Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237

Cfare do kishe bere Ti, po te te kishin bere salI ??

Ju pershendes dhe marr guximin te hap nje Teme politike.

Sapo jam kthyer nga pushimet ne Shqiperi. Pak dhe padeshire, por megjithate do apo sdo, ne Shqiperi gjithmone kontaktohesh me politiken.

Pyetja ime : Nese Ti do viheshe ne krye te vendit tone, cfare do ndryshoje ??
    Cfare do beje ndryshe nga tradheta.. (uups me fal) qeveritar ... epo bela, Baballaret e Kombit tone e kam fjalen.
    Cfare do rikonfirmoje, nese mbeshtet cka ata kane bere prej 1990 e deri me sot ??

NENVIZOJ !! se kjo Teme ska te beje me ngjyrat Politike !!! por me vlerat Kombetare. Pra edhe komentet sduhet te kene te bejne me individe te vecante dhe as me ngjyra partiake - Ju faleminderit per mirekuptimin.

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Mire pra, po e jap vete nje pergjigje ....

Ne perendim, cdo qytetar ne fund te vitit deklaron te ardhurat qe ka bere per ate vit !! Ne kete menyre, Shteti (Ministria e Financave) di te sakte se a e ka te vetin, te rregullt apo te parregullt Touareg-un Aqifi i Llanes ... dhe nese Aqifi nuk e ka deklaruar, ata bejne nje kerkim te vogel, e fusin Qifin ne kanale te tjera dhe i marrin edhe bre.. para se ta fusin te shtate penxheret per veprimtari te paligjshme ...

Po a do e beja une kete po te me benin Sali ???? Se te ve thesin perpara Ay Tjatri e hajde bej moral pastaj po deshe ... Eshte thes ore Babam, jo traste, po thes ...

Po a do ngelej me njeri me Touareg ne Shqiperi (pervec Qeveritareve dhe Politikaneve te larte ... se ata e meritojne dhe e kane me djerse Touareg-un ... lodhen te shkretet, heqin shume per Kombin) ??

Hajde pra, si mendoni - a jane gjera qe behen keto ??

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Ju pershendes dhe marr guximin te hap nje Teme politike.

Sapo jam kthyer nga pushimet ne Shqiperi. Pak dhe padeshire, por megjithate do apo sdo, ne Shqiperi gjithmone kontaktohesh me politiken.

Pyetja ime : Nese Ti do viheshe ne krye te vendit tone, cfare do ndryshoje ??
    Cfare do beje ndryshe nga tradheta.. (uups me fal) qeveritar ... epo bela, Baballaret e Kombit tone e kam fjalen.
    Cfare do rikonfirmoje, nese mbeshtet cka ata kane bere prej 1990 e deri me sot ??

NENVIZOJ !! se kjo Teme ska te beje me ngjyrat Politike !!! por me vlerat Kombetare. Pra edhe komentet sduhet te kene te bejne me individe te vecante dhe as me ngjyra partiake - Ju faleminderit per mirekuptimin.
    Ketu ne shqiperi ndryshimet skan fund dhe besoj se sdo ken ndonjeher fund.

Shume kush ketu ne shqiperi mund te ket shansin te jet sali po problemi eshte a do ket ai mbeshtetjen e te gjithve per te ndryshuaar shqiperine?

Nuk duhet thjesht nje deshire per te ber gjith kete ndryshim duhet nje besim i madh tek te gjithe per te arritur ndryshimin e madh
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Mire pra, po e jap vete nje pergjigje ....

Ne perendim, cdo qytetar ne fund te vitit deklaron te ardhurat qe ka bere per ate vit !! Ne kete menyre, Shteti (Ministria e Financave) di te sakte se a e ka te vetin, te rregullt apo te parregullt Touareg-un Aqifi i Llanes ... dhe nese Aqifi nuk e ka deklaruar, ata bejne nje kerkim te vogel, e fusin Qifin ne kanale te tjera dhe i marrin edhe bre.. para se ta fusin te shtate penxheret per veprimtari te paligjshme ...

Po a do e beja une kete po te me benin Sali ???? Se te ve thesin perpara Ay Tjatri e hajde bej moral pastaj po deshe ... Eshte thes ore Babam, jo traste, po thes ...

Po a do ngelej me njeri me Touareg ne Shqiperi (pervec Qeveritareve dhe Politikaneve te larte ... se ata e meritojne dhe e kane me djerse Touareg-un ... lodhen te shkretet, heqin shume per Kombin) ??

Hajde pra, si mendoni - a jane gjera qe behen keto ??
    Behuni gati se dita po vjen per te dhene llogari.
    E para eshte pashaporta biometrike per te hecur me hap rreshtor pa dal as nje nga viza. he pra, para marsh nje-dy nje- dy nje- dy. prisni se eshte fillimi, kur te filloje vrapi do na dali shkuma, nga qe nuk jemi te mesuar me disipline.eh sa do kete nga ata qe do hedhin lotin si kokrra arres per keto dit te anarkis qe po kalojme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga oliver55 : 16-08-2009 mė 13:32
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga oliver55 Lexo Postimin
    Behuni gati se dita po vjen per te dhene llogari.
    E para eshte pashaporta biometrike per te hecur me hap rreshtor pa dal as nje nga viza. he pra, para marsh nje-dy nje- dy nje- dy. prisni se eshte fillimi, kur te filloje vrapi do na dali shkuma, nga qe nuk jemi te mesuar me disipline.eh sa do kete nga ata qe do hedhin lotin si kokrra arres per keto dit te anarkis qe po kalojme.
    Jo more Vella se nuk ka marifet qe nuk e zbulon dot Shqiptari.
    Pastaj, pse Pashaporta Biometrike do ndaloje Shqipon te fusi Porsche Cayenne per tu clodhur pak nga Ladat Sovjetike ... ???

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Jo more Vella se nuk ka marifet qe nuk e zbulon dot Shqiptari.
    Pastaj, pse Pashaporta Biometrike do ndaloje Shqipon te fusi Porsche Cayenne per tu clodhur pak nga Ladat Sovjetike ... ???
    Pervec se burgjeve te evropes nuk besoj se kemi zbuluar gje tjeter.
    Per kete nuk kam cte them jemi nder vendet e para.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •