Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2008
    Postime
    36

Problem me Wirielesin e loptopit

Kam loptopin hp pavilion dv9700 dhe ka wireless kartė tė integruar.Nė fillim ka bėrė mirė aty ku ka qenė dhe qė ėshtė mbuluar me rrjet ai ėshtė lidhur me atė rrjetė.Mirpo kohėn e fundit nuk po bėnė mė.Kėshtu jep sinjal tė rrjetit dhe identifikon rrjetin por nuk lidhet me tė .D.m.th prap mbetėt non connected.E kam formatizuar disa herė.Nuk po e di se ku ėshtė problemi.Drajveart i ka tė gjitha tė instaluara.Nėse ka mundėsi dikush me treguar se ku ėshtė problemi, e falenderoj shumė. Apo druhem se mė ėshtė prishur krejt karta e warielesit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Shiko hp ka wireles managerin e vet une te kish propozuar te hysh en faqen e hp te jepesh tipin e notebook edhe te besh download driverat per intel wireles manager kurse ate te hp deinstaloje .
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    o Dardiafro, ti ku e mer me wireless?? e mer nga ndonje kompani apo e ke ne shtepi modem router wireless? sepse shih se ndoshta nuk ta ka fain lap top por modemrouter wireless qe do ket ndonje konfigurim ose nga fikja e keqe mund ti kesh ē'akordu te dhenat dhe konfirumin e router wireless kshu qe shih nje her ket te fundit pastaj veja fain lap top.
    Shnet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •