kjo faqe me pelqeu shume, te tregon si mund te presesh floket per te arritur prerjen qe do.
http://www.italianhairfashion.com/
kjo faqe me pelqeu shume, te tregon si mund te presesh floket per te arritur prerjen qe do.
http://www.italianhairfashion.com/
Marsi, teme e bukur ( si gjith temat e tua sigurisht )
hairstylist-i im provoi iher kete modelin e mesit ke floket e mi, me exactly keto bangs. O zot nuk i duroja dot fare balluket. ndoshta ngaqe nuk jam mesuar te mbaj bangs, i don't know, i went to change it the very next week lol. Modeli im i tanishem ngjan me kete gocen e mesit, por pa bangs sigurisht dhe me me shum layers floket, gjithashtu edhe me tendenca te kuqe, jo kaq te zeza
Posti #40...foto#2 - model shuuume i bukur. Me pelqen...Sa elegaaant.![]()
Posti#41 - Foto-ja #3 kapje flokesh e shkujdesur...duhet konsideruar gjithashtu...
Kurse Posti#42 foto #1 eshte pak a shume si i kam prere floket tani(ndryshon vetem ngjyra)...
Foto te bukura.
Ndryshuar për herë të fundit nga green : 22-06-2005 më 14:47 Arsyeja: gabime nga nxitimi...
shum te bukra ato te jargaxhies
ktu jan disa
o-le-le firma
per flok mesatar
o-le-le firma
per flok te shkurtra
o-le-le firma
ene un per zotin si duroj dot bangsPostuar më parë nga korcaprincess
biles menoj se floket e gjata duken mo bukur pa baluke
vet skom maj as i her baluke.
kom shum qef ti pres i her shkurt fare,,,po s'guxoj
o-le-le firma
Posti 42/1 it's my style.
Disa vazhdojne te perserisin pic-t e njona tjres![]()
Live your beliefs and you can turn the world around.
I like it, too.Postuar më parë nga Eraaa
I mbani mend si i benin floket me "bukle" njehere e nje kohe? Lol. Kjo fotoja ishte cilesuar si "one of the 7 coolest hair trends in history." I'd shoot myself before I looked anything like that.![]()
If I Only Could....
une aq shume i hap kataloget sa parukieres i vje rradha e appointmentit tjeter dhe akoma ska fillu me mu, dhe sikur kam floke me kile, lol, por me pelqejne ndryshimet...
postimi i 10 eshte modeli im i flokeve per tani.....sikur me pelqen kur ja shoh te tjereve....
Enya-Adiemus
Krijoni Kontakt