Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 27-03-2009 më 14:09
Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..
Mua me pelqejne njesoj si i kam![]()
La vita è bella...
Flokët e kapura topuz krijojnë përshtypjen e femrave që do të shkojnë për një pasdite çaji. Flokët e kapura topuz lart janë shumë seksi, por edhe vajzërore.
Vetëm kini parasysh: krehja nuk duhet të jetë perfekte.
Parë te: Derek Lam, Michael Kors, Peter Som, Roberto Cavalli, Thakoon.
Si të veproni: Përdorni një shampo të thatë për të krijuar sa më shumë volum, këshillon estetistja. Flokët duhet të jenë si të palarë, sepse ato janë më të përshtatshme për këtë lloj krehjeje.
Spërkatini flokët me një locion që rrit volumin, thajini duke shpupuritur rrënjët me një krehër me majë. Kjo ndihmon për t’i fryrë sa më shumë, para se t’i kapni topuz.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Në këtë temë do të gjeni modele të ndryshme stilimesh, për tu frymëzuar pse jo, në modele për flokët tuaj, për okazione të veçanta.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ja disa modele flokesh .![]()
Feelings change - memories don't.
Te tjera modele per floke mesatar.
Stilime të veçanta flokësh -1
Stilime të veçanta flokësh -2
Stilime të veçanta flokësh -3
jo keq dhe kjo
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Stilime të veçanta flokësh -4
Krijoni Kontakt