Per studime kam ikur!!
Per nji jete me te mire ne nji vend me demokraci te konsoliduar kam qendruar.
Per studime kam ikur!!
Per nji jete me te mire ne nji vend me demokraci te konsoliduar kam qendruar.
Kthehuni ne Shqiperi ...
Shqiperia nuk eshte vetem sekreti i fundit ,por dhe MIREKULLIA e fundit
ps.Nejse per nja 1-2-3-4-5 dite apo jave apo muaj ja vlen te shkosh dhe ne ndonje vend tjeter por jo per me shume.
Thuaje tamam shqip Izadora: je i huaj ne vendin tend.Morem rruget e kurbetit per nje jete me te mire,nga nje sistem qe na beri Lej Fena.Sepse kush largohet me deshire nga strofulla e vet.Per vete asnjehere,sepse jam i huaj ne vendin tim.
E them me zemer te thyer,por kjo eshte e verteta(sipas mendimit tim).
Te pakten aty te prehemi,s'ka rendesi sa kushton metri katror.
Po na i cuan......
lg
Arsyet jane nga me te ndryshmet dhe kja mjaft te tilla se pse u larguam nga Shqiperia por kryesorja mendoj se eshte e ardhmja dhe realizimi i objektivave te cilat ne Shqiperi per te mos thene eshte e pamundur , eshte mjaft e veshtire te realizosh nje pjese te tyre
A man can learn only two ways , one by reading , and the other by association with smarter people.
njehere do vdesim, kshuqe me mire te shijojme jeten ne atdhe, kemi plazhe, male fusha kushri daja teze halla, jeta skalohet vetem, kurbet i zi eshte e i zi do mbetet. atdheu ku eshte balta ma e amel se mjalta.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Ca pyetje eshte kjo mo? Përse jeni larguar nga Shqipëria? Kur te gjith e dim pergjigjen![]()
Ika per te bere shkollen e larte, e bindur qe do kthehesha direkt sapo t'a mbaroja... por ndryshova mendja pasi cdo vere qe kthehesha e rrija 2 muaj merzitesha e acarohesha nga nervat nga niveli njerezve, nga interesi qe i ka pllakosur te gjithe, nga fakti qe po ngriheshin lart e me lart ca njerez qe s'dinin sa bejne 2+2 etj etj etj....
La vita non si spiega, si VIVE!
Nje plak i vjeter nga Bujanoci tha : Kush e ka pi supen e shteteve te perendimit nuk kthehet me ne atedhe.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Prej jetes se varfer ne shqiperi,dhe pse me erdhi mua dhe shokut te ngushte letra per ushtar,ikem bashk.
Por Shqipja ngelet vendi im ku me shum se kurr mendoj te restauroj nje jete te mire dhe atje ne te ardhmen,,pse jo ketu kemi mesuar shume e mund te ndihmojme ate vend,ka nevoje per ide te reja.
Jam gjetur mjaft mire ne Qershor ne cdo aspekt,do shkoj prap ne Tetor.cdo kursim do investoj atje.
Krijoni Kontakt