Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    40

Shkup, 'Komitët', sulmojnë shqiptarët

Dhjetra shqiptarë të lënduar dhe disa vetura të dëmtuara. Ky është bilansi që të dielën tifozët e quajtur 'Komiti' shkaktuan në lagjen Nerez të Shkupit.

Gjithçka ka nisur rreth orës 15;00 kur tifozët maqedonas kanë filluar të gjuajnë me gurë dhe sende tjera, drejt qytetarëve shqiptarë të Nerezit. Sipas pohimeve të banorëve, vandalët maqedonas kanë hyrë nëpër oborret e shtëpive shqiptare dhe fizikisht i kanë sulmuar. Banorët e Nerezit, thonë se policia ka qenë prezente kur ka ndodhur ngjarja por nuk ka ndërmarr masa t'i pengojë huliganët që kanë rrezikuar jetën e qytetarëve. Policia ka konfirmuar se vandalët që kanë shkaktuar këtë incident janë tifozët e klubit fudbolistik "Vardar" të quajtur "komiti". MPB-ja bënë të ditur se janë marr masat për zbardhjen e rastit me ç'rast dhjetëra persona janë thirur në biseda informative.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    40
    gjak i flliqur jan kto sllavet sulmojn gra e fmi

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Duke marrë parasysh që jemi shqiptarë dhe nuk na dëshiron askush qoftë dhe fqinj yni duhet pranuar se kjo është gjë e thjeshtë pasiqë me këto gjëra jemi mësuar tanimë.

Le të shpresojmë që të mos ketë lëndime më të mëdha e më të rrezikshme ndërsa për të dramatizuar qështjen nuk është nevoja e dini pse ... ?! ... Sepse vetë KryeMinistri nuk lodhet për këtë gjë, do të thotë për të "Paditurin Sundues" kjo është gjë e thjeshtë.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po shqiptaret akoma nuk u mbushen mend qe me sllavin duhet te kacafytesh fyt per fyt.
    Qdo shqipetar ne maqedoni duhet me qdo kusht te pakten ta ket nje kallash dhe 5 karikatore dhe ta mbrojn vehten.
    Nese mendoin qe shteti i maqedonis do ti mbroin shqiptaret ndonjeher ateher jan mashtru keq,as shqiptarve qe jan ne pushtet nuk duhet besu sepse ata nuk e prishin rahatin e tyre per tu marr me problemet e shqiptarve.
    Men per tjera her,dhe jam i bindur qe keto skena do perseriten prap sepse kjo eshte plarforma sllave kunder shqiptarve,e shqiptaret te vriten ne mes veti.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po shqiptaret akoma nuk u mbushen mend qe me sllavin duhet te kacafytesh fyt per fyt.
    Qdo shqipetar ne maqedoni duhet me qdo kusht te pakten ta ket nje kallash dhe 5 karikatore dhe ta mbrojn vehten.
    Nese mendoin qe shteti i maqedonis do ti mbroin shqiptaret ndonjeher ateher jan mashtru keq,as shqiptarve qe jan ne pushtet nuk duhet besu sepse ata nuk e prishin rahatin e tyre per tu marr me problemet e shqiptarve.
    Men per tjera her,dhe jam i bindur qe keto skena do perseriten prap sepse kjo eshte plarforma sllave kunder shqiptarve,e shqiptaret te vriten ne mes veti.
    I ke ne Shqiperi.
    Per restin nuk e di.

Maqedonasit kruhen kot,se ne i hame te gjalle!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Nese nuk je i njoftuar shoku , ska dal bir Sllavi ne Shkup qe ka sulmuar Shqiptare e eshte ne jete . si pas luftes , ashtu edhe ne kohen e luftes !
    Edhe ketij KOMITI qe fshihet pas perdes ja ndien zerin , mu kete jave luajne me nje klub Fudbolistik Shqiptare ne Shkup , po de e shofim a kane byth te jene prezente .
    Sulmon gra e femij , por me burreri skam takuar akoma asij lloj sllavi ne Shkup qe ka K..e Shqiptari .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Iliri. : 20-08-2009 më 22:55 Arsyeja: ..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •