Kisha lind gabimisht atje. Lol
Kisha lind gabimisht atje. Lol
une kam qene vogel per te marre ate vendim vete, ika se iken familja, e te them te drejten i falenderoj per ate sakrifice qe kane bere, edhe pse e dua shqiperine e kenaqem kur shkoj, prape se prape nuk mund ta shikoj veten duke jetuar e punuar atje, cdo gje me duket ndryshe edhe paksa e veshtire per tu ambjentuar.
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
te njejtet arsye per te cilat nuk me kane lejuar te kthehem akoma sot...
shume njerez mbase mendojne qe eshte nje gabim ikja nga shqiperia dhe moskthimi. nga pikpamja e tyre dhe kane te drejte por dhe une nga pikpamja ime kam te drejte sepse njeriu vetem nje jete ka dhe kete jete duhet tja bejme vetes sa me te kendshme dhe nese nuk e kemi gjetur ne vendin ku kemi lindur eshte normale qe do e kerkojme diku tjeter dhe fakti qe akoma nuk jemi kthyer do te thote qe ajo qe ne duam nuk eshte atje.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Kuriozitet ...... dhe ngela kendej![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Studimet e nje te ardhme me te mire.
La vita è bella...
Nuk kishte asgje qe tu mbante lidh prandaj...
ju ishte zgjidh zinxhiri....
qafira....![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
xhuxhumaku cfare dmth Baz' El lol (jashte teme)?
La vita è bella...
Sepse Gjethe Shoqeria Ime U Largua Dhe Mendova Edhe Un Se Ishte Gjeja Me E Mire Te Veproja Si Ata...pa Ditur Dhe Pa Njohur Cdo Te Thote Emigrim!!
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
kjo eshte arsyeja me e forte ktu hahaha
nejse me cuditin kta qe thojne nuk do te kthehen me ne Shqiperi,,,njerzit e mi ktej ne Londer gjith jan me letra, gjith kan punu dhe kan bo nje lek goxha te mire, gjith jan me familje ktej.....ama asnje nga kta qe jan te moshes mbi 30 vjec nuk mendojne qe do kalojne gjate ne UK
une nuk jam 30 vjec per vete kam me pak, ama jam i rrethuar nga shum 30 vjecar te ktille.
kshuqe edhe pak na ka ngel nga shkolla, pak lek i kena bo, te punojme ne ndonje zyre per pak kohe....edh 100% do kthehem ne SHqiperi.
Krijoni Kontakt