Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    Te Nderuar: Homer, drague, derjansi, Tipiku, Daja-GONI, mesia4ever, pendex, Uarda-1, vjollca20, ILMGAP me vjen mir qe ende ka shqipetar aq te menqur dhe sikurisht do vie koha kur do te shperbleheni per kete dituri qe keni.

Bota ne te cilen jetojme eshte vetem nje sprove.
    Pas vdekjes ne kete Bote na pret nje Jete shume me e mire se kjo ne boten tjeter
    te cilen na cakton All-llahu.

All-llahu njerzit si ju sikurishte qe do i shperblej dhe ai vend eshte mjafte luksoz bile bile aq luksoz sa qe nuk e di a e meritoni.

Une shfletova nje liber dhe mesova disa nga kushtet qe do i keni ne boten tjeter te cilat do jua tregoj ne vijim, vetem ta dini qe jua kam zili.

Disa ka Kushtet ne boten tjeter per njerze si ju:

Vendbanimi i atyre qe pranojn te adhuruar tjer perveq All-llahut: XHEHNEMI
    A eshte ateher ai qe ndjek dhe kerkon kenaqesin me te mir te allahut, njesoj si ai qe terheq mbi vete zemerimin e Allahut? vendbanimi i tij eshte xhehnemi dhe vertet, sa i ~keq eshte nje fund tille!

* Eshte nje vend poshterimi dhendeshkimi te perjeteshem.

* Zjarri i tij eshte i tmerrshem dhe percellues.

* Ai shungullon dhe zien

* Nuk ka mundesi te shpetosh me an te vdekjes

* Askush nuk mund te te ndihmoj.

* Nuk ka rruge shpetimi.

* Ndeshkimi nuk pushon kurr dhe as lehtesohet ndonjeher.

* Ruajtesit e ferrit jan engjejt.

* Lend djegese e zjarrit jan guret dhe njerzit.

* Keqberesit lidhen bashk me pranga.

* Do tu jepen per te pire uj te valuar dhe qelb pervlues

* Atje njerzit e zjarrit veshin bluza katrani

* Ushqimet e tij jan pema e sketerres(zekumi) dhe shkurrja e hidhur me gjemba

Keto jane vetem disa, sikurisht qe do keni edhe befasi te tjera.

Ky eshte postimi im i fundit ne kete teme suksese ne Chit-Chat.

Me respekt:
    Fittox
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fittox : 13-08-2009 më 14:20
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Me chit-chat e fillove ti.
    Po t`ia kishe filluar me qarte temen edhe pergjigjjet do ti merrje me te gjera e jo ne forme Chit-chati.
    Mend per tjera here.

E sa per ato pikat (me bold) mos u bej merak se nese e kemi bere punen do te kalojme edhe neper ato.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar më parë nga Fittox Lexo Postimin
    Te Nderuar: Homer, drague, derjansi, Tipiku, Daja-GONI, mesia4ever, pendex, Uarda-1, vjollca20, ILMGAP me vjen mir qe ende ka shqipetar aq te menqur dhe sikurisht do vie koha kur do te shperbleheni per kete dituri qe keni.

Bota ne te cilen jetojme eshte vetem nje sprove.
    Pas vdekjes ne kete Bote na pret nje Jete shume me e mire se kjo ne boten tjeter
    te cilen na cakton All-llahu.

All-llahu njerzit si ju sikurishte qe do i shperblej dhe ai vend eshte mjafte luksoz bile bile aq luksoz sa qe nuk e di a e meritoni.

Une shfletova nje liber dhe mesova disa nga kushtet qe do i keni ne boten tjeter te cilat do jua tregoj ne vijim, vetem ta dini qe jua kam zili.

Disa ka Kushtet ne boten tjeter per njerze si ju:

Vendbanimi i atyre qe pranojn te adhuruar tjer perveq All-llahut:XHEHNEMI
    A eshte ateher ai qe ndjek dhe kerkon kenaqesin me te mir te allahut, njesoj si ai qe terheq mbi vete zemerimin e Allahut? vendbanimi i tij eshte xhehnemi dhe vertet, sa i ~keq eshte nje fund tille!

* Eshte nje vend poshterimi dhendeshkimi te perjeteshem.

* Zjarri i tij eshte i tmerrshem dhe percellues.

* Ai shungullon dhe zien

* Nuk ka mundesi te shpetosh me an te vdekjes

* Askush nuk mund te te ndihmoj.

* Nuk ka rruge shpetimi.

* Ndeshkimi nuk pushon kurr dhe as lehtesohet ndonjeher.

* Ruajtesit e ferrit jan engjejt.

* Lend djegese e zjarrit jan guret dhe njerzit.

* Keqberesit lidhen bashk me pranga.

* Do tu jepen per te pire uj te valuar dhe qelb pervlues

* Atje njerzit e zjarrit veshin bluza katrani

* Ushqimet e tij jan pema e sketerres(zekumi) dhe shkurrja e hidhur me gjemba

Keto jane vetem disa, sikurisht qe do keni edhe befasi te tjera.

Ky eshte postimi im i fundit ne kete teme suksese ne Chit-Chat.

Me respekt:
    Fittox
    I nderuar: Fittox
    Ne radhe te pare do te te thoja qe hironia ke une nuk te funksionon dhe te hedhesh gurrin dhe te fshehesh doren... Jo per gje po nuk te lejoj as ty dhe as ndonje tjetri qe te me jape per "nje njeri te paditur" ( kjo ne menyre indirekte) se me duket se te jam pergjigj me kulture dhe ndryshe nga ti qe po me pergjigjesh me shume hironi.
    Aty qe te kam thene qe po te kuptoja se cfare po thuhet do te te pergjigjesha me shume kenaqesi.. s'e di ty po mua sme duket se kam thene qe shqyqyr ne kete bote paska kaq te zgjuar.. por lashe qe ti te nenkupoje qe ne lidhje me temen qe ti do qe te komentohet, te beje te pakten sforcon me minimale qe te merje mundimin dhe te shkruaje per ata person qe si une nuk kuptojne arrabisht apo cdo lloj gjuhe tjeter.
    Ato qe ke shkruar ti ne lidhje me "Xhenhemin" Po e njejta gje na thuhet dhe ne te krishtereve ne bibel... vuajtjet dhe te gjitha gjerat qe do te pesojne ata njeres te cilet do te denohen ne ferr.
    Gjithsesi nuk te takon ty qe te japesh pergjigje se cfare mund te pesoje secili prej nesh, por le te gjykoje ai qe e ka ne dore te gjykoje dh eti jape gjithsecilit ate cka meriton... Ty te mjafton te ejsh mire per veten tende, ashtu si dh ene na mjafton te jemi mire me veten tone..
    Respekte.
    Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Respekte te gjitheve ateiste, besimtare, njerez te respektuar

Nese nuk do te me akuzojne per "propagande fetare", sic me ndodhi para nja 6 muajsh me duhet te them te verteten: asgje s`mund t`ju shpetoje nga ferri, vec Kishes Orthodhokse.
    Besimi ne Krishtin dhe Pagezimi ne kete Kishe, ju hapin rrugen e shpetimit dhe Ngjalljes.

(satanai qendron ne gatishmeri te gjithe te tjereve).
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    mos u tall me keta njerez ILIA ,keta e kan zgjedhur rrugen e vet

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Ne cdo cast mund te shpresojme per shpetimin e tyre hene, rruga e gabuar te con ne gremine

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O Fitox po a nuk gjete vend me te mire se ketu per te hap tem e?

Le bre burr a i folet murit qaq ketyre , nese e din nje fjal popullore "fol me zenen fol me stenen" .

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ne cdo cast mund te shpresojme per shpetimin e tyre hene, rruga e gabuar te con ne gremine
    Po o ilia po , ne jeme ne rruge te gabuar e ju ne te drejte , ju jeni ne rruge te drejte se e drejta eshte se bota eshte 6000 vjet , eshte e drejta se drita egziston pa burim drite .

Skeni faj ju po kemi na tjert qe spo mundemi me ju kuptu

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Po une e di qe ti je i bindur o xhami ne rrugen tende, dhashe mendimin per te gjithe, kush te mundet le ta kuptoje, dhe lere 6000, se me ke quajtur edhe "bylbyl" (nuk eshte fyerje ne fakt, bilbili eshte kengetari me i mire). Ku dime une e ti a derezi se c`behej kur nuk ekzistonte materia, se si i rregulloi gjerat Perendia. Bibla eshte libri me i shitur sot ne bote. Ai duhet pranuar me besim.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po une e di qe ti je i bindur o xhami ne rrugen tende, dhashe mendimin per te gjithe, kush te mundet le ta kuptoje, dhe lere 6000, se me ke quajtur edhe "bylbyl" (nuk eshte fyerje ne fakt, bilbili eshte kengetari me i mire). Ku dime une e ti a derezi se c`behej kur nuk ekzistonte materia, se si i rregulloi gjerat Perendia. Bibla eshte libri me i shitur sot ne bote. Ai duhet pranuar me besim.
    Nuk shitet fjala e Perendis mor Ilia . Kur'anin e ke fal o shqip o arabisht.

O ilia te besosh se eshte Toka 6000 vjet e vjeter eshte qmenduri , e si mandej mi besu Bibles e?

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •