,nuk mund te thote qe ndjehet shqiptare dhe kerkon letra amerikane,,pak kondradiktore kjo pune!
    Te gjithe ja kemi ba kshu,pasi kemi marr letrat papritur jemi ndjere 100% shqiptar :-)))
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Citim Postuar mė parė nga OROSHI Lexo Postimin
    Gjithsesi ka te drejte,nuk mund te thote qe ndjehet shqiptare dhe kerkon letra amerikane,,pak kondradiktore kjo pune!
    Te gjithe ja kemi ba kshu,pasi kemi marr letrat papritur jemi ndjere 100% shqiptar :-)))
    Nuk eshte puna te thote se ndjehet pak me teper apo me pak shqiptare, por e kam fjalen per tonin e kesaj video-je. Nqs ajo donte te bente nje statement, duhej qe nga veshja, tonacioni i zerit, shikimi, permbajtja, etj. te ishte ne lartesine e duhur. Amerikanet nuk jane budallenj qe te besojne fjalet e saj qe Amerika per mua eshte vendi im se kam 8 vjet ketu, kur kane te tjere qe kane nga 20 vjet dhe akoma rrine te fshehur.

Nuk e di, ndoshta prisja une dicka me teper se te vesh nje video ne you-tube nuk eshte pak.

Tani,cfar do thoshte e shkreta,cfaredo te thoshte nuk do pinte uje!
    Une nuk i di menyrat e marrjes se letrave ne Amerike,por shpresoj qeolitika amerikane te mos jete bllokuese per rracen e bardhe,po po per rracen e bardhe!
    Duhet te shikohet icike edhe pro-amerikanizmi i shqiptareve!
    Perderisa amerika po mbytet nga latinet dhe zezaket,mendoj qe rraca shqiptare duhet te kete njefare prioriteti ne syte e politikaneve bardhoshe amerikane!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •