Close

Rezultati i Sondazhit: Sikur Kombetarja te mbante mbishkrimin Iliria???

Votues
31. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

20 64.52%
  • JO

11 35.48%
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga necky Lexo Postimin
    A mendoni se eshte koha qe edhe kombetarja shqiptare te baje mbishkrimin zyrtare Iliria siq vepron psh Greqia me Helenas ?
    Cfare mendoni per kete ide ?
    Ke te drejte, nese edhe grekerit e kan ripertrir emrin e vjeter tek kombtarja athere do ishte mire qe edhe ekipi shqiptar te ndrroje, me nje fjale te perparoje, shpresoj se do iu çlirohen kembet e do japin gola me shume e nese shkojne keshtu si sot pa rezultate dhe ashtu si ne dasem, hajt fitum s'fitum.. me mire mos te marrin fare emrin ILIRIA se na nxijne edhe kete emer..;
    Pra ne mendoj se duhet pritur edhe nja dy dekada per te ardhur nje skuader e re dhe e sukseshme e atehere ajo do mbaje pishtarin Ilirian drejte fitores...keta sot me mire mos ta shpenzojne edhe kete emer, pra ILIRIA ti mbetet gjenerates se re, mos ta shpenzoj sot pa nevoj kur shifet se ska rezulltate as ne terren..;se emri nuk te jap fitore por kembet e shpejta dhe teknika e futbollit, e keto ende si kemi ne, rrimi ashtu si jemi...
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    me mire mos te marrin fare emrin ILIRIA se na nxijne edhe kete emer..;
    .
    Ore nuk i nxihet emri apo flamuri nje shteti sepse ekipi qe e perfaqeson kete kete shtet, humbet ne futboll.
    Futbolli eshte sport, eshte nje art, ku njeri fiton, njeri humbet. Gjithnje nje ekip do jete me mire s'e nje tjeter.
    Nuk eshte lufte futbolli, por art.

Vetem Greqia e ben kete gje, asnje kombetare tjeter ne rruzullin toksor nuk e bene kete gje. Nuk ka lidhje fare kjo qe kombetarja te shkruaj ne logo ILIRIA. Jo po ti nderrojm emrin dhe Shqiperis ne ? T'a quajm perseri Iliria !

S'e ben dicka greqia, nuk ka pse t'a bej dhe Shqiperia.

Une them qe jam SHQIPTAR, nuk them jam Iliria-n ! Madje dhe ju te gjithe keshtu e quani veten : SHQIPETAR.
    Ndryshuar për herë të fundit nga AIRON^BOY : 18-08-2009 më 08:43
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin

Ore nuk i nxihet emri apo flamuri nje shteti sepse ekipi qe e perfaqeson kete kete shtet, humbet ne futboll.

Nuk eshte lufte futbolli, por art.

S'e ben dicka greqia, nuk ka pse t'a bej dhe Shqiperia.

Une them qe jam SHQIPTAR, nuk them jam Iliria-n ! Madje dhe ju te gjithe keshtu e quani veten : SHQIPETAR.
    Nuke thash se na bejne hor, desha te theme se njehere jemi te fundit, asnje kampionat nuk morem pjes..;ketu eshte problemi..;ndoshta jemi keqekuptuar.
    E thash edhe me siper se emri nuk te jep fuqi as teknik futbolli ne kembe por duhet njohur kete teknik e jo te shkojmi aty me emrin iliria me shpres se do fitojmi..;jo jo...
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Duke lexuar disa nga mendimet e antarve pash se disa nuk kane fare njohuri me rendesine qe do kishte kjo gje si do qe te jete mbetet te dikutohet ende kjo teme ??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Do them se do ishte me mir se te vendosim emrin Ilria se do persaqsonte me gjesisht gjith fiset ilire.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Albania është më e përshtatshme.
    Sui generis

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Shum ide e mir

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Albania është më e përshtatshme.
    Me kushte qe te korrin suksese, sporti eshte dicipline, por duhet dashur permes tij edhe Atdheun, nese lojtaret kane ndjenja patriotioke ata duhet te jene edhe lojtar te mirë, sido te jete emri i kombtares Albania apo Iliria ata lojtare duhet ta dijne se i tere populli i ka syt ne ta dhe kerkon fitore e jo gjithemon humbje...

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Citim Postuar më parë nga necky Lexo Postimin
    A mendoni se eshte koha qe edhe kombetarja shqiptare te baje mbishkrimin zyrtare Iliria siq vepron psh Greqia me Helenas ?
    Cfare mendoni per kete ide ?

Unë personalisht nuk shoh asnjë gjë të keqe po ta ketë emrin ILIRI përkundrazi do të jetë shumë më bukukr dhe më domethënëse.
    Kjo me të vërtetë do të përligjëte banderolën e ULTRASVA KUQ E ZI që shkruan
    "NJË KOMB NJË KOMBËTARE"
    Ide e mire do Zoti gjen mbështetje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2009
    Postime
    114
    Pse Shoku ste pelqen SHQIPERIA

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •