Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 57
    i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Tregimin apo teorin rreth transplantimit të organeve të të zënëve srb nga UÇK-ja e kishte filluar gazetari amerikan Michael Montgomery,tregim të cilin i'a kishte dërguar UNMIK-ut,u mëpastaj Karla del Ponte të njëjtin tregim e kishte marrë nga UNMIK-u dhe e kishte paraqit në librin e saj.
    Fillimi i gjithë kësaj "historie" vjen nga gazetari Michael Montgomery!

Nga minuta 1.05 deri në minutën 1.15 mund të shikoni/dëgjoni bisedën/pyetjet e parashtruara nga Jeta Xharra këti gazetari dhe përgjigjet e tija dhënë emisionit "Jeta ne Kosovë"!

Jeta ne Kosove 16.04.2009

http://video.google.com/videoplay?do...58948033&hl=da
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 11-08-2009 më 05:22
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar më parë nga Gi de Masha Lexo Postimin
    Megjithëkëtë unë nuk po kuptoj pse gjithë kjo brengë dhe pse gjithë kjo zhurmë.
    Kur nuk jam fajtor, le të më kontrollojnë 100 herë.
    Ku ka gjë më të mirë se të dalë e vërteta në shesh. Të bindet edhe bota se vërtet nuk ka pasur trasplatim organesh dhe le t'i dalë gënjshtra në shesh një herë e mirë serbit bashkë me Del Ponten.
    Unë këtë rast do t'u isha përgjigjur atyre. "Më kontrolloni sa herëtë doni, por ekipin tuaj ta udhëheqin njerëzit kompetentë shqiptarë". Natyrisht do t'u kisha kërkuar edhe ndonjë autorizim. Pse jo edhe ndonjë kompensim për shqetësimin.
    Mbase juristët e dinë më mirë.
    Ky kontroll 10 vjet mbasi ka baruar lufta (pra 10 vjet mbasi paska ndodhur transplanti i organeve) eshte shume fyes per shqiptaret.

Sepse:

1) Mjeket me te mire shqiptar, me asistencen e mjekeve turq dhe amerikan, mezi arriten te transplantojne veshken e pare kete vit (2009).

Pra shqiptaret nuk kane patur kete Know-how ne 1999 kurrsesi.

2) Ta zeme se paska ndodhur ashtu si thote Karla (apo Karpala?) !
    Kur ne ishim kaq te zgjuar ne mjekesi dhe gjeni ne logjistikë, si shpresojne ca pedofil nga Brukseli, qe te gjejne gjurme krimi pas 10 vjetesh???!!!

Ata e dine shume mire, qe keto kontrolle jane te kota dhe fyese.
    Eshte e njejta gje sikur ata ti kerkoj dikujt ne plazh te zhvesh para gjith njerezve rrobat e plazhit, sepse dyshojne se ka fshehur nën to nje "Kallashnikov".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antimafia : 12-08-2009 më 17:37

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin
    Ky kontroll 10 vjet mbasi ka baruar lufta (pra 10 vjet mbasi paska ndodhur transplanti i organeve) eshte shume fyes per shqiptaret.
    ....
    ....

me te drejte ajo gruaja e revoltuar i doli "atyre" me DRU ne dore dhe i tha: Dilni mer dilni nga makina se ja u tregoj une se ku jane ato qe kerkoni ...!

ku bene vaki te fyesh ne kete menyre shqiptaret dhe sidomos ne territorin e vet .....?!

Thote nje fjale e urte popullore: "Qenit te terbuar tregoji drurin ...!"
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 12-08-2009 më 17:44
    "They will not control us, We will be victorious"

Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin

Sepse:

1) Mjeket me te mire shqiptar, me asistencen e mjekeve turq dhe amerikan, mezi arriten te transplantojne veshken e pare kete vit (2009).

Pra shqiptaret nuk kane patur kete Know-how ne 1999 kurrsesi.

2) Ta zeme se paska ndodhur ashtu si thote Karla (apo Karpala?) !
    Kur ne ishim kaq te zgjuar ne mjekesi dhe gjeni ne logjistikë, si shpresojne ca pedofil nga Brukseli, qe te gjejne gjurme krimi pas 10 vjetesh???!!!

Eshte e njejta gje sikur ata ti kerkoj dikujt ne plazh te zhvesh para gjith njerezve rrobat e plazhit, sepse dyshojne se ka fshehur nën to nje "Kallashnikov".

Përshëndetje Antimafi.
    Meqë iu paske refaryar shkrimit tim, nuk po përgjigjem direkt, sepse më duekt se përgjigje adekuate, sipas meje paska dhënë vagabondo_nyc (lexo përgjigjen)

Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc Lexo Postimin
    Perderisa keshilli i evropes ka derguar njerez te hetojne do ishte mire qe shteti shqiptar ti kishte pajisur me leje kontrolli te shtepise.

Nuk zgjidhen kto punet ne ate menyre duke i perzene hetuesit e Evropes se ata do shkojne mrapa ne Bruksel dhe do raportojne qe na kane perzene me shkelma dhe ndoshta fshihet noi gje.

Do i ndihmonin Uck qe ti hedhnin poshte akuzen nese i lenin ta kontrollonin shtepine qe te hiqeshin dyshimet njehere e mire. Pasi menyra si vepruan te ben te mendosh qe kta ktu fshejne dicka.

p.s eshte e cuditeshme pse Del Ponte dysho ne ket zone te larget nga kufiri me nje varferi ne kulm edhe e prapambetur nga i ka lind ky dyshim?
    Unë po i përgjigjem kësaj pjesës sate, të fundit. Le ta shuajnë kërshërinë. Le të lypin kallashë në rroba plazhi. DHe dihet cka mund të ketë nën rroba plazhi. Pastaj ne dhe të tjerët do të thonë: Ja erdhën për kallashë dhe gjetën ....."
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Nuk zgjidhen kto punet ne ate menyre duke i perzene hetuesit e Evropes se ata do shkojne mrapa ne Bruksel dhe do raportojne qe na kane perzene me shkelma dhe ndoshta fshihet noi gje.
    ato te Brukselit jane pikerisht ata qe nderkohe bejne presion qeverive shqiptare qe te vendoset ligji i te drejtes sa ma shpejt dhe nga krahu tjeter shkelin te paret ligjet e se drejtes ne Shqiperi duke shkuar dhe tentuar qe te hyjne me force ne pronen private pa as edhe nje cope leter nga organet e shtetit sovran Shqiptar ....

qe keto te Brukselit te sillen ne kete menyre tregon se i paska hik truni fare vendit .... se ndryshe nuk shpjegohet gjith ky axhitim ...
    "They will not control us, We will be victorious"

Perderisa keshilli i evropes ka derguar njerez te hetojne do ishte mire qe shteti shqiptar ti kishte pajisur me leje kontrolli te shtepise.
    Si mund te pajisi shteti shqiptar keta me leje kontrolli te shtepise kur keta nuk kane asnje prove?! Ne menyre qe te marresh nje Search Warrant nga nje gjykates duhet qe te kesh prova te mjaftueshme qe te dyshosh se dikush ka bere dicka kriminale apo qe eshte i implikuar. Duket se ky zoteria i KE-se ka degjuar akuzat e serbeve por nuk ka asnje fakt qe ta mbeshtesi ate akuze, prandaj dhe ka dashur te kontrolloje. Hmmmmm, senatori zviceran duhet te bej pak detyrat e shtepise perpara se t'i trokase dikujt ne dere i paftuar.

Jam dakort qe nqs kjo familje nuk kishte gje per te fshehur, atehere t'i lejonin dhe t'u mbyllnin gojen njehere e mire. Megjithate besoj se ne kete rast ka te bej me teper me ceshtje hunde se me te verteten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Si mund te pajisi shteti shqiptar keta me leje kontrolli te shtepise kur keta nuk kane asnje prove?! Ne menyre qe te marresh nje Search Warrant nga nje gjykates duhet qe te kesh prova te mjaftueshme qe te dyshosh se dikush ka bere dicka kriminale apo qe eshte i implikuar. Duket se ky zoteria i KE-se ka degjuar akuzat e serbeve por nuk ka asnje fakt qe ta mbeshtesi ate akuze, prandaj dhe ka dashur te kontrolloje. Hmmmmm, senatori zviceran duhet te bej pak detyrat e shtepise perpara se t'i trokase dikujt ne dere i paftuar.

Jam dakort qe nqs kjo familje nuk kishte gje per te fshehur, atehere t'i lejonin dhe t'u mbyllnin gojen njehere e mire. Megjithate besoj se ne kete rast ka te bej me teper me ceshtje hunde se me te verteten.

Si e le ti perfundimisht qe shteti mos tu jepte leje por familjaret ti lejonin meqe skan gje per fshehur :P

Une nuk e kuptoj llogjiken e disave ketu. Perderisa eshte hedhur nje akuze qofte edhe sikur te jete 100% e pavertet duhet hedhur poshte. Kjo akuze do binte poshte kur te dalin faktet dhe gjenden provat dhe jo me hamendje. Nuk pyt njeri ka patur apo ska patur teknologji mjekesore por thejshte qendero nje akuze.

Ne kishim dy rruge me hetuesit:
    1) Ti linim te bene kontroll dhe te gjenin bishtin e qenit dhe te mbyllej kjo histori.
    2) Mos ti lejonim te bejne kontroll dhe te mbajme mbi supe kete akuze

dhe zgjodhem shembullin e Sadamit me lendet berthamore kur amerika e akuzonte dhe OKB-ja dergonte vezhgues ky i perziente megjithese skishte lend berthamore dhe e hengri sa krahu kot skoti

Si e le ti perfundimisht qe shteti mos tu jepte leje por familjaret ti lejonin meqe skan gje per fshehur :P

Une nuk e kuptoj llogjiken e disave ketu. Perderisa eshte hedhur nje akuze qofte edhe sikur te jete 100% e pavertet duhet hedhur poshte. Kjo akuze do binte poshte kur te dalin faktet dhe gjenden provat dhe jo me hamendje. Nuk pyt njeri ka patur apo ska patur teknologji mjekesore por thejshte qendero nje akuze.
    Sikur te te vinte ne shtepi nje senator qe me c'duket favorizoka me teper armikun tend dhe pa flete kontrolli te te thoshte se ka degjuar se ne shtepine tende jane bere transplante organesh dhe do te kontrolloj, do ta lejoje?!

P.S. Mos thuaj qe nqs nuk kishe gje per te fshehur, pse jo, sepse tani po flasim thjesht per ceshtje parimi dhe jo te vertete.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    po problemi ehte se u bene nja 30 komisione qe shkojne te shpija e ketij fukarait
    dhe sgjejne gje po perseri qojne komisione
    keshtu qe normal dhe atij do i soset durimi

aq me teper pa fakte fare dhe kur e sheh dhe qorri qe aty nuk kryhen operacione se ska kushte jo me transplante

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Postime
    129
    Përderisa nuk ka asnjë provë për të mbështetur fjalët e hedhura nga njerëz që “kanë dyshime”, duhet të flitet vetëm për “trafik të supozuar”, sidomos në titullin e temës dhe të pretendohet në mënyrë rigoroze që të përdoret gjithmonë kjo terminologji!

Qeveria shqiptare është shprehur në mënyrën e vetme me të cilën mund të shprehej para akuzave të pabaza të hedhura nga pala serbe. Sidoqoftë ngelet shumë për të bërë për ata mijëra shqiptarë të vrarë, të përdhunuar, të zhdukur të rrëmbyer nga ushtria serbe, për të cilët askush nuk ka dhënë përgjigje dhe askush nuk është dënuar. Duhet dënuar me forcë çdo përpjekje për të anuar peshoren në anën e “serbëve të zhdukur” apo për të bërë “barazim” midis krimeve të shtetit serb dhe krimeve të supozuara të individëve shqiptarë.

Marty kish marrë me vete lopatat dhe videokamerat, por kishte harruar lejet e nevojshme për të bërë hetime në pronën private të tjetërkujt.
    Për më tepër, trimat gazetarë kishin harruar që ishte bërë një kontroll para 5 vjetësh.

Sidoqoftë, bravo serbëve dhe aleatëve të tyre... vranë, përdhunuan, sakatosën, terrorizuan miliona njerëz, por e paskëshin patur fajin vetëm kryeministri, ministrat, gjeneralët, oficerët, ndonjë ushtar..., ndërsa shteti dhe populli i nderuar serb paskëshin qenë viktimat e shqiptarëve terroristë, trafikantë, kanibalë...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •