I kam blerė nja tri shishe raki( Wiski) Chivas regal 18, pėr ta ginuar ramazanin sepse ai pirati i shkretirės dhe qejfliu i madh MUhameti se kish pas ndalė kurrė; rakin dhe demek atė punėn e uqkurit!
I kam blerė nja tri shishe raki( Wiski) Chivas regal 18, pėr ta ginuar ramazanin sepse ai pirati i shkretirės dhe qejfliu i madh MUhameti se kish pas ndalė kurrė; rakin dhe demek atė punėn e uqkurit!
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!
o shurdhani i ka lan 30 dite se 3dite jan ramazan ,po ai nuk ka ndegju mire ju ka duk se po thon 30 ne vend te 3dite
Eshte interesante Puna e Ramazanit i cili leviz ne kohe, sepse ne kete menyre eshte Detektues i Dyftyrshave dhe atyre te cilet dallohen per nga Durimi dhe Besimi. Sepse po te ishte Ramazani gjithnje ne sezonen kur eshte koha e shkurter, ateher sa "Besimtari" do rrihte gjoks per besimin e tyre, mirpo jo rastesisht Allahu thot ne Kuran : " A menduat se besuat vetem duke thene se Besuam , pa u sprovuar" (vetem kuptimisht e shkrova)
Sot ka ardhur koha te shpaloset ne vepra besimi i nje Besimtari dhe Dyftyrsia e nje te dyshimti.
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Ne pushime qenkan te gjithė moderatorėt? Asnjė se pastron, ga 30 postime 20 bėrllok janė.
Po do e agjėroj.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Agjerimi esht me mundesi Mjeksia,kush mundet... rri 7 ore ne kemb e agjero kjo asht e pamundur ,per vete po flas .
ku esht muaj i madherueshem e kem obligim qe tu ndihmojm edhe te varferve ,ket mundohem ta bej sa me shume edhe nese nuk agjeroj bile ju hjek iftarin disave,apo e kam gabim??.
Nese nuk priton ,kerkoje ne:
www.google.com
Nese priton, ke per te mbetur e pa ditur nga pertesa. Jeten duhet ta jetojme
ne menyre aktive e jo pasive( si parazite).
Ndrysho Firmėn
Ka vite qe agjeroj dhe kismet do e mbaj edhe ket vit.
P.s Nuk me pelqejn ato debate qe jane bere me siper!
Krijoni Kontakt